25 Ağustos 2012 Cumartesi

TTM 2012-08-25

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler/yarislar ve antremanlar herzamanki gibi supredi   ;)

Hemen Kurufasulyenin faydalarindan baslayalim...

- Husnu, dun CST'nin gucunu HPD ve Lotus79'da göstermistir  **
- Bekir ve Efkan bundan böyle Corvette bence patlamazlar. Yarisi ve yariscilari mukemmel bir sekilde okuyabiliyorlar, kisacasi Corvettenin Nirvanasina ulasmislar artik!
- Kerem, HPD'yi satin aldigi gibi 30+ turda ben ve Husnu'nun zamanlarina yetismistir...Bir an evvel F1'e gecisini yap kardesim, diger serilerde harcaniyorsun.



** Husnu'nun CST'yle surusune biraz degineyim. CST ile Husnu'nun zamanlari otomatik makine gibi surekli ayni sekilde gidiyor, virajlara girisi ayni sekilde bogusmadan rahatlikla aliyor. CST gibi muhtesem pedallarinda zaten en buyuk yardimi viraj girisleridir. Cikislari ise ayri bir problem. Viraj cikislarinda erken gaza basarak araci kaydirmadan alabilmek icin saglam bir direksyon setine ihtiyac var...bunuda Efkan'in surusunde göruyorum...elindeki CSR Elite bizimkilere 10 cakar, Ecci7000 gibi muhtesem ötesi bir direksyon setinin verecegi guven ve stabiliteyi dusunemiyorum bile.

Fakat su da bir gercekki, 90% yarislarin iyi gecmesi senin ne kadar yatirim yaptigina bakar, antreman, saglam bir kvalifiye, TT'ler, yarislari, yariscilari okuyabilme vs. vs.. Biraz kabiliyet ve bol antremanla böyle extreme direksyon ve pedal setleriyle hariklara yaratiriz ve en önemlisi tatmin edici yarislar yapariz!!!

Ve son olarak,...guzel bir video,



Iyi yarislar,




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder