13 Ağustos 2012 Pazartesi

TTM 2012-08-13

Ey Forzacilar,

Dun geceki muhabbetler, antreman ve yarislar herzamanki gibi superdi   ;)



- Team Turkiye MotorSport Haberleri -
  • Team Turkiye Ligimiz is No More! 
  • Efkan, her ne kadar Grand-Am serisinde hizli ve saglam bir yarisci olsada, son 3 yarisi iyi gecmedi...Onun icinde Grand-Am No More! Bence Corvette'e fena alismissin, bundan böyle baska hicbir seriye yan gözle bile bakma    ;)
  • Bekir, bunu cok iyi bildiginden Corvette'nin ustune gul koklamadi-koklamaz ve 2800+'lara cikmistir...bu gidisle 6000+ iRatinge cikmasina az kalmistir   ;)
  • 2 sezondur HPD'de takilmis biri olarak bir anda Grand-Am ve Lotus79 serilerine gecen ben... yarislarimda orta halli devam ediyorum. Her 2 seride muhtesem eglenceli gecsede...iRacing'de o kadar cok degisik seride yarismis biri olarak Lotus79 yarislarin eline baska hicbir seri/arac su dökemez diyorum. Zor arac ama muazzam keyifli. Komunitesi ise ayri bir dunya, yarislar centilmence yapiliyor. iRacing'de Lotus79 serisinde yarismayan iRacing'de yaristim demesin...en azindan iRacing hayatinizda bir sezon olsun Lotus79 serisinde gecirmenizi tavsiye ederim.
  • Husnu ise bilgisayarinda Bekir gibi "AMD" kullandigi icin cekmedigi eziyet kalmadi...Husnu'nun dunku Lotus79 yarisinda 12 FPS'lerde geziniyordu...
  • Burak ise direksyonsuzluktan BF3'te milletin anasini aglatmaya devam ediyor...Söylentilere göre, o da gizliden elindeki "AMD"'yi satip "INTEL"'e gecmis,...ne kadar dogru-yanlis bilmiyoruz tabii ama ates olmayan yerde duman olmaz derler  ;)
  • Berker, Lotus79'da saglam gidiyor, tebrikler! Son yarisinda  sifir hata ile 3'cu gelerek 140 puani kapmistir    ;)
  • Kerem, cogumuz gibi 2000 iRatingle cebellesiyor...yakin zamanda birkac saglam yarisla 2000+'lari rahatlikla asacagina eminim.

***********************************************************************************

-  2012 Sezon 3 Hafta 3 Team Turkiye MotorSport Serilerimiz -
  • Grand-Am - 80dk Daytona Road
  • GT Challenge / Prototype Fix - 45dk / 25dk Suzuka GP
  • Nascar iRacing Class C Fix - 32 tur Michigan Int. Speedway
  • Classic Lotus Grand Prix - 25 tur Brands Hatch
  • Nascar iRacing Class B Fix - 30 tur Talladega SuperSpeedway

Ve son olarak, herzamanki gibi guzel bir video,...



Iyi yarislar,

8 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler..dün gece bizim bölgede yoğun yağışın sonucu "kaçınılmaz" elektrik kesintisi nedeni ile lig yarışına katılamadım..bu sabah sonuçlara bakınca da üzüldüm açıkçası..sadece Elegan abi gelmiş..Halbuki bu hafta katılım artar, Elegan abiden puanlar çalınır, ben de son 2 hafta atakla şampiyon olurum diyordum :)..Umarım ileride fazla katılımla sadece ligimize konsantre oluruz...

    Lotus'un propagandasını fena yapıyoruz..ama boşu boşuna değil hakikaten..dünkü yarışımdan sonra ilk kez duşa girme ihtiyacı duydum :)..yarışın her anı stres had safhadaydı..high sof yarış adedi haftada 1-2 olunca, işin telafisi de mümkün değil..bu araca NTM'yi (umarım gelecek sezon) dört gözle bekliyorum..zira Alyan'lar aracı kaydırarak zaman kazanma işini (aynı olay OTM hpd'de de vardı) fena çözmüşler...NTM ile bu ortadan kesinlikle kalkacaktır..Alyan yine alyan olacaktır elbet ama bi sezon geçirdiğimiz araçla bu heriflere biraz daha yaklaşabiliriz diye umut ediyorum...bu sezon kendime hedef olarak ilk 20 koydum..bakalım hayırlısı...

    YanıtlaSil
  2. piyasadaki en iyi ekran kartından bir tek ben 12 fps çıkarabilirdim herhalde PC den nefret ediyorum yaw. Tamam yine antreman yapmadan girdik yarışa çok büyük beklentim yoktu ama en azından Lotus la yarış tecrübemiz artacaktı. Hele yarıştan sonra PC bana nispet yapar gibi 200 fps leri görmesin mi insanın camdan aşağı atası geliyor valla. Bu akşam gelmeyece çalışacağım . Kafaya koydum bu Lotus un tepesine binecem. Bu arada AMD candır :)

    YanıtlaSil
  3. Camdan atmayı düşündüğünüz her türlü eşyayı bana yollayabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  4. Oy oy oy bunlar ne yaw


    Circuit Gilles Villeneuve Coming
    Ford Fusion & Mustang to be added to the NASCAR stable
    Kansas & Auto Club Speedway are next ovals to be scanned, completing the NASCAR Sprint Cup track lineup
    Work on BMW licensing has started
    Bathurst to be scanned this fall
    Oran Park & Rockingham coming in late October
    iRacing will move to native 64-bit support & DirectX 11 in the future
    The audio side of things will be moved to XAudio2 framework in the future
    Turbo-modelling & all wheel drive are being added to the physics arsenal
    Other graphic details such as marshals, dirt build-up and backfire to be added

    YanıtlaSil
  5. İnşallah bi BMW Z4 GT3 gelir de GT manyağı oluruz :) DX11 ve 64 bit de çok sağlam olur. Bildiğim kadarıyla iRacing şu an işlemcilerin sadece 2 çekirdeğini kullanabiliyor ve bunlarla beraber bilgisayarlarımız daha verimli kullanılacaktır.

    YanıtlaSil
  6. BMW Z4 GT3 moda oldu zaten . Tüm simlere geldi iracing e de bekliyoruz . Grafiklerde de yavaş yavaş gelişmeler olacak herhalde " backfire " miz de oldu sonunda . Herhalde bu cars taki görseller kullanıcıları heveslendirmiş ki bu tarz çalışmalara yönlendiler.

    YanıtlaSil
  7. Şöyle sağlam arabalar gelsin ya valla tamam araba var bir sürü ama böyle insan değişik bir şeyler istiyor Honda NSX mesela?? Benim aklıma hep o geliyor Senna'nın kulaklarını çınlatırdık ne güzel :) Bu arada araç tavsiyesi istiyorum ya :( Hpd iyi güzel ama multi class olayı çok kasıyor beni antremanlarda bile napacağımı şaşırıyorum şöyle tek tip yarışı olsa daha iyi olur. Fazla uzun sürmeyen yarışı olan hangi seri var?

    YanıtlaSil
  8. Ali,
    StarMazda, Skip Barber, Jetta, Ford Mustang serileri gayet iyidir yoksa illede Honda NSX olmasi sartmi ;)

    Sen 1 arac sec sonrada yatirimini yap, atacagin en önemli ilk adim budur! Yatirim yaptiktan sonra gerisi kolay is :)

    YanıtlaSil