11 Ağustos 2012 Cumartesi

TTM 2012-08-11

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antreman ve yarislarimiz herzamanki gibi superdi   ;)

Son gunlerde Team Turkiye MotorSport Takimi olarak iRacingi ve odalarimiza katilan yariscilari haraca bagladik...Takimimizda özellikle bu sezon cok buyuk gelismeler göruyorum...Aramizda Alyan olabilecek potansiyel var!

Zaman gectikce dahada hizlaniyoruz ve en az hizlanma kadar önemli olan yarislari ve yariscilari okuma yetenegimiz artiyor. Eskisi kadar sacma sapan yariscilarin gazablarina ugramiyoruz artik...tabii ki her defasinda kurtulabilecek kadarda degiliz ve her defasinda kurtulunmaz zaten ama genel olarak yarislari cok iyi okuyabiliyoruz!
Bu yuzden genelde yarislarmizda cok iyi siralamalar kapiyoruz,...nerede zorlanir-nelere dikkat etmek gerekir...bunlari biliyoruz artik   ;)




Bu haftalik Grand-Am yarisimi yaptim, siralamam ve sampiyonluk puanimdan gayet memnunum...yarina kadar Lotus79 antremani ve yarisi sonrada Lig yarisimiz ve pazartesi hem 1-2 Nascar yarisi ve belki son bir Grand-Am yarisi daha yaparim, dunku yarisim cok zevkliydi   ;)


Gelelim Fanatec CSW'lere...biliyorum aramizda CSW'yi hemen satin almak isteyenler var ve beklemedeler. Sizlere erken almamanin 1-2 avantajini yazayim...

  • Ilk partiden cikan Fake F1 simitlerinin pad yaylari cabuk bozuluyor ve Thomas kendisi iRacing'de bozulan Fake F1 simitlerin bu durumda degisime alinacagini yazmistir ve bu yeni partideki Fake F1 simitlerinin pad yaylarini duzelteceklerini...
  • Simitlerdeki Ledler ve ekran bilgileri su asamada ancak Windows uzeri UAC'yi (User Account Controll) kapattiginizda calisiyor. iRacing ve Fanatec bu problemin farkindalar ve gelecek guncellemeyle her 2 tarafta bu problemin duzeltilecegini yazmistir.
  • CSW ve CSR Elitelerdeki simitlerin tam ortasinda halen bir deadzone FFB'i ufakta olsa sorun yasatiyor. Bu, Fanatec'den gelecek guncelleme ile dahada azalacagi aciklanmistir.
  • Ve...halen bilinmeyen ufak-tefek problemler olabilir/vardir. Zamanla tumu cözulmeye calisilacaktir. Bir baska deyisle ilk parti CSW'leri almamaniz sizlere avantaj sagladi   ;)

Benim görusumle bu yukarida saydiklarimin neredeyse hicbiri buyuk problemler degil fakat ödenilen fiyatla kiyaslandigi icin haliyle insan biraz daha saglam veya tamamen sorunsuz bir alet bekliyor dogal olarak.

Yinede sunu belirteyim, bu yukaridaki saydigim problemli haliyle bile CSW/CSR Eliteler piyasadaki seri uretilip satisa sunulan tum direksyon setlerine 10 basar!

Her seri uretilen mallarda hata orani kabul edildigi gibi sizlere tavsiyem eger mumkunse CSW'lerinizi Turkiye'den garantili olarak satin almanizdir!!!

Gecenlerde benim arkadasimin CSW'si eline gecti ve takriben 1 saat kadar sonra elektrik kutusu bozuldu, su an yenisini bekliyor...Fanatec servisinden gayet memnun, bunuda belirteyim. Hatta, eger tekrar bir problem yasarsa komple direksyon setini degistireceklermis.

Bu asagida paylastigim videoda 1 hafta evvel youtube'a eklenmis...burada dikkat edeceginiz basedeki 2 kayisin esit sekilde dönmemesi yani belt slip problemi yasaniyor, bunun ustune birde FFB motorunda ciddi problem var!

Bu videodaki adam cok sanssiz, ve böyle bir durumla karsi karsiya kalirsaniz elinizde ulke garantisi olmasinin buyuk yarari olur bence. Bu arada aklinizda bulunsun, eger Fanatec urununden memnun kalmazsaniz ilk 14 gun icinde mali geri verip 100% paranizi geri iade ediyorlar.



Iyi yarislar,

3 yorum:

  1. Siz yine diyorsunuzdur bu adam yine ortadan kayboldu diye. Valla vakit bulamıyorum ya kusura bakmayın. İşler acayip karıştı malum izin zamanı herkesin bir de bir arkadaş istifa etti onun işlerde bize kaldı fenalardayım o yüzden gelemiyorum hepiniz aklımdasınız geleceğim fırsat bulursam iyi yarışlar herkese :)

    YanıtlaSil
  2. Allah kolaylık versin Ali abi :)

    YanıtlaSil
  3. Kolay gelsin Ali, sen önce islerini duzelt. Bizlerin yeri belli zaten, ara-sira seni cekistiriyoruz, yani kulaklarin cinlarsa sebebini bilesin ;)

    YanıtlaSil