28 Temmuz 2012 Cumartesi

TTM 2012-07-28

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antremanlar ve yarisimiz herzamanki gibi super gecti   ;)

Dun guzel muhabbetler ve Lotus79 antremanlarindan sonra 2 saatlik DP/Indiana'nin özel Turk Komando antremanina girdim, sonuc...200% hazir damgasiyla attik kendimizi 90 dakikalik Indiana multiklas yarisina.

TTM'den katilan ben ve Efkan vardik...Efkan en yuksek odaya girmisken ben 2'ci odadaydim. 39 gridle muhtesem bir yaris havasi vardi...genelin DP araclari oldugu yarisimizda Efkan 25-11, bende 21-11 baslayip-bitirdik.

Kendi yarisimdan guzel bir video toparlayip youtube'a ekledim...keske sabahin körunde olmasaydida hepimiz katilsaydik. Bu yaris...bir dahaki sezona Grand-Am serisine katilmama neden olabilir...cok zevkliydi   ;)


Oguz, gelecek ay tekrar aramizda ...Lig bölumumuze yazmis  ;)



Son olarakta dunku yarisimdan tum yarisimdaki heyecanli bölumler olmasada zaman kisitlamasindan...birkacini cektim, iyi seyirler  ;)





Iyi yarislar,

10 yorum:

  1. Cst tr ye giris yapti bayagi cabuk geldi yaw

    YanıtlaSil
  2. Oww yeaaa haftaya elinde o zaman abi hadi bakalım :)

    YanıtlaSil
  3. Gözunaydin Husnu, saglam bir inceleme bekliyoruz bilesin ;)

    YanıtlaSil
  4. Bakalim gumrukte sorun olacak mi

    YanıtlaSil
  5. Olacagini sanmam, CST'nin fiyatini bulmalari gerekir...o da harcore simci degilsen cok zor...2'cisi ustunde 149$ yaziyor ;)


    Bu arada Kerem'in ceviricileri geldi ve 3'lu ekrandan cok memnun :)

    YanıtlaSil
  6. Şu anasayfadaki Mid Ohio 100 ne yaw? Antrenmanlar salı başlicak diyor. Dallara ile 100 mil yarışı falan mı olacak acaba?

    YanıtlaSil
  7. Bu arada büyük bir ihtimal gümrükten yırttık. Efkan hatırlarsan senin direksiyon takip ettiğimnizde gümrüklü yazıyordu. Bende şu an için öğle bir ibare yok. Bakalım bu da kapıya kadar teslim olursa çok ballıyım yaw :)

    YanıtlaSil
  8. Haydi hayirlisiyla ;)

    Blogu birazdan tazelerim,...

    YanıtlaSil
  9. İnşallah takılmamıştır abi, cidden ballısın ama :) Bence sen Ankara'dakileri bekleme CSW'yu Almanya'dan al o da takılmaz :) Bundan sonra bişe alırken sana aldırcam :p

    YanıtlaSil
  10. Olur kardeşim yaw alırız. Ama kutuda fatura var ve tutarı 150 $ ondan dolayı da olabilir. Hani adamlar faturayı gördülerse direk geçirmiş olabilirler. Bu arada Simtec simülatörlerinde CSW kullanılacak. Eren en kısa sürede Fanatec TR ile görüşecek. Bizim ön siparişlerin hızlanması adına güzel bir haber.

    YanıtlaSil