17 Temmuz 2012 Salı

TTM 2012-07-17

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antremanlar ve yarislarda herzamanki gibi super eglendik. Dun aksam Ali'de tekrar geri dönus yapti iRacinge ve aramiza. Sirtimiz yere gelmez gari   ;)

2'ci sezonun son haftasina girmis bulunuyoruz. Bu hafta GT Challenge ve Prototype serisinde Road Atlanta pisti var. GT Challenge serisinde 45dk yarislar varken, Prototype Fix/Serbestte  25dk/60dk yarislar olacak.
Skippy'de 18 turluk Summit Point Raceway, Lotus79'da ise 25 turluk Suzuka GP var. Nascar Silverado'da 90 tur Chicagoland....

En nihayet gelecek pazartesi 2'ci sezon bitiyor ve 13'cu haftaya giriyoruz. Yeni gelen kardeslerimiz/arkadaslarimiz icin 13'cu haftada iRacing genel olarak kucuk turnuvalar duzenlerler, sadece bazi yaris serilerinde iR/sR etkili olur...geri kalan yarislar eglenceliktir vs. vs.

13'cu hafta icinde sezonluk krediler sahiplerine maillenir, yeni guncelleme aciklanir, yeni pist ve arac gelecekse onlar aciklanir ve satisa sunulur. Bu sezonda Zolder pistinin gelmesi gerekir zannedersem. Zolder pistini daha evvel baska yaris oyunlarinda surdum ve gayet guzel bir pisttir...iRacing'deki cogu seriyede uygundur. Yeni liste aciklanir.

Gelecek sezona hep beraber bir seriye katilmamizi isterim ama bunu yapmak icin herkezin bir fedakarlik yapmasi sart!!! Ben bunu surerim baska birsey surmem dusuncesi olmaz bu durumda. Eger hep beraber ayni seri uzerinde karar veremezsek bir baska secenek daha var...o da "kendi aramizda" 8 haftalik bir turnuva duzenlemek, bu turnuva tamamen kendi aramizda ve kendi sectigimiz pistler ve aracla yapilir   ;)

Bu hafta degisik serilerde sampiyonalar icin yarisanlarin en zor haftasi...iyi yaris cikarmak, iyi sampiyona puanlari almak cok buyuk önem kazaniyor. 

Yeni sezondaki amaciniz Sampiyonluga kasmaksa, o zaman sizlere tavsiyem iRatinginizi simdiden  2500+lara cikartmaniz olacaktir...bunun faydasi cogu serilerdeki yarislarda sizleri 1'ci odaya atmasidir, bu sayede cok yuksek Sampiyona puani kazanma sansiniz olur.

Ali'de aramiza katildi, ondan ricam elimizdeki hazir dizaynli araclarin ihtiyaci olan ve yeni arkadaslarimizin ismiyle degistirip dagitmasi...hatta bu isim degistirme olayini banada ögretsin cunku tum bu dizayn isini tamamen ona yuklemek istemem. Yeni cikan araclarada zamani oldukca guzel bir dizayn yapmasidir...örnegin: Cadillac   ;)

Son bir nokta...bu da yeni gelen kardeslerimiz/arkadaslarimiz icin gecerli. Trading Paints programini yukleyin ve simdiden elinizdeki tum araclarin dizaynlarini indirin. Trading Paints sitesine girisiniz iRacing'deki ID numarasi ve sifrenizdir, yardim gerekirse hafta icinde yardimci olurum.
Eski kullanicilar icinse Trading Paintsin yeni guncellemesi cikmistir!


Ve son olarak guzel bir video...





Iyi yarislar,

7 yorum:

  1. S3 listesi açıklanmış


    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/2018209.page

    YanıtlaSil
  2. Takvimde hiçbir seride Zolder'i göremedim sanırım gelecek sezona kalacak onun gelmesi. Bu arada GT Challege ve Proto takvimleri farklı, GT'de Spa yok (madafakırz!) ama Brands Hatch ve Zandvoort eklenmiş ki bu pistleri istiyordum.

    YanıtlaSil
  3. Aaaaa bi de sadece Fixed yarışları multiclass, HPD'ye ayrı açık setup'lı seri var.

    YanıtlaSil
  4. Paylasim icin tesekkurler Efkan,
    Aynen dedigin gibi ne Zolder var, ne de Prototype uzunda Multiklas....
    GT Challengede pistleri ayri tutmalarina sevindim, keske GT Challenge'e 1-2 arac daha ekleselerdi mesela Cadillac ve Riley veya Ford Mustang ve de yaris katilimini 60'a yukseltebilirlerdi ;)

    Bu sezon Cadillac'a yatirim yapmayi cok isterim...kask turnuvasi var ama Rookie klasda olmasi hosuma gitmiyor. Bakalim neye karar verecez...daha 2 haftamiz var ;)

    YanıtlaSil
  5. of of of şu sesleri bi dinleyin yaw

    http://www.youtube.com/watch?v=Q0mmi3D9Axo&feature=related

    YanıtlaSil
  6. http://e1207.hizliresim.com/z/m/9v54f.jpg

    YanıtlaSil
  7. Paylasimlar super Efkan, hele o seslere bittim yaw ;)

    YanıtlaSil