12 Temmuz 2012 Perşembe

TTM 2012-07-12

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler herzamanki gibi superdi...iyi eglendik   ;)

- Kisaca TTM haberlerimiz -
  • Husnu yarin Umre duasina gidiyor, iyi yolculuklar diliyoruz. Bizler icin fazla dua etmene gerek yok, gözumuz cok yukseklerde degil...adam basi bir Ecci7000 + CST F1 pedallari ve SimXperienceden birer Motion kokpit fazlasiyla isimizi görur  ;)
  • Kerem, Skippy'le gayet iyi...araci cözmus durumda fakat bazi sanssizliklar yuzunden son 2 yarisi pek iyi gecmedi.
  • Bekir, kendi sinfinda Proto Fix'de Corvette ile su an 1'ci sirada ve toplamda 6'ci sirada, tebrikler. Dunku yarisin icin tekrar gecmis olsun,...pisi pisine gitti 115 puan   :/
  • Bu hafta Burak B-Klasa cikiyor, simdiden Buyuk Liglere hosgeldin diyorum ve ona tekrar 1000-1500 iRatinglere hosgeldin diyormusum, he he he  Saka bir yana, iRacing'de her aracin fizigi nasil birbirinden cok degisik ise...Serilerdede yaris stilleri birbirlerinden tamamen degisiktir. GT-Challenge Serisi ve Prototype yarislarina hosgeldin ve dikkatli ol!
  • Husnu'nun CST F1 pedallari önumuzdeki haftalarda eline gececek, simdiden iyi gunlerde olsun...incelemeni bekliyoruz    ;)
  • Kemal arkadasimiz iRacing'den ayriliyor, onada yaris hayatinda bol sanslar ve bol eglence diliyoruz    :)
  • Dun, saatlerce antreman ve 5 kvalifiyeden sonra MoSport pistinde HPD ile en nihayet 1.06.870'e dustum. Su an toplam kvalifiyede 7'ci siradayim.

Fanatec'den son bilgiler su sekilde,... Ilk parti CSW'ler siparise gectigi gun bitmistir. 2'ci parti birkac haftaya kadar geliyor.

Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir video...



Iyi yarislar,

8 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Sıralama atmadım ama TT de 1.06.865 attım :)

    Dayanamadım CST pedallar ile alakalı olarak CST nin avusturalya temsilcisine mail attım .Açıkçası Todd dan çok daha ilgiliydi. Galiba todd beyfendi de Ferrari si ile kaza yapmış. Ferrari si ile dikkat çekiyorum. Saolsun benim pedallarımın durumunun önümüzdeki hafta netleşeceği ve sevk edilebileceği bilgisi geldi. Haftaya tekrar görüşeceğim kendisiyle .

    Fanatec Türkiye ile ilgili haberler var. Bildiğiniz gibi aşağıdaki linkte bir ön alım listesi oluşturmaya çalışıyoruz.

    http://fanatecturk.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5

    Ama TR şartlarında Elite ve CSW nin alıcı kitlesi belli . Bekir le ben :) Alper bey ile yapmış olduğum görüşmede kendisi 20 kişi toplanırsa sipariş verebileceğini söyledi. Bende bu rakama ulaşmamızın çok zor olduğunu kendisine söyledim. Fiyat olarak " base " için yaklaşık 550 $ + KDV dedi ama bu dolar büyük bir ihtimal euro dur yanlış söyledi diye tahmin ediyorum. Fiyat tahmin ettiğim seviyede olacak gibi. Kendisine bu rakama ulaşamazsak sipariş vermeyecek misiniz diye sordum bakalım ne cevap verecek. Zaten ilk parti bitti. Bekleyen siparişler 1-2 hafta içinde sevk olacak. Yani en yakın sevk Eylül de . Eğer buradan alamazsak tam bu tarihte Almanya dan getirtebiliriz. Bilginiz olsun. Benim kayinço o aralar Almanya da olacak. Ayarlarsak siparişi geçer Eylül de gittiklerinde teslim alır ve dönüşte de getirebilirler. Bekir bu konuyu konuşalım. İşin garanti mevzusu var . Bu riske girecek miyiz ?
    Ama tahminimce Alper bey kendi stok alımı esnasında kaç kişi CSW isterse siparişine dahil edecektir. Ama ne zaman sipariş geçecek bunu da öğrenmeye çalışırım.

    Allah izin verirse yarın akşam saat 22.30 uçağı ile ibadetimizi yapmak için Mekke ye gidiyorum. Tüm ekibe kazasız belasız ve bol irating li yarışlar için ayrıca en iyi sim ekipmanları için dua edeceğim :) Akşam uygun olursa iracing de olurum görüşürüz.

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler icin tesekkurler Husnu,
    CST pedallarin insallah en yakin zamanda eline gecer...gececegi kesin fakat 4-5 aylik bekleme suresi nereden bakarsan bak cok uzun. Hiyaragasi Todd, Ferarrisinde gezecegine parasini aldigi pedallari yapsa nasil olur acaba!

    "Eger", Almanya iside olmazsa biliyorsunuz her zaman ben yardimci olmaya calisirim, aklinizda bulunsun.

    70 kusur milyonluk insan sayisi olan Turkiye'mizde sadece 2 kisinin CSW siparisi verebilmesi benim icin cok sasirtici bir durum, bunuda yazmadan edemeyecem.

    Aksama görusuruz beyler :)

    YanıtlaSil
  3. Abi TR dekiler Fanatec in CSR ve GT2 setine yeni yeni alışmaya başladı. Çoğu kişi G27 nin piyasadaki en iy direksiyon sistemi olduğunu zannediyor. Fanatec i gösterince o süpermiş diyor fakat fiyatı görünce bu ne ya biraz daha koyar araba alırım diyor ne alacaksa artık . Mantık bu . Bazı şeyler yeni yeni oturmaya başladı. Bakma onun da büyük bir bölümü bizlerin sayesinde. Paylaşımlarımızla bakış açısını değiştik. Zamanla daha iyi olacaktır. Ama Elite ve CSW gibi setlerin satışı çok daha uzun bir dönemde gerçekleşir ki yeni setleri alacak adamlar yine Fanatec kullanan adamlar olur.

    YanıtlaSil
  4. Dogrudur Husnu, buyuk ihtimalle dedigin gibi zamanla hersey degisecek.

    YanıtlaSil
  5. iracing email cevap geldi
    May we ask why you aren't renewing your membership? Perhaps there is some feedback you can provide that will help us going forward.

    I can confirm that your account is set to NOT auto renew. It looks like you will be active until Sept 10th. At that time your account will simply become inactive. Whenever you are ready to renew your membership, simply go to http://members.iracing.com and log in with the same email address and password as you do now. It will then prompt you to renew your membership.

    ben 10 eylüle kadar giriş yapmadıgım yarışlara katılmayacagımı ve ayarlar yüzünden 3 aylıgı otomatikman üyekik uzatıldığını para çekildigini ve para iadesi talep etsem sonuç ne olur. yardıncı olursanız sevınırım teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Kemal my acount home a tıkla anasayfadan cancel renew membershipe gir orda cancel auto billing yazıyo ona bir kere tıkla

    YanıtlaSil
  7. Kemal,
    Buyuk ihtimalle sonuc almazsin cunku yenilemenin ustunden bayag bir zaman gecmis ama istersen sen yinede yaz ve sor. Bu otomatik yenileme kurali...kurallar bölumunde yaziyor zaten ama malesef cogu kisi okumuyor.

    Sana gelen mesajda senden neden iRacing'den ayrilmak istedigini veya iRacing'e ara vermek istedigini soruyorlar, yani bilgi istiyorlarki belki senin burada hosuna gitmeyen birsey varsa onlar bir ihtimal degistiribilirler vs. vs.

    Senin hesabina bakmislar ve 10 eylul'de hesabinin bittigini yazmislar sonrada yenilenmeyecek. Ilerde tekrar iRacing'e geri dönus yapmayi istediginde ayni kullanici adi ve sifreyle giris yapabilirsin.

    Kerem,
    Kemal yapmis onu zaten ama gec yapmis. Kemal'in hesabi gecen ay yenilenmis.

    YanıtlaSil