20 Temmuz 2012 Cuma

TTM 2012-07-20

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antremanlar ve yarislar herzamanki gibi super gecti...özellikle Kerem'e...Mazallah diyelimde nazar degmesin   ;)

Hemen iRacing haberlerine gecelim...

13'cu hafta etkinlikleri aciklandi ve yeni promosyonlar yani rutbe/klas atlamak icin 13'cu haftanin sonuna kadar halen sansiniz var! 13'cu hafta 24'unde baslayip 30 temmuza kadar gidiyor sonrada sezon 3'e giriyoruz.
  • Klas/Rutbe atlamaniz icin Mazda Mx5 yarislarina girebilirsiniz, yarisilacak pistler LimeRock, Okayama (kisa ve uzun), Summit Point Jefferson  tersi ve Laguna Seca. Bu seride iRating/SR gecerlidir.
  • 4 tane 24 heurs du fun yarislari olacak, bu yarislar tamamen eglenceliktir yani iR/SR gecerli degildir.
  1. Tek odada toplam 60 yariscinin katilabilecegi Road America pistinde Legends/Street Stock ve Late Model araclariyla katilabilirsiniz´yani kisaca Nascar araclariyla.
  2. 2'ci 24 heurs du fun'da Chevy Silverado ile ilk 3 gun Langley sonrada South Boston pistinde yarislacak.
  3. 3'cu 24 heurs du fun'da tum hafta boyunca Daytona'da Silveradi, Impala Clas A/B araclariyla yarisilabilir.
  4. Sonuncu 24 heurs du fun yarisinda ise Impala Clas B ile ilk 3 gun Road America ve sonraki 4 gunde Wakins Glen (Cup)'da yarisilabilir.
  • Bunlarin haricinde Carburator Cup (Impala Clas A ile Talladega'da) ve Formula Fun (FW31 ile Zandvoort'da) yarislar olacak. Bu yarislarda iR/SR gecerli degildir.
  • Bunlarda yetmemis gibi World Tour Of iRacing yarislari olacak. 27 temmuzda Indy'nin Grand-Am Rolex serisi yarisini kutlama amciyla ayni gun Riley MK XX ve Mustang FR500S ile Indianapolisde yarisabilecez...bu yaris buyuk ihtimalle iR/SR'li ve 2+ saat uzun olur diye dusunuyorum. Cumartesi gunu ise Impala Clas A ile Brickyard400 Oval yarisina katilabiliriz.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Bu hafta TTM'de en saglam yarislari, en cok iRating kazanan Kerem oldu, tebrikler. Resmen iRacing'i haraca bagladin...bu haftasonuna dogru eminim 2000+ iRatingin ustune cikarsin   ;)

Bildiginiz gibi bu sezona Lig fonksiyonu gelecek, bundan beklentileriniz neler?

Husnu'yude özledik, gelmesine az kaldi   :)

Son olarak herzamanki gibi guzel bir video...bu hafta ISR'den, iyi seyirler



Iyi yarislar,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder