16 Temmuz 2012 Pazartesi

TTM 2012-07-14

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler, antremanlar ve yarislar icin tesekkurler, super eglendik   ;)

- TTM Haberleri ve Teh TTM Liste -

  • Yaris camiasinda Team Turkiye MotorSport'un Picasso'su olarak ün yapmis olan Ali D. tekrar aramiza katilmistir. iRacing'e, bir defa daha hosgeldin kardesim, aksama görusuruz   :)
  • Kerem kardesimiz C-Klasa cikmistir, tebrikler  :)
  • Husnu, Umre duasina gideli birkac gun oluyor...aranizda eline Ecci7000, CST pedallari veya Motion kokpit gecmis olan varmi? Hani merak ettigim dualari kabul oldumu acep  ;)
TTM iRating Listesinin Son Durumu

  1. TK - 3599
  2. Berker - 3113
  3. Efkan 2960
  4. Burak - 2941
  5. Devrim - 2589
  6. Husnu - 2493
  7. Oguz - 2468
  8. Bekir - 2269
  9. Caner - 1795
  10. Kerem - 1614
  11. Berke - 1280
  12. Ali - 1025

Sali gununden itibaren bu sezonun son haftasina girmis oluyoruz sonrada 13'cu hafta geliyor...iRating kredileri dagitilacak...yeni sezona gelecek guncellemeler aciklanacak, yeni pist ve araclar eklenecek. Özellikle bizler icin önemli olan Lig fonksiyonu gelecek, bu konu hakkinda önumuzdeki haftalarda daha cok aciklama yapacam.

Gelecek sezona hep beraber TTM grubu olarak bir seriye katilsak hic fena olmaz...13'cu hafta ve guncellemeden sonra bu konu hakkinda hep beraber fikirlerimizi yuruturuz   ;)

Ve son olarak, guzel bir video...



Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Selamlar..gelecek sezon lotus 79 serisine full yatırım yapmayı planlıyorum..seni de beklerim :)..gelecek lig fonksiyonu ile de ttm olarak inşallah hepberaber yarışlar yapabiliriz..

    YanıtlaSil
  2. Berker,
    Lotus79 tam Profesyonel isi...gecen sezon Radicale bile yatirim yapamamistim...Lotus79'a tam hazir degilim zannedersem. Yinede yeni sezon geldiginde belli olmaz, bakarsin bende katilirim ;)

    Cadillac'in su turnuvasini kacirmak istemiyorum ama Cadillac Serisinin kötu yani "Rookie" sinifinda olmasi ve bu turnuvada bir yerlere gelmek icinde full yatirim sart olacak kesin.

    HPD'de 2 sezondur yarisiyorum ve halen cok hosuma gidiyor...gelecek sezon neye yatirim yapacagim kesinlikle belli degil.

    TTM olarak girecegimiz bir seri olursa... hepimizin beraber karar verecegimiz bir seri olmasi sart.

    Asil sen skype'dan cok uzak kaldin...anladigim kadariyla su buttkickerden aldin ve ayni anda konusma ve buttkicker calismiyor senin sistemde. Artik ne mubarek calkalanma sagliyorsa su buttkicker seni bizlerden bayag bir uzaklastirdi, ne dersin? ;)

    YanıtlaSil
  3. :) buttkicker tespitin doğru abi..alışkanlık yarattı bir de meret..şu yeni test edilen yazılımı bekliyorum, onunla (telemetri verilerini baz alıyor) daha da verimli kullanılır heralde..

    Dün Lotus school vardı, pist te suzuka olunca tekrar denedim..her araçla limite çıkmak beceri istiyor elbette ama Lotus'la ortalama süreli bir tur tamamlayabilmek bile oldukça çaba gerektiriyor :)..alien'lar 1.44.1** atarken 1.45.9**'leri görmek yüzümde gülümseme yarattı desem heralde aracın verdiği sürüş zevkini anlatmaya yeter..community olayı ve yarışçı kalitesi çok üst seviyede...dedike bir kitle olduğu için sadece bu araca yatırım yapan ve irating olarak oldukça üst seviyede olan kalabalık bir grup var..yüksek SOF bir yarış odasında ilk 7-8'e girmek büyük başarı olacaktır :)..Göze aldık birkere :)..gönül ister ki ttm'den de katılım olsun ama gördüğüm kadarı ile takımımızdaki arkadaşlar gt araçlardan daha çok zevk alıyorlar..

    YanıtlaSil
  4. Berker,
    iRacing'de su an icin Lotus79 isin son noktasi. Eger harbi harbi simulasyon yasamak isteyen varsa bu seriden baska hicbir yere bakmasin. iRacing'de yollar zaten lazerle skanli olduklarindan gercek hayattakinden neredeyse hicbir sekilde farki yok, Lotus79'un fizik motoru ise muhtesem gercekci...kendi adima konusabilirim, Lotus79'u ne zaman sursem sanki hayatim söz konusuymus gibi hissediyorum yollarda ve korkuyla suruyorum :)

    Dedigim gibi,...gelecek sezona Lotus79 seriside olabilir, duruma bakacaz ;)

    YanıtlaSil
  5. Lotus forumlarından da bakarsan, elemanlar CTC (Classic Team Championship) adı ile kendi aralarında (İracing sezon şampiyonasından ayrı olarak) bir de takım şampiyonası düzenliyorlar...neden bu şampiyonada bir de "Team Turkey" olmasın...ilgilenen arkdaşlar olursa katılabiliriz diyorum..ne dersin? sign up'lar devam ediyor sanırım...

    YanıtlaSil
  6. Berker,
    Lotus forumuna baktim, bu CTC turnuvasi hicte fena degil. Daha ayrintili bilgi icin bir ara skype'a gelde konusalim.

    YanıtlaSil