31 Aralık 2011 Cumartesi

TTM 2011-12-31

Ey Forzacilar,
Sizlerin ve ailelerinizin yeni yilinizi candan kutlar, saglik, sihhat ve mutlu yeni bir yil dilerim,...ayriyetten Bonus olarakta hepimize 2012'de bol iRating / Safety Ratingli, kazasiz-belasiz iRacing yarislari dilerim!

Black Max ButtonBoxdan 2 resimde ekledim, darisi sizlerin basina. ButtonBox illede sart olan birsey degil ama kesinlikle adami feci bir sekilde yaris havasina sokuyor...Yaris kokpitime duzgun bir yer ayarlayamadim daha...bayag bayag gercek gibi birsey, kalite ve isciligi cok iyi!


En nihayet CSR Elite'nin son incelemesinide yaptim, iyi seyirler   :)





Iyi yarislar,

7 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Button box çok şıkmış. Güle güle kullan. Herkesin yeni yılı kutlu olsun. Kazasız belasız bir sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum. Herkes için hayırlı bir sene olacak inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu, amin cumlemize :)

    Biliyorsun degilmi, fazla uzak kaldin yine, özledik kardesim seni ;)

    YanıtlaSil
  3. Abi bebiş biraz sıkıntılı. Orta kulakta biraz sorun vardı . Yani normal bir durum her çocukta olan birşey ama ilaçlar biraz uyku düzenini bozdu. Şimdi iyileşti bu sefer de diş çıkarıyor o da kulağına vuruyor. 2 den önce uyumak yok. E haliyle hatunu öyle bırakıp gelemiyorum. Ne zaman niyetlensem birşey çıkıyor maalesef. Özledim muhabbetlerimizi valla.

    YanıtlaSil
  4. 2012 hepimize; sağlık , mutluluk, huzur, bol bol irating/safety rating, CSW, CST, ECCI, GT araçları ve güzel güzel pistler getirir inşallaaaahh :) İnşallah 'üniversitedeki son yılım lan!' dediğim bir yıl olur :D

    YanıtlaSil
  5. Husnu, haklisin...ilk evvela ailene bakacaksin tabii...sevin iste kardesim, bak seni paylasamiyoruz ;)

    Efkan,
    Ilerde...okulum keske bitmeseydi diyeceksin ;)

    2012 super gececek göreceksiniz, zamaninda Mayalar bile demis, 2012 Osmanli Evlatlarinin yilidir diye ;)

    YanıtlaSil
  6. Valla Mayalar'ın dedikleri tutuyorsa hapı yuttuk demektir :):)

    YanıtlaSil
  7. Bu akşam antrenmandayız değil mi?

    YanıtlaSil