6 Aralık 2011 Salı

TTM 2011-12-07

Ey Forzacilar,

Bu hafta Prototype serisinde Mid-Ohio'dayiz ve gördugum kadariyla TTM 'nin bu haftaki yarislara olan yaklasimi cok iyi. Herkez bol bol antreman yapiyor...bugun-yarin baslariz yarislara, simdiden herkeze bol sanslar dilerim  ;)

CSR Elite'nin inceleme ambargosu cumartesi bitiyor...aslinda bugun(carsamba) bitmesi gerekirdi ama ertelendi.

iRacing'e yeni bir guncelleme ile istedigin kisiye iRacing dolarlari hediye etme imkani geldi. Bu, hicte fena bir fikir degil! Gerektiginde birbirimize yardimci olma imkanimiz olacak   ;)

Bekir kardesim son 2 yarisinda gayet iyi iRatingler kazanmistir ve 1500 iratingine 1 puan eksik durumdadir, yakin zamanda 2000+ iRatinge cikacagina eminim. Yigit arkadasimizda yavas yavas antreman odalarina katilmaya baslamistir, ona tavsiyem bir an evvel Cömez (Rookie) klasinda yarislarina baslamasidir ve daha yuksek klaslara gecmesi olacaktir. Cömez klasda ancak Mazda ile yarisilir, en önemli nokta fazla hirslanmamak...özellikle cömez klasinda bu cok zararlidir...ilk evvela yarisi bitirmek ve yarislarda ustaligini kullanarak hatasiz ve hizli bir sekilde yarisi bitirmektir, bol sanslar   ;)

Pazartesi aksami Mid-Ohio'da TTM antremanimizda cok saglam zamanlar attik, Berker'de bende 1.09'lari görduk! Serbest'de benim kvalifiye zamanim 1.09.934 ve kesinlikle duzeltilir. TT'de Berker'le kafa-kafaya gidiyoruz...Berker'in zamani benimkinden hafif daha iyi...duzeltmem gerek  :P

Su asagidaki videoyu seyredince icimden bir ses diyorki,...gec ver hemen bir CST F1 pedal seti siparisi ver  :)

 

Iyi yarislar,

17 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Bu arada Avrupa serveri de açılmış.

    YanıtlaSil
  2. Selam..Pazartesi antrenman süper eğlenceliydi..Hakkinen, Schumacher sıralama turları gibi sırayla öne geçtik (üstelik bindelik dilimlerle :) )..baktım geceyi uykusuz geçireceksin, son turumda yavaşladım :)..şaka bi yana baya uğraştım ama elite'den sonra hızına yetişmek zor artık..senden 1.08 kesin bekliyorum serbestte..benim maximum 1.09.1**-1.09.4** arası olur gibi..ki fix'e ağırlık vereceğim için bu dereceler de zor..Mid-Ohio'da Efkan sağolsun nereler gt'ler açısından tehlikeli gösterdi. Heryer :)..Bu arada Efkan hediye dolarları duyunca hemen "öğrenciyim bi el atın" ayağına yatmış :) yorumlarınızı bekliyorum :)..

    YanıtlaSil
  3. GT cilerin hepsi böyle. Artık rahat yol vermek için para isteme yolu da açıldı . Daha neler göreceğiz bakalım.

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah Husnu,
    Bundan sonra böyle gözukuyor Husnu, ne yapalim artik Efkan'la ayni odada yarisirsak ya iRacing dolarlari verecez yoksa biletimizi kesecek gibi, he he he

    Yaw Berker, antreman gecemizde sen birkac defa Efkan'in gazabina ugrayinca dedim simdi kesin benden bilecek dedim...Elegan abi, Efkan'a skype uzeri talimat veriyor diye dusunmussundur :)

    Benim fixdeki kvalifiyem 1.10.7xx ama 1.10.000 atan var :/

    YanıtlaSil
  5. Ve evet, Avrupa serveri acildi...simdilik sadece Host odalarinda gördum ama antreman odalarimnada gelecekmis, hepimize hayirli-ugurlu olsun ;)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba arkadaslar, gecen ay sitedeki bilgileri okuyarak heveslendim ve 1 yillik uye oldum iracing'e. baya da sevdim, vakit buldukca antreman yapmaya calisiyorum.
    sizlerle tanismak isterim. Husnu bey gecen gun iracing'de arkadas listesine ekledi ama konusma firsatim olmadi.

    Ersan.

    YanıtlaSil
  7. Ersan aramıza hoşgeldin. Bir türlü aynı ana denk getiremedik. Ama diğer arkadaşlarımızı da eklersen onlara da ulaşabilirsin. Skype üzerinde muhabbetlerimiz oluyor . Headsetin varsa online olduğumuz zamanlarda muhabbet ediyoruz. Kullanıcı adım husnu_g eklersin .

    YanıtlaSil
  8. Valla yarış kariyerinizin sağlığı için korvetimin ızgarasına bişeler sıkıştırın artık :p şaka bi yana Mid Ohio multiclass için ciddi anlamda sakat bi pist. HPD'ler çok zorlanacak ama gt'ler için de çok zor burda yol vermek. Antrenman odasında bile ne temaslar yaşadık, umarım yarışta böyle şeyler olmaz. Eğer ilk yarışımda iyi puanlar alabilirsem bir daha yarış yapmamayı düşünebilirim :)

    YanıtlaSil
  9. Bu arada ana sayfadaki MYRacing sekmesine MYTeams seçeneği eklenmiş . Ama şuan aktif değil galiba

    Forumdaki konusu

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1827639.page

    YanıtlaSil
  10. TTM'ye hosgeldin Ersan,
    iRacing'de bir tane Ersan buldum ve arkadaslik teklifi gönderdim, o sensindir herhalde.

    iRacing'de ilk yapacagin...mikrofonlu bir kulaklik alip-bizleri skype'dan eklemen olacak. iRacing, her alanda cok genis bir simulasyon ve skype uzeri birbirimize yardimci oluyoruz, bunun yarari cok buyuk! Mikrofonu olan herhangi bir kulaklik isini görur.

    Birbirimize yardimci olmakla beraber, guzel muhabbetlerde dönuyor skype'da, anlayacagin Win-Win situation ;)
    Benim skype'daki kullanici adim:iracertk

    Efkan,
    Yaristan korkmak ne demek...dur hele söyle bir 200-300 iRating kaybetmeye baslayalim Mid-Ohio'da, o zaman dusunuruz, he he he

    Husnu,
    Team racers cok iyi geliyor ama daha gelmemis...iRacing'deki yerimiz asagidaki linkte...biraz sagilara dogru inmeniz gerekecek görmeniz icin. Ilerde...özellikle su Endurance yarislari eklendiginde ve grup olarak yarisabildigimizde forumlu bir siteye bakmak lazim.

    http://iracing.com/leagues/leagues.php


    Aksama görusmek uzere,...

    YanıtlaSil
  11. Evet abi haklısın. Eğer sağlam bir lig oluşturmak istiyorsak daha iyi bir ortama ihtiyacımız var. Ben elimden geldiğince her türlü desteğe hazırım.

    YanıtlaSil
  12. Husnu,
    Bu haftaki Late Model pisti super...Ayya'da yarisiyoruz, bir ara beraber girelim yarisa ;)

    YanıtlaSil
  13. Avrupa server'ında antrenman yapılabiliyor.

    YanıtlaSil
  14. Bu arada GTR3 resmi sitesi açıldı. Şu an birşey yok tabiki . Yakında detaylar açıklanır

    http://gtr3.com/?p=1

    YanıtlaSil
  15. Paylasimlar icin tesekkurler,
    Dun, Hosted odalarindan sonra Avrupa serveri serilerdeki antreman odalarindada acildi ve girip antreman yaptim, pingim 50-66 arasiydi...Usa serverlerinde 150'lerde geziyor normalde.

    Dun aksam Mid-Ohio'da 3 yaris yaptim...2 kisa ve sonuncusu uzun. Ilk kisa yarisimda 2'ci turda kendi hatam yuzunden yoldan cikip lastiklere gecirdim-yaris bitti, 2'ci kisa yarisimda ise Hiyarin teki yuzunden yaris disi kaldim...neyse sorun degil, aslinda ondanda kurtulabilirdim ama iste yaris icinde hirs yapiyorsun ya, asil problem orada-odadaki 1-2 hiyarda degil. Tabii ki 2 yaristan 150 iRating gidince moralim superötesi moduna gecti...bendede söyle birsey var arkadaslar, benim moral superötesi moduna gecince gözume uyku girmez, illaki normal moda hecis yapmam lazim ;)

    Prototype'in ilk uzun yarisina girdim ve gayet saglam ve cok cekismeli uzun bir yaristan sonra sifir hatayla 2'ci bitirdim, baktim uykum gelmeye basladi, moralde normal moda gecis yapmis zaten...misler gibi uyumusum :)

    Bu arada Avrupa serverini destekleyin...usa odalari dolu olsa bile avrupa serverlerinde antreman yapin!

    YanıtlaSil
  16. Yaw, GTR3'e deginmeyi unuttum, he he he

    Eminim zevkli bir oyun olur ama bir iRacing'deki gibi Serverbased ve'de her saat basi yaris odalari olmazsa ayriyetten bu odalari dolduramazlarsa...pistler lazerle skanli olmazsa, Online'inda ceza ve ödul sistemi kurulmazsa o zaman iRacingin yanina ancak cerezlik gider.


    Bu yukaridaki degindigim noktalar sadece bir yaris simulasyonundan artik bekledigim temel ögeler...bunun spotter destegi var, leaderboardslar, oyunun icinden direk kendi forumuna gecis özelligi vs. vs.

    Umarim GTR3 en az bir iRacing kalitesinde cikar o zaman onada takiliriz ;)

    YanıtlaSil
  17. Cidden iRacing'den sonra çıkan her simülasyonda laser scan'i arar oldum. Laser scan yoksa benim için bir değeri yok. Olacağını da sanmıyorum, olacak olsa banngır bangır söylerlerdi.

    YanıtlaSil