2 Aralık 2011 Cuma

TTM 2011-12-02

Ey Forzacilar,
Birkac gundur cok iyi yarisip-muhabbetler ediyoruz. Dun Efkan'la harika yarislar ve antremanlardan sonra Husnu'de geldi ve sabahi bulduk desem yalan olmaz  :D

Bugun 2 ayri Prototype yarisina girdim ve ikiside iyi gecti, eger herhangi bir degisiklik olmazsa haftaya carsamba video incelemesini ekleyecem buraya, ardindan birde Turk yariscilarimiz icin Turkce olarak bir inceleme yapmayi dusunuyorum.

Simdilik bu kadar, yarina görusmek uzere...
 

Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. İncelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada iracing forumlarında birşey dikkatimi çekti. Tam olarak incelemedim açıkçası.

    Motion Cockpit View

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/22806.page

    Videoların linklerini de vereyim de belki üye olmayan arkadaşlar vardır.

    http://www.youtube.com/watch?v=ViurIJLd1mo&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=c35yLKQvyVI&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=71W-6tq4FOU&feature=player_embedded

    Şimdi bu sistem acaba sadece montion cockpit kullananlar için mi geçerli yoksa bizde bu uygulamayı kullanabiliyor muyuz ? Kokpitin yol durumuna göre bu şekilde hareket etmesi ilgimi çekti. Motion cockpit imiz yok ama yine de gerçekçilik kazandıracak gibi geliyor . Deneyip test etmek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Paylasim icin tesekkurler. Motion Cockpit View icin motion cockpite gerek yok ama 3'lu ekran kullananlar icin pekte ihtiyac yok bence. Tek ekran kullananlar icin ise yarayabilir...bu biraz trackir'ye benzer bir program :)

    Aksama iRacingdeyim,...göruselim ;)

    YanıtlaSil