10 Aralık 2011 Cumartesi

TTM 2011-12-10

Ey Forzacilar,

Video incelemem hazirdir...5 yildizi vermeyi unutmayin, videoyu yapana kadar göbegim catladi anasini satayim   ;)



Iyi yarislar,

8 yorum:

  1. Eline sağlık abi güzel bi inceleme olmuş..forumlarda okuduğum kadarı ile direksiyonla ilgili genel değerlendirmeler çok çok olumlu..bizdeki g27 ile kıyas bile götürmüyor..sanıyorum bunun bir de clubsport edition'ı olacak ve kolay tak çıkar direksiyonları destekleyecek..yanılıyorsam düzeltin..ayrıca bir de iracing'e özel bir inceleme yaparsan muhteşem olur :)..sağlıcakla..

    YanıtlaSil
  2. Güzel ineleme olmuş abi aline diline sağlık :) valla videoyu izlerken bi an önümde duran g25'e baktım, o da bana baktı,sonra bi süre bakıştık kaldık :) Tüm yarışseverlere nasip olur inşallah birgün. Güle güle kullan abi.

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah arkadaslar,
    5 yildizlari cakmanizada sevindim, kimdir bu 8 tane thumbs down veren serefsizler,...anam agladi o videoyu yapana kadar :D

    *Kesin Logitechcilerdir*

    Berker, iRacing icin özel bir video yapacam, su yeni uppdate'i halen uyarlayamadim, Thomas'in yeni bir tane göndermesini bekliyorum.

    Benim PWTS ile özellikle iRacing'de hic antreman yapmadan bir aractan digerine gectigim zaman muhakkak ilk turumda birkac defa yoldan cikardim...ben buna daha evvel alisma zamani diyordum, CSR Elite ile bu neredeyse yok oldu! Direksyon ve tabii ki pedallarinda sayesinde, yani bu 2'li kombinasyon birbirlerine cok iyi uymuslar ve arac kontrolden cikmadan evvel seni bundan haberdar ediyor...ve hata yapmadan bunu önleyebiliyorsun.

    HPD ile hizlandim eski zamanima göre...aynisi Starmazda ve Formula 1 icinde gecerli...aradaki farklar tur basina en az 1 saniye...bu benim icin muhtesem bir gelisme!

    Berker,
    Evet, CSW ile CSR Elite'in motor kutusu tamamen ayni...CSR Elite'de direksyon simiti degistirmek icin 2 vida olayi var, CSW ise Xbox360 destekli degil ama onun yerine quick release denen sip-sak direksyon degistirme fonksiyonu mevcut ve ilerde CSW'ye CSR Elite'ye nazaran cok daha fazla direksyon simitleri cikacak.

    YanıtlaSil
  4. Efkan,
    Daha halen tam karar vermis degilim, bu CSR Elite'yi elimdemi tutsam yoksa CSW'yimi alsam diye...moment 22 gibi birsey :)

    YanıtlaSil
  5. Yüzsüzlük diye buna derim ben yaw. Adamda Elite var acaba elimde tutsam mı tutmasam mı diyor :) Şaka bir yana abi mükemmel bir inceleme olmuş. Türkçe dublajlı olanını bekliyoruz. Bu kadar detaylı olmasına gerek yok. Maksat buradakiler bilgi sahibi olsun.

    YanıtlaSil
  6. Android telefonu olanlar için güzel bir uygulama

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BdNjm8xRgRI

    YanıtlaSil
  7. Elegan abi, CSW almaya karar verirsen CSR Elite'e talibim :)

    YanıtlaSil
  8. Yerden göge haklisin Husnu, buldukda bunuyoruz :)
    Program guzel, biliyorsunuz, CSR-Elite ve CSW'de telefon yeride bulunacak, telefonlarimizi hemen direksyonun önune koymak icn ;)

    Efkan, tam karar vermedim daha ama olurda öyle bir durum olursa seni haberdar ederim ;)

    YanıtlaSil