19 Aralık 2011 Pazartesi

TTM 2011-12-19

Ey Forzacilar,
Dunku muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler, super eglendik   ;)

Dun gece Prototype'da 1'ci gelmeden yatmayacagim belliydi, en nihayet 1'ciligi aldimda ama ne 1'cilikti yaw...2'ci gelenle 37 tur boyunca aramizda 0.3-0.5 saniye farkla gittik bastan sona kadar!

Bir evvelki yarisimda ise 8 saniye farkla 1'ci gidiyorum ve tur bindirecegim adam basladi benle yarismaya, 3 tur boyunca takip ettim sonunda bir Ford GT'nin arkasinda kasildi, 2'sinide sagdan tam gececem saga kirdi ve pert olduk   :/
Yapacak birsey yok, bazen böyle yaris bilmeyenlerede denk geliniyor.


Bu aksam TR saatiyle 22:00 civari antreman odamizi aciyorum, iRacing'e girdiginizde skype'inizi acik tutun lutfen!

Kisaca TTM haberleri...
- Bizler iRacing'de milleti kovaliyoruz, Husnu ise bebisi...özledik seni kardesim, bu aksam gelmeye calis  :)
- Berker'le girdigimiz yarista ikimizde dolayli sebepler yuzunden fena iRating kaybettik.
- Dun, o kadar yaris yaptim ve -60 kusur iRatingde kapadim...bugun geri almam lazim onlari
- Bekir, dun + iratinglerle kapadi geceyi, halbuki devam etseydi cuvallarla iRating dagitiyorlardi yaw  ;)
- Efkan, Dallarayla ilk yarisini yapti ve gayet iyi gecti, yakinda o seridede 1'ciligi alir.
- Umut´diye yeni bir arkadasimiz katildi iRacing'e, ona buradan hosgeldin diyorum ve umarim aksama hem skype-hemde TTM odamizda antremanlara katilir.

Bu arada CSR Elite incelemesi 1.5'i youtube'ya ekledim, 5 yildiz cakin...
Not: Youtube hesabi almayip, benim videolara 5 yildiz cakmayanlara Zem-Zem suyu vermiyorlarmis, haberiniz olsun  ;)

 

Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Bebişi alıştırıyorum. Biraz daha büyüsün iracing de pratik odalarında oluruz inşallah . İncelemenin devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Elegan abi tebrikler..0.3 saniyelik baskıya rağmen 1.lik her babayiğidin harcı değil..hele ki Lime-Rock'ta..böyle devam inş..İracing'e özel Elite incelemeni bekliyoruz..akşama görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  3. Bu aksamki yarislar ve muhabbetler superdi beyler, tesekkurler ;)

    Berker,
    Neredeydin bu aksam? Mesaj attik sonra birden kayboldun...umarim ciddi bir durum yoktur yoksa sen iRacing'i birakip gitmezsin.


    Gec saatlerde Husnu'de geldi, beraber Silverstone yarisina girdik, o 3'cu, ben 4'cu bitirdik...ben 45 dakikalik yaris saniyordum megerse 1 saatlik yarismis, kollar ve boyun gitti ;)

    YanıtlaSil
  4. Dün geçeki yarış süperdi gerçekten. Doğru düzgün antreman yapmadan girdik. Elegan abi de bende hızlıydık herçekten. Bu hafte ekibimizden yine güzel birincilikler gelecektir. Abi gece bir türlü yükleyemedim ya videoları . Baktım şimdi olmuş. Biraz garip oldu amam idare edin artık . Siftahı yaptık

    http://www.youtube.com/watch?v=kKqWbVlyX40&context=C30424c7ADOEgsToPDskJFeqoYAFohwBajD7_AfWpy
    http://www.youtube.com/watch?v=EA8ac6ekXTo&feature=context&context=C30424c7ADOEgsToPDskJFeqoYAFohwBajD7_AfWpy

    YanıtlaSil
  5. Selam ani bi iş çıktı malesef akşam..mühim değil..halloldu..kapışamadık ya ona üzüldüm :)..antrenmanlarda seni geçmeden rahat uyuyamıyorum :)..az antrenmanla 3. ve 4.lük çok iyi sonuç..tebrikler..Hpd'ye bu kadar az vakit ayırmasına rağmen Hüsnü'nün seni geçmiş olması da ayrı bi tebrik konusu :))..Silverstone mixed class için biçilmiş kaftan..oldukça geniş olması nedeniyle geçişlerde sorun olmayacaktır diye umut ediyorum..hpd için konuşmak gerekirse fix setup yavaş virajlarda oldukça tehlikeli..1.vitese düşülen Vale ve Luffield virajlarında temkinli olmak lazım..aracın kontrolünü kaybetmek veya büyük zaman kazanmak mümkün..özellikle vale çıkışında traction'ı erken yakalayan en az 0.7-8 saniye kazanabilir..gaz pedalını korkak alıştırmamak lazım bilginize :)...

    YanıtlaSil
  6. Yeni FFB ayarımız ile daha sağlam bir direksiyon kontrolüne sahip olduğumuza inanıyorum. Bununla birlikte kontrolün artmasıyla gaza da daha çok basmaya başlıyorsun ve uçuyorsun :) Ama alışkanlıkla alakalı yeni FFB hata şansını en aza indiriyor . Kontra yapmak biraz daha kontrollü . Dün neredeyse HPD ile drift yapıyordum :) Bu hafta silverstone de Türk haftası ilan edilsin. :)

    YanıtlaSil