20 Nisan 2012 Cuma

TTM 2012-04-20

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler ve antremanlar icin tesekkurler   ;)


Bildiginiz gibi bu hafta 2012 Sezon 1'in son haftasi ve 13'cu haftaya yaklasmakla beraber, iRacing bilgi paylasti nerede, hangi araclarla eglenecegimize dair.

- iRacing Sezon 1 sonu 13'cu Hafta Programi -
Rookie klasda bu hafta Klas yukselemeyenler icin 2'ci sezon girisine kadar halen klas cikma imkani saglaniyor 2 seride...yani bir baska deyisle, bu serilerde SR ve iR resmi yarislardaki gibi etkileniyor!

  1. Ford Legends ile South Boston, Oxford, Lanier, USA Speedway, Charlotte ve Thompson'da...bu pistlerden bu arac icin en ideali bence USA Speedway ve Charlotte, guzel yarislar yasarsiniz, bol sanslar  ;)
  2. Mazda Cup ile LimeRock, Charlotte (yol yarisi bölumu), Okayama uzun ve kisa, Jefferson Reverse (Summit Point) ve Laguna Seca

Sadece eglenmeyi.... yeni arac/pist kombinasyonlari denemeyi sevenler icin ise Impala A ile Talladega'da ve Formula 1 Williams ile Okayama'da yarisabilirler...bu 2 seri tamamen eglenceliktir ve SR/iR'niz etkilenmez   ;)

Cadillac CTS-V ile 24 hours of Fun ile MoSport, LimeRock, Infineon, Okayama, Laguna Seca, Twin Ring Motegi (dogu bölumu), Mid-Ohio'da eglenebilecez   ;)

Nascar tarafinda ise 24 hours of Fun 2'de yeni lastik fizigiyle K&N National ile Motegi Oval, Charlotte ve Richmond'da eglenebilirsiniz.

Daha bitmedi....

Yeni lastik fizigiyle Dallara ile hem yol yarisi, hem Indy Oval bölumunde Motegi'de yarisabilecez   ;)
Bunun haricinde HPD'ye özel Motegi'de 2 gunluk seri, ardindan Ford GT'ye özel 2 gunluk seri, Corvette'e özel 2 gunluk seri ve son olarakta 3 arac ile Motegi'de Prototype stili olarak yarisacaz   ;)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

iRacing takimi kendilerini sadece yeni araclar, fizikler, pistler ve yeni serilerle gelistirmiyorlar...grafiksel olarakta iRacing uzerinde calisiyorlar. Gecen aksam su 2 resim paylasildi ve aradaki fark bayag buyuk...bu yeni grafiksel sölen simdilik sadece 2 tane piste eklenmistir ve digerleri mumkun oldugunca yeni shaderlara gecilecek. Alttaki resimler Yeni Smyrnadandir...



Haftaya sali iRacing birkac saatligine kapancak yeni guncelleme icin...sonrada ver elini Motegie, Cadillac vs. vs.   ;)

Ve son olarak, Trials Evolution...benim oglum bazi haritalarda simdiden ilk 20'lerde, Helal olsun Aslanima   ;)


Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Grafiklerin gelişmesi güzel. Büyük bir güncelemeden bahsediliyor. İçerik olarak nedir bilmiyorum. Bakalım. 13. haftaları pek sevmem biraz boş geliyor ama bayağı yoğun bir hafta olacak gibi .

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Saglam guncelleme gelecek, Motegi cok zevkli gececege benziyor 13'cu haftada ;)

    YanıtlaSil