10 Nisan 2012 Salı

TTM 2012-04-11

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler ve antremanlar icin tesekkurler.

Dun aksam TTM takimimizin buyuk bölumuyle gelecek sezona katilcagimiz seri ve Lig konusunu görustum, kisaca özetleyeyim.

  • Team Turkiye MotorSport olarak beraberce katilacagimiz seri "iRacing GT Challenge" olacak. Bu konuyu görusemedigim aktif olarak tek Husnu kaldi ama eminim o da severek GT Challenge katilir. iRacing GT Challenge haricinde TTM'den isteyen istedigi baska serilere katilabilir. Bu arada, iRacing GT Challenge serisine ayni gun, ayni saatte hep beraber girmek en guzeli olur   ;)
  • Gelecek sezona kendi Ligimizi kurmayi tum TTM onayladi, yeni Lig destegi guncellendigi gibi eger Lig masrafi yillik veya bir defalik 5$/10$'i gecmedigi surece hemen acacam ve sizlere davetiye gönderecem.
  • Lig hazirliklariyla beraber simdiden gelecek sezonun baslamasiyla beraber haftada 1 gunumuzu belirlememiz lazim ve 13'cu hafta icinde bu haftalik TTM toplantimiz baslayabilir. Bu gunumuz sadece TTM uyelerimiz icin acik olacak server kiralayip skype uzeri hem muhabbet, hem bilgi alis-verisi ve kendi aramizda yarisi simule etmekten olusacak. Bu TTM gunumuzde ayagim agridi, dötum agridi gelemedim mazeretlerinin olmayacagina eminim  ;)
  • TTM Ligimizin olusumuyla beraber iRacing resmi yaris serileri haricinde diger Liglerlede irtibata gececem. Artik yavas yavas grup yarislarina hazirlanin derim   ;)
  • Ali'ye ulasabilen varmi aranizda? Varsa onunlada görusmemiz lazim, hem özledik onu, hemde araclarimizda dizayn yardimi lazim. Hepimizin Corveti/Ford GT'si TTM dizaynli degil yanilmiyorsam.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Team Turkiye MotorSport,

Gelecek sezona iRacing GT Challenge Serisine karar verdigimizden eksik pist/araclarinizi tamamlamaniz icin asagidaki listeye göz atin...ve en gec 2'ci sezonun baslangicina tamamlayin.

Araclar: 
Ford GT, Chevrolet Corvette C6R

Pistler:
Watkins Glen International - Classic Boot
Road America - Full Course
Suzuka International Racing Course - Grand Prix
Mid-Ohio Sports Car Course - Full
Circuit de Spa-Francorchamps - GP Pits
Twin Ring Motegi - GP
Sebring International Raceway - International
Daytona International Speedway - Road Night race
Silverstone Circuit - Grand Prix
Phillip Island - Phillip Island Circuit
Mosport International Raceway
Road Atlanta - Full

Bu serideki yaris gunleri cuma, cumartesi ve pazardir. Kvalifiye her saat basinin yariminda ve yarislar tekli rakamla (örn: 1-3-5-7-9) 2 saatte birdir. Grid sayisi malesef belli degil ama bu serinin C-Klas oldugundan buyuk ihtimalle 20-26 arasi olur tahminimce.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Yeni bir Turk arkadasla daha tanistim, ismi Berke...ona buradan aramiza hosgeldin diyorum.

2012 2'ci sezonun listesine ulasmak isteyenler buraya TIKLASIN

Yeni sezona bu guncellemede yeni bir arac ve yeni bir pist geliyor. Cadillac CTS-VR (tum iRacing uyelerine bedava) ve Twin Ring Motegi geceli ve gunduzlu / yol ve ovaliyle beraber   :)



Iyi yarislar,

15 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Dİğer sayfada LOTUS olur demiştim fakat çoğunluk GT diyorsa benim için de uygundur.

    Ali ile geçenlerde mesajlaştık. İş yoğunluğundan dolayı geç saatlerde ev geldiğini ve yorgunluktan birşey yapamadığını söyledi. Umarım yakın zamanda düzenini kurar ve aramıza katılır

    Berke arkadaşımıza aramıza hoşgeldin diyorum.

    Yeni ligimizde şimdiden hayırlı olsun. Heyecan yaptım valla .

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    GT Challenge serisi haricinde senide Lotus79'a beklerim ;)

    Ali'ye selamlarimizi ilet, cok özlettirdi kendini.

    Ciddi ciddi Lig dunyasina giris yapiyoruz...geri dönus yok artik...bugun Prototype fix gunu, buyuk ihtimalle aksam bir yaris yaparim :)

    YanıtlaSil
  3. Ulen şu sitede biraz aktif olsaymışız çok rahat alacakmışız yaww. Baksana dışarıdan destek bile alıyoruz. Hatta 1 oyumuz boşa bile gitti iracer ciden.

    YanıtlaSil
  4. Simdi okudum yazilanlari...aynen öyle Husnu. En buyuk avantajinda iRacing uyesi olman, yaris durumuna daha bir ciddiyet katiyor ;)


    Keske son videomuzu paylassaydin burada, ayni anda ne kadar usta yarisci oldugunuda görmus olurlardi.

    YanıtlaSil
  5. Husnu, ha gayret yaw... toplam 10-12 kisi sana oy verse tamamdir bu is ;)

    YanıtlaSil
  6. Abi ben zaten videolarımız devamlı paylaşıyorum burada. Oradan tanıyanlar var . Onlardan da yeni yeni oy geliyor. Sağolsun sandboxgod isimli üyenin yazdığına baksana :) Oy verecekti ama farklı dil konuştuğum için ve ingilizcem zayıf olduğu için çekincesi olmuş. Bende özelden mesaj attım dedim google çeviri var onunla hallederdik diye :)

    YanıtlaSil
  7. Valla artık oy verecek adam kalmadı yaw :)

    YanıtlaSil
  8. Oyungezer ve Level dergisine de gönderdik . Bakalım birşey çıkacak mı ?

    YanıtlaSil
  9. Hayirlisiyla Husnu, icime dogdu kazanacaksin kardesim ;)

    YanıtlaSil
  10. Görünen o ki oylama bitti ardık . Bende daha fazla uğraşmayacağım . Valla oy kullanacak adam kalmadı Thomasa mektubu yazmaya başlayalım :)

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir dash .

    http://www.youtube.com/watch?v=rkDd2bc1-Kc&feature=player_embedded

    YanıtlaSil
  12. Bu da benim hoşuma gitti

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=hkuadDYQGTA

    Bunun 320 mm Momo simitine uygununu yaptırcan, sonra oturtcan Elite'e bak o zaman keyfe :)

    YanıtlaSil
  13. Efkan iracing forumlarına bizim düşündüğümüz şeyin neredeyse aynısını bir cocuk yazmış. LCD ile alakalı birkaç soru sormuş. Gördün mü ?

    YanıtlaSil
  14. Görmedim abi, link verebilir misin?

    YanıtlaSil
  15. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1891797.page

    YanıtlaSil