13 Nisan 2012 Cuma

TTM 2012-04-13

Ey Forzacilar,

Dun aksam Husnu ve Oguz...iRacing'i haraca baglamislar, he he he

Super yarislar cikarmissiniz beyler, tebrikler. Husnu neredeyse 2500 irating, Oguz ise 2100'u gecmis, saglam adimlarla Husnu'un hemen arkasinda.

Gecen aksam bende Prototype Fix'de 2 yaris yaptim, ilk yarisimda sonlara kadar tampon tampona gittigim adamla carpistik...nemas problemas, yaris icinde hatalarin olmasi normal heleki bizlerin 16 tur boyunca bastan sona kadar o viraj benim, bu viraj senin dedigimiz yarista...2'ci yarisim ise malesef gayet rahat gecti, arkamdakine 17 saniye cakmisim, yarisimin baslarinda bile Driving Miss Daisy'e cok cabuk dönustu   :/


Bu haftasonu biraz mesgulum...is-guc-aile, ne kadar katilabilirim iRacing'e bilmiyorum.

Husnu gecen Blog'da cok tatli bir dash calismasi paylasmis...bu özel siparis yapimidir, bir baska deyisle bu adamlara istediginiz cizimi yaptirabilirsiniz!

Simracinghardware'den istek uzerine yaptiklari son dash calismalari, benim tahminim bunun fiyati asagi-yukari 700$ - 1000$'dir.



Berker'le görustum, herkeze selami var...interneti son zamanlarda kötu oldugundan ve is-gucten fazla zamani olmadigindan aramiza pek katilamamis. Umariz yakin zamanda hersey yoluna girer. O da Lig konusunu destekliyor   ;)



Iyi yarislar,

3 yorum:

  1. Eyvallah Husnu,
    Bu arada Oguz'un masallahi var, adam super gidiyor ;)

    Aksama gelmeye calisacam,

    YanıtlaSil
  2. Vay vay thomas iracing forumlarına kıyak geçti galiba ilk 3e de CSW gönderecekmiş. Şimdi diğer forumdakilerde istemeye başlayacak .Bizde ötsek mi biraz :)

    YanıtlaSil
  3. Husnu,
    Buyuk ihtimalle CSW en cok Pc platformunda satis yapar bu yuzden iRacing forumuna iyimser davranmis olabilir.

    Umarim GT Planete ve diger yerlerede ayni jesti gecer ;)

    YanıtlaSil