18 Nisan 2012 Çarşamba

TTM 2012-04-19

Ey Forzacilar,

Aramiza yeni bir arkadasimiz katilmistir, Buraga buradan hosgeldin diyorum. Kendisini Forza'dan tanirim, saglam yariscilardandir, iRacing hayatinda bolsanslar   ;)

Gecenlerde iRacing'de resmi yaris olarak 500 milyon turlar atilmistir toplamda ve o gun yarismis olan tum herkeze 5$ hediye edilmistir, toplamda 15000$ ustudur bu   ;)

Bunlarin haricinde William Vankleeck C-Klas Nascar yarisinda 1'ciligi aldigi turda 500 milyonuncu turu atmistir ve iRacing onu 500$ iRacing dolariyla ödullendirmistir, tebrikler William...good job bro   ;)

Stan Rogers ve Paul A Nelson'ada 500$ dollar ödullendirildi, bu 500 milyonluk turnuva baslayali (gecen yilin Ekiminden beri) yol yarislari vs. Nascar yarislarinda en cok tur atmis olanlar yariscilardir. Rogers Oval yarislarinda 54 179 tur atmisken, Paul ise yol yaris bölumunde 28 079 yaris turlari atmistir. Butun bu turlar yaris icidir ve son 8 ayda atilmistir...muazzam bir rakam, muazzam bir basaridir bu   ;)


Ve son 500$'lik ödul Chris Hughson'a gitmistir...kendisi son 8 ayda en cok yaris kazanan iRacingcidir, son 8 ayda toplam 754 yaris kazanmistir...Onada buradan Yuuuuhannes diyorum ve ayni anda tebrikler   ;)

iRacing'in bu turnuvasinda toplam 3143 yarisci ödullendirilmistir...aramizda varmi öyle sansli  ;)


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Normalde buraya konsol ve oyunlarindan pek bahsetmem ama dun cikan bir Arcade oyunu bahsedilmeyecek gibi degil. Dun, Trials Evolution cikti, fiyati 1200 Ms puan ve 10/10'luk bir oyun desem azdir bile,...o kadar eglenceli ve zevklidir. Singeli mutesem, Online'i muhtesem x10...singeli bayag bagimlilik yaratan bir oyun, Online'inda ise 3-5 arkadasla beraberce saatlerin nasil gectigini anlamazsin ve gulmekten artik yuzunun agridgini hissedersin   ;)


Ve eski HPD lastik fiziginle cok tatli bir yaris...This is why we wheely don't like Corvette's     ;)






Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Amma para dağıtmışlar .

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Eger Xbox halen elindeyse Trialsin demosunu yukle, Trialsin bu kadar tutulmasinda fizik motorunun rolu cok buyuk, ayni Angry Birds gibi ;)

    YanıtlaSil