7 Nisan 2012 Cumartesi

TTM 2012-04-08

Ey Forzacilar,

2 harika yaris yaptim, Prototype Fix yarisi her zamanki gibi nefes kesen turlar-gecisler yaratti, hemen ardindan Nascar C-Klas Silverado'ya gectim ve yaris basladi...

Nascar yarisimda 10'cu tur civarinda kimse hata yapmayinca dedim okey...yeni bir taktik lazim...ayni anda hizli turlar atmam lazim, ayni anda lastikler mumkun oldugunca asinmadan gidilecek ve ilk defa ayni anda benzin tasarrufuda yapmak zorunda kaldim...80 turluk yarista 60'ci turdayiz ve ben ile önumdeki arac haric herkez pite giris yapti...16'ci basladim 2'cilige yukseldim ve spotter bana 5 turluk benzin kaldigini söyledi derken...sari bayrak cikti, biri yoldan cikmis  :D

Tabii ki önumdekiyle ben bedavadan pit girisi yapmis olduk, benzin ayarimida dusurunce önumdekinden evvel ciktim pitten ve 1'ci siradayim Pacecarin arkasinda, he he he

Yaristigim adamlar hem cok iyi-hemde ellerindeki ayarlar cok cok iyi...bu hafta tamamen memnun oldugum bir ayar bulamadim malesef. Pacecar kenara cekildi ve yarisi baslattim...tur 65 civari...70 demeden 6'ciliga dustum...dedigim gibi adamlar cok iyi zaten birde cok iyi ayarlari var, imkani yok onlarla kapisamam. 78'ci turda 7'ci aradaki farki kapatip atak yapti...yan yana girip cikiyoruz virjlari, bir o icten-ben disardan...bir o distan ben icten. Akillara zarar giris-cikislarla son tura girdik ve milisaniye ile gecti beni...Ne yaristi beah   :D

Nascar yarislarimi hep bir Satranc partisine benzetirim...yarisma haricinde cok cok buyuk stratejik bir yaris sporudur.


iRacing Tanitim Videolarimin 4-5 ve 6'ci bölumunu hazirladim ve youtube'a yukledim, artik benden bu kadar. Umudum, iRacing'de buyuk bir Turk toplulugu kurmakti...su an her ne kadar cok guzel bir grubumuz olsada malesef fazla kisi yokuz burada ve bu yuzden iRacing'de resmi olarak kendi kulubumuz bile yok...umarim ilerde bu gerceklesir.

Bu tanitim videolarimi mumkun oldugunca kisa ve öz tutmaya calistim, iyi seyirler...






Iyi yarislar,

16 yorum:

  1. Bilgiler için teşşekkürler abi. Videolar çok yararlı gerçekten. Bu arada GTPlanette oylama başladı . Oylarınızı bekliyorum . Tanıdık tanımadık kim varsa yönlendirelim :)

    http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=249735

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Benim oyumla beraber 4 oldu...bu ne yaw??? Bu 4 oy herhalde sadece bizim TTM takimindan.

    Husnu, Donanimhabere yazsana kardesim...sadece GT'ciler 3000-5000 kisidir, Forza bölumunede yaz, TechTurkey vs. vs. eger kazanmazsan cok sasiririm...bol sanslar kardesim :)

    YanıtlaSil
  3. Umarim su 5 oydan fazlasini...cok fazlasini toplarsin...bu ne yaw, saka gibi!

    YanıtlaSil
  4. Puhaha oylar arttı millet ötmeye başladı. Valla boşuna oylama yapmasınlar versinler şu 1. çocuğa bu kadar kasmaya gerek yok yaw. :)

    YanıtlaSil
  5. Husnu,
    Aranizdaki fark birsey degil...CSW senindir, simdiden tebrikler. Incelemeni bekliyoruz ;)

    YanıtlaSil
  6. Yok be abi bana birşey geleceği yok . Benim bir beklentim yok zaten de millet coştu yaw. Versinler direk çocuğa yazık valla . GTPlanet in tıklanma oranını arttırdık valla. Beni üyelikten atarlar yakında :)

    YanıtlaSil
  7. Ben arkadaşlarıma da söyledim oy kullanın diye bakalım neler olacak :)

    Bu arada Elite için 737 FW çıkmış ama doğru düzgün yorum yok. Biraz daha beklemeliyim sanırım.

    YanıtlaSil
  8. Olm yeni üye olanlar silinecek zaten. Üye olanları bulmak lazım. Forumda bayağı bir kişiye özel mesaj attım :) Ama yetişemeyiz.

    YanıtlaSil
  9. Husnu,
    Oy verme zamani basladiginda veya sonradan uye olup oy verenlerin oylari kabul edilmeyecek! Eski uyelikleri olan herkezlerin oylari kabul edilecek ve en cok oy alan CSW'i inceleme olarak alacak...sonrasindada yari fiyatina satin alma imkani olacak. Bence bu kadar ugrastan sonra pes edersen sana yakistiramam...sonuna kadar savas vermen lazim. Zamaninda DH'da tonla GT'ciler vardi...nerede onlar yaw...yoksa hepsi Forzacimi oldular ne :P

    Toparla eski GTcileri ve al su CSW'yi, bol sanslar ;)

    YanıtlaSil
  10. Husnu,
    15'ine kadar zamanin var...cok ciddi söyluyorum, eger sen bu CSW'yi cok buyuk bir farkla kazanamazsan o zaman demekkili tum zamaninda GT'ciyim diye gecinenlerin hepsi bos adamlarmis!

    Benim Forzaci arkadaslarima haber vereyim dedim ama o zamanda tonla yeni uye oylari alirsin, isini görmez.

    Efkan,
    Yeni FW ile bekle biraz...

    YanıtlaSil
  11. Abivalla hem forza konusuna hemde gt konusuna mesaj attım. Yaw o kadar adamlar konuşuoyrlar GTPlanet üyesi yok. Valla eski adamlardan buldum. Yenilerde iş yok :)

    YanıtlaSil
  12. CSW'yi al da bana sat abi :p

    YanıtlaSil
  13. Efkan,
    Öyle birsey olsa Bekir sana birakmaz CSW'yi :D

    YanıtlaSil
  14. Geldi de satılığa çıkardık be :)

    YanıtlaSil