27 Ocak 2012 Cuma

TTM 2012-01-27

Ey Forzacilar,
Dunku muhabbetler ve antremanlar icin tesekkurler, super eglendik   ;)

Arkadaslar Lig -Lig diyorsunuzda,...bir Lig turnuvasi sadece tek 1 yaristan olusmaz. iRacing'in temel yapisini artik biliyoruz...bir Gran Turismo, bir Forza, bir rFactör, LFS veya baska herhangi bir yaris simulasyonu diye gecinen oyunlara benzemiyor!

Tum bu oyunlarda aractan araca gec ve 10 dakika sonra yarisa hazirsin...10 dakika bile tutmaz aracin fizigine alisman cunku hepsi neredeyse birbirinin aynisi sadece kabugu degisik, biri Lamboya benzer-digeri BMW ama cekirdekte buyuk fark yoktur. iRacing'de bir yerlere gelebilmen icin tek bir aracla saatlerce antreman sart ve milletin diger oyunlardaki gibi Ai'ye karsi antremanda yapilmaz...kalkip Ai'yi kendi zevkine göre ayarlayipta gecesin. iRacing'de "Practice" sessionlarda 24/7 gercek insanlarla yarisi simule ediyorsun, bundan daha gercegi varsa banada haber verin.


Demek istedigimi az cok anlamissinizdir...iRacing'deki serilere zaten ancak zaman ayirabiliyoruz ve bunun ustune birde Lig yarislari bence cok agir gelir ama yinede sizler icin saglam 1 Lig Turnuvasi baktim, bol sanslar   ;)

LIG 1: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1837263.page

**************************************************************************************

Simdi kisaca benim dusuncemle gelecegimiz...Takim olarak beraber omuz omuza yarislari zaten yapiyoruz ama tabii ki yaris icinde bir Takim olarak degil, su an bunu anca bir Lig'de gerceklestirebiliriz ama bu defada iRacing'deki Resmi Serilerden ödun vermemiz gerekecek...gecen sezon yaptigimiz gibi genelde ayni iRating'e sahip oldugumuzdan ayni yarislara ve odalara beraber giriyoruz. Asil Takim olarak yarislar sadece bizler icin degil, iRacing'deki %99 yariscilar icin DS+Endurance(DriverSwap) destegi geldigi zaman baslayacak. Malesef bu DS'nin bu sezona yetismeyecegi aciklandi.

Bu arada Motegi'de bu sezona yetismiyor malesef, pazartesi gelecek guncelleme neler icerecek su an kimse bilmiyor, yukarida saydiklarim haric.

************************************************************************************

Dun sagolsun Ali bizlerle yeni saheserlerini paylasti   ;)






Gördugunuz gibi Ali, Carbon Stilinide cözmus ve bana sorarsaniz Dallara'ya Carbon Stili cok tatli yakismis   ;)
Trading Paints'e hem kendi numaranizla dizaynlari yukleyin ve de diger tum dizaynlari kendi Pc'nize yuklemeyi unutmayin!
Ve son olarak, Husnu'nun gecen sezondan son yarisimizin videosu, iyi seyirler   ;)

 

Iyi yarislar,

7 yorum:

  1. En alttaki resimdeki yeşilliğe aldırış etmeyin düzeltildi orası :) Şimdi son çalışmamı paylaşıyorum hazır mısınız?? Artık Kaskımız da var ;) Yorumları bekliyorum :)

    http://img405.imageshack.us/img405/8722/iracingsim2012012713434.png
    http://img714.imageshack.us/img714/3384/iracingsim2012012713435.png

    YanıtlaSil
  2. Ali,
    Asmissin yine kardesim, super olmus...iRacingdeyim (skype)...gelde paylas hemen ;)

    YanıtlaSil
  3. abi bi kontrol etmem lazım bi yerde hata vardı da ondan sonra gelicem..

    YanıtlaSil
  4. Ali,
    Baktim simdi, kasktaki dizayn gayet guzel bir sekilde yerine oturmus. Bir dahaki Blogu tazelememde resmini eklerim ;)

    YanıtlaSil
  5. abi bi şey soracağım daha öncede sordum görmedin sanırım bizim buraya koyduğumuz youtube olsun resimler olsun neden link şeklinde çıkıyor da direk çıkmıyor? Embed olarak mı koymak gerekiyor? Bizim de blog varda bi arkadaşımla yazıyoruz orada ne koysak çıkıyor? (bizimki wordpress ama ondan mı?) bi yöntemi varsa söylesen de bizde ona göre koysak?

    YanıtlaSil
  6. Bilmiyorum, az evvel denedim...resim ve videoyu direk ekleyeyim dedim ama tekrar link olarak cikiyor sadece :/

    YanıtlaSil
  7. Bilgiler için teşekkürler abi. Ali yaptıkça kendini geliştiriyorsun. Helal . Hepsi birbirinden güzel oldu. Özellikle yaptığın son tasarımlar mükemmel. Vette çok hoşuma gitti. Siyah üzerine TTM logomuz çok daha güzel duruyor onu söylemeden geçmeyeyim.

    YanıtlaSil