5 Ocak 2012 Perşembe

TTM 2012-01-05

Ey Forzacilar,
Dunku muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler, super eglendik.

Dun Bekir'le Spa fix yarisina beraber girdik, ayri odalarda ben 3'culugu kaparken - o da HPD'de ilk 1'ciligini almistir, tebrikler   ;)

Ali'de uzun aradan sonra ilk yarisina girmistir, ilk turlari harika gecsede...sonuc malesef istedigimiz gibi gitmedi ama pes etmek yok...bugun yeni bir gun, yeni umutlar...neden olmasin! Tavsiyem bir an evvel lisans atlaman, bunuda yapman icin D-Klas serisinde en az 4 yaris/TT ile birlikte D.400'in ustune cikman, sonrada C-Klas icin ayni yolda devam etmen olacak. Tum bunlari yapabilmen icin 2 hafta zamanin var, bol sanslar!

Mr. ClubSport aka Efkan ise kendi divizyonunda su an 1'ci ama onada rahat yok, daha 2 hafta var ve gecen olabilir...bu yuzden tavsiyem her hafta Sampiyonluk puanlarini yukseltmeye calisman. Bu arada 8 haftalik sezonun sonunda toplam 390 turda 117 hata bence biraz fazla degilmi, ne dersin   ;)

En iyi 8 hafta sonunda Prototype fixde benim siram 14'cu ve 2 haftam daha var ufak duzeltmeler icin, 8 hafta sonunda toplam 489 turda 78 hata, bu bile gereginden fazla bence...Berker ise su an icin 937 Sampiyonluk puaniyla 5'ci sirada ve toplam 618 turda 201 hatasi var, bu da duzeltilmesi gerekn noktalarimiz.

Bekir kardesim ise kendi divizyonunda 2'ci sirada simdilik ve tabii ki halen Sampiyonluk puanlarini duzeltme imkani var.. 747 turdaki hata marji 245.

Aramizda tur/hata marjini en az olan Husnu kardesim, 6 hafta sonunda ve de Prototype uzunda 227 tura 13 hata, tebrikler! 6 hafta sonundaki divizyondaki sirasi 501 puanla 25'ci ve son 2 haftasinida tamamlarsa 1'ci bitirme imkani bile var!!!

Devrim arkadasimizada baktim ama bu yilin 4'cu sezonunda pek yarismamis. Kendisi muhtesem bir FordGT yariscisidir, Sezon 3'te bayag birinciligi bulunmaktadir, tebrikler. En son skype uzeri o bizleri duyabiliyordu ama mikrofon sorunu yuzunden biz onu bir turlu duyamadik daha.

Ilerde...yani buyuk ihtimalle bu yil icerisinde Endurance yarislari gelecek ve Ekip olarak saatlerce yarislara katilacaz, hatasiz ve istikrarli turlar atmamiz sart!

************************************************************************************

2012 Sezonu HPD icin pist secimine ben ve Bekir oylarimizi verdik, diger arkadaslarda verirse iyi olur. LINK

Bu arada 13cu hafta icin herhangi bir istek/görusunuz varmi, biz TTM olarak yapmak istedigimiz birseyler?

 

Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Dün akşam size yetişemedim. Geç vakitte olsa biraz antreman yapayım dedim ama 2 hafta yarışmadım ciddi performans düşüşü gördüm kendimde. Ciddi moralim bozuldu yaw :) 02.00 daki uzun yarışa katılmaya cesaret edemedim . Umarım bu hafta yarışma fırsatım olur. Çok özlemişim valla . 13. hafta için bence aramızda belirli bir gün/saat belirleyip güzel bir yarış yapalım. Araç farketmez çoğunluk sağlayacaksa mx5 bile olabilir ki yeni lastik fiziği ile bence güzel oldu. Pist olarak oulton park diyorum.

    Bu arada Türkiye deki Fanatec çiler için söyleyeyim. Buradaki toptancı sabah bana mail attı etrafınızda kaç kişi CSR Elite alır diye bende salladım birşeyler tabiki :) Ama yakın zamanda CSR setler ile berbaer bir miktar CSR Elite de getirmeye çalışacakmış. Efkan tuning kiti özellikle tembihledim merak etme.

    Bugün yarın button box siparişimi de vereceğim inşallah.

    En kısa sürede görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    iRacing antremansiz olmuyor, en azindan isi sansa birakmamissin ;)

    13'cu haftada kendi aramizda bir turnuva duzenlemek cok iyi olur, bir dahaki yazimda birkac alternatif sunacam, oradan oylasiriz :)

    Bekir almis basini gidiyor, tutana helal olsun...iratingi 1947'de su an, 1 yaris daha ve 2000+'lara cikacak, simdiden ust kademe odaya hosgeldin diyorum ;)

    YanıtlaSil