9 Ocak 2012 Pazartesi

TTM 2012-01-09

Ey Forzacilar,
Dunku muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler, super eglendik  ;)

Dun her ne kadar dikkatli olsamda 3 Spa yarisimdada kazaya ugradim o halde bile yarislar cok eglenceliydi. Özellikle Spa'da sunu fark ettim, HPD'nin ucunu hafif bile dokundursan hasar aliyor ve son hizini etkiliyor zaten bu yuzden son yarisimda 2 defa pite girmek zorunda kaldim, ilk pit ziyaretimde umudum son hizimin artmasiydi ve evet...son hizim duzlukte takriben 10km daha hizlandi fakat halen hasarsiz son hizin 15km gerisindeydim, yinede 8'ci bitirmeyi basardim.

Bu gece serbestte TR saatiyle gece 02:00'da ilk Philip Island yarisi basliyor, bu aksam TR saatiyle 22:00 civari kendi odamizi acip-antremanlara baslariz   ;)

Fazla birsey demek istemiyorum cunku bakarsin Nazar deger, he he ama Philip Island'da bu hafta kendime guveniyorum ve amacim 3000+'lara cikmak, gecen sezondan Bekir'inde Philip Island'de cok iyi oldugunu biliyorum...hepimize bol sanslar ve iyi yarislar dileklerimle.

Ali ise son yarislarinda bayag bir costu, son 3 yarisindaki Strength Of Field 1200'lerde oldugu halde ilk 5'lerde bitirmis, tebrikler, bugun-yarin C-Klasa cikar, haftasonunada B-Klasa cikip gelecek haftaki Okayamada bizlerle Prototype Serisinde yarisir   ;)

Bu arada Ali bizler icin arac dizaynlariyla ugrasiyor, kolay gelsin kardesim ve Dizayn De La Ali modellerini sabirsizlikla bekliyoruz   ;)

Aksama görusmek uzere,
 

Iyi yarislar,

8 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Bu hafta da boş geçtik maalesef . Video yu Bekir e armağan ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler Husnu,
    Sen ilk evvela ailee bak, bizlerin yeri belli zaten. Tabii ki seni özluyoruz ama her zaman aklimizdasin ;)

    YanıtlaSil
  3. Evvveeetttt ilk etap çalışmlarını tamamladım. Skippy ve Mx5 Roadster'i yaptım. SS'ler aşağıda yorumlarınızı beklerim :) Bunlar dışındaki araçlar daha zor olacak çünkü bende araç yok HPD bende yokken yapması kasacak biraz. PSD dosyası da oldukça karmaşık bunlar gibi kolay değil. Öncelikle bi patern belirlemek lazım ki onun üzerinde çalışayım. Onu akşam halletmeye çalışırız. Akşam 10 civarı gelirim büyük ihtimalle, herkese slmlar ;)

    http://img269.imageshack.us/img269/2847/mx1y.png
    http://img850.imageshack.us/img850/725/mx2.png
    http://img339.imageshack.us/img339/3937/mx3.png
    http://img689.imageshack.us/img689/859/mx4.png
    http://img37.imageshack.us/img37/6485/skip1.png
    http://img824.imageshack.us/img824/1971/skip2.png
    http://img254.imageshack.us/img254/559/skip3.png

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah abi.

    Ali ellerine sağlık. Belki biraz daha güzelleştirebiliriz. Mesela TTM kısalması için güzel bir tasarım çalışması yapılabilir. Ama yinede çok güzel olmuş. HPD için acil çalışma bekliyoruz . :)

    YanıtlaSil
  5. Sizler fikir verirseniz ona göre düzeltmeler olabilir tabiki. Aklıma pek fikir gelmiyor yardımcı olursanız çıkartırız güzel bir şeyler. Ztn bu yaptıklarım sadece deneme amaçlı esas güzel olması gereken HPD çünkü onu hepiniz kullanıyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  6. Evet arkadaşlar TTM logosu için herkeste fikir alalım. Aklınızdan geçen şeyi paintten yapsanın bile ortaya birşey çıkar diye düşünüyorum. Ali tekrar ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim sağolasın :)

    YanıtlaSil
  8. Guzel bir calisma Ali, tesekkurler. Yukarida fikrimi biraz acikladim, ne dersin?

    Bu arada, hesabima göre biraz gecikme var senin ilerlemende...halen D-Klassin, benim hesaplara göre dun C-Klasa cikmis olman gerekirdi ;)

    YanıtlaSil