9 Ocak 2012 Pazartesi

TTM 2012-01-10

Ey Forzacilar,
Dun malesef acilen isim cikti ve iRacing toplanti gecemize katilamadim, sizler ne yaptiniz?

Prototype Serisinde Philip Island'e geldik, simdilik serbestte kvalifiye zamanim 1.16.826, fixde en iyi zamanim ise 1.17.5xx

Philip Island uzunu 45dk yani full depoyla baslayip son 15-20kg benzin doldurmak icin pit girisinizde lastik degisimi yapmaniza ihtiyac yok ve buradan en az 8-10 saniye kazanirsiniz. Pistteki en tehlikeli viraj bence ilk genis viraj...birde pit cikisi, onuda unutmayalim   ;)

Ali sagolsun takimimiz TTM icin arac dizaynlariyla ugrasiyor ve bize örnekler sundu, ne dersiniz?








Ilk calisma olarak cok guzel, dizayni biraz daha degisik olabilir...bayragimizin kirmizi kan rengi daha bir koyu kirmizi olsa benim daha cok hosuma gider ve Turk Bayragimizin ufaltilmisi sag ve sol yan taraflarinda, ön tamponda ise orta boyutta olabilir. Bende tekrar ufak bir calisma yapmaya calisacam...resimlerin gaza getirdi Ali   ;)

Not: Extaradan araclarin arka tamponuna söyle guzel unlu yol sözlerimiz eklenebilir mesela: "Gecme beni Ezerim seni" gibilerinden  ;)


Turk Bayragi olarak bu renk veya buna yakin olanina ne dersiniz?

Gelece hafta son, sonra 13'cu hafta basliyor...herzamanki gibi yeni bir guncelleme gelir, beklentilerimiz yeni lastik fizigin tum araclara gelmesi, yeni Takim destegi, yeni pistler vs. vs.

Aksama görusmek uzere,
 

Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Çalışmalar için Ali nin ellerine sağlık. Senin belirttiğin renkte güzel abi. Tekrar söyleyeyim TTM için logo çalışması yapalım. Kafamızdaki şeyleri paitte bile yapsak ortaya birşeyler çıkar.

    YanıtlaSil
  2. Logo denemelerim berbat gidiyor Husnu, hicbirini sevmedim iyimi :P

    YanıtlaSil
  3. Abi bence yaptıklarını buradan paylaş. İllaki bizimde fikirlerimiz olacaktır. Güzel şeyler çıkabilir. Bende birşeyler yapmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  4. Ali abi elleirne sağlık çalışmalar güzel olmuş. Yalnız benim bir önerim olacak. Araç için kırmızı beyaz dışında bir renk belirleyelim, bir logo belirleyelim(logo kırmızı beyaz olabilir) ve aracın bir tarafına küçük bir Türk bayrağı koyalım. Yani tamam bayrağımız güzel gurur duyuyorum ama araçlarımız bayrak gibi olmasın bence. Takım dizaynı olsun üstünde de küçük bir bayrak olsun. Ben de bir logo çalışması yapabilirim.

    YanıtlaSil
  5. Efkana katılıyorum. Bence ilk önce bir logo belirleyelim. Ondan sonra onun üzerinden renk kombinasyonuna bakarız. Araç üzerine güzel bir noktaya da bayrağımızı yerleştiririz.

    YanıtlaSil
  6. sağol Efkancım, ben her türlü fikire açığım hiç fark etmez siz diyin şu logo olsun arabanın şurasına koyalım oraya koyalım keşke anlasam ama anlamam tasarım işinden pek ne yazik ki :)

    YanıtlaSil