30 Kasım 2011 Çarşamba

TTM 2011-11-30

Ey Forzacilar,
Bu haftaki muhabbetler ve antremanlar icin tesekkurler, super egleniyoruz   ;)

Dun Fanatec'in Elite direksyonuyla beraber CSR vites kollari elime gecti. Ambargo yuzunden fazla birsey yazamam su an, Unboxing videosunuda yarin youtube'a ekleyecem ve buradada paylasacam tabii.

Ama önemli bir noktaya deginmeden edemeyecem,...
CSR Elite'in yaninda benim PWTS oyuncak gibi kaldi. CSR Elite daha agir, daha buyuk, daha genis ve cok daha kaliteli,...aradaki farklar cok buyuk - aynisi CSR Shifter set icinde gecerli...artik ClubSport vites kolunun farkini dusunemiyorum bile, buyuk ihtimalle canavar bir vites kolu olur o! Pazar'a buraya bir ön inceleme yazacam.

Aksama görusmek uzere,



Iyi yarislar,

8 yorum:

  1. Hayırlı olsun abi . Valla uyuz oldum sana :) Yaw abi adamı deli etme MSN e gel

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu, sen aksama gelsene iRacing'e :)

    YanıtlaSil
  3. Yaw gelirim de abi sen yorumunu mail at bari . Acayip merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Gönderdim ama aksamada iRacing'de bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. İnşallah abi . Ama elimdeki dandik direksiyon ile sana yetişemem artık :)

    YanıtlaSil
  6. Husnu,
    Elimizdeki direksyonlar halen piyasadaki en iyilerinden ama Fanatec'in bu yeni serisi gercekten High-End direksyon setleri,...tabii ki parasida ona göre :)

    YanıtlaSil
  7. hocam merhabalar...2 aralıkta mülakattan sonra insallah sizlerle yarısmaya baslıyacagım..bu arada siyah cuma promosyonu ile bir yıl daha aranızda olacagım...şimdilik fırsat buldukca aracları tanımak pistleri tanımak babında sadece test turları atıyorum, hafta sonu ankarada olacagım, pazartesi gecesi görüşürüz insallah..eger oda felan kuruluyorsa davet atın hocam, oda kurarsak süper olur..

    YanıtlaSil
  8. Selamlar Hozes,

    Eger Donanimhaberdeki Hozes isen buyuk ihtimalle seninle bir görusmuslugumuz var. Senin iRacing'de oldugunu bilmiyordum, hosgeldin ;)

    Umarim röportajin iyi gecer!

    Yanilmiyorsam senin daha cok Rally'e ilgin vardi o zamanlar.

    Bana iRacing'deki kullanici adini yaz buraya seni ekleyeyim, birde kulaklik edinmeni tavsiye ederim cunku bizler Skype uzeri birbirimizle anlasip-bilgi alis-verisleri yapiyoruz. Benim skype kullanici adim: iracertk, ekle beni veya buraya skype kullanici adini yaz, ben seni eklerim, o.k.

    Pazartesi aksamlari TR saatiyle 21:30 civari kendi özel odamizi aciyoruz, iRacing pek Xbox-Live gibi degil yani davet atilmiyor ama iRacing'e giris yaptiginda arkadas listendekiler Online ise bu bilgiyi pencerenin en sag alt kösesinde görursun ve onlarin odasina katilabilirsin. Odamiz sifrelidir ve sifremiz "TTM"'dir.

    Genelde yaptigimiz su, iRacing'e ciktigimiz gibi skype'i aciyoruz, bu sekilde birbirimizle canli görusup, hangi odada beraber antremanlara girecegimizi kararlastiriyoruz.

    YanıtlaSil