14 Kasım 2011 Pazartesi

TTM 2011-11-14

Ey Forzacilar,

Sansini fazla zorlmayacaksin...bu kesinlikle iRacing icin gecerli bir cumle. Dun gece zamanim oldu ve 1-2 yaris yapayim dedim. Daha TT'de cikilmayacak yerlerde disari ciktim, SR'ler gitti...sonrada 2 yarisa girdim, 2'sindede daha ilk viraji alamadan gume gittim. Ilk yarisimda suc benimdi, daha dogrusu kazadan kurtulabilirdim, 2'ci yarista ise kurtulmanin imkani yoktu. Sonuc, neredeyse 200 iRating ve 100+ SR dustuk.

Ayni problem "Gaspetlik" su an icin Bekir'inde basinda var...adam normalde iRating 1800-2000'lik bir yarisci ama iRating'i yerlerde surunuyor...ona diyecegim su, hic uzulme kardesim bak seni yalniz birakmyorum...fazla uzun surmez iRating olarak yakinda yanindayim, he he he   :)

Husnu'ye bundan böyle Husnu demiyoruz,...gercek adini kullaniyoruz. Teh Superadam, haftadan-haftaya gelir 1-2 yaris yapar dunyanin iRating ve SR'sini alir ve yine kaybolur. Ne iyiyp-iciyorsan bizede söyle yaw   ;)

Efkan'da iRatingini nasil yukseltecegini cok iyi biliyor, Corvette ve Ford GT takiliyor...Erkek dedigin HPD surer kardesim, he he he   :P

Berker ise bayag bir yatirim yapiyor ve mazallah super gidiyor...haftaya iRatingi 3000+'larda olur, tebrikler!

Ruzgar arkadasimiz iyi gidiyor gördugum kadariyla ve D-Klasa cikmis ama dahada ilerleyebilmesi icin yeni arac ve pist paketöeri almasi sart!

Yigit arkadasimiz ise ya hic surmuyor veya sadece Test bölumunde antreman yapiyor, tam cözmus degilim onu...belkide iRacing'in tamamen ONLINE uzerine kurulu oldugunu kavramis degil daha.

Yeni haberler arasinda Playseat logosunu araciniza yapistirip en az 10 yarisa katilirsaniz 4'cu sezonda bir adet Playseat kazanma sansina sahip olacaksiniz...tutmaz olmaz deme, ya tutarsa   ;)

Simdilik bu kadar, bu haftaki hicbir yarisimi bitirebilmis degilim, buna biraz uzgunum ama bu hep böyle gidecek degil ya...   ;)

 

Iyi yarislar,

10 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık. Çok zevkli bir yazı olmuş. Okurken çok eğlendim :) Bekir'de , bir ara bizim üzerimizde olan uğursuzluk var abi. Adam hızlı ama yarışlarda hep bir moloz ile karşılaşıyor . Deneyimlerimizi paylaştım. Yakında esski performansına geri dönecektir. Efkan kardeşim corvette ve gt 40 ile gerçek kimliğini buldu bence. GT deki efsane günlerine geri döndü. Rüya abimiz ile görüşemiyorum . Normalde mailleşiyorduk . Kendisi bir bilgisayar firmasında çalışmasına rağmen skype tarzı şeylerden pek hoşlanmıyor. Kendisini yorumları ile blogumuza bekliyoruz. Yiğit yarış kokpit sistemi ile uğraşıyordu. Kendine özel el freni ve vitesini yaptı. Şu haliyle mekanik aksamı gözüküyor. Dışına ufak tefek işlemler ile çok güzel görünümlü parçalar olacak. Ellerine sağlık diyorum. Resimlerini paylaşmasını söyledim, olmazsa bende koyarım. Yakında o da yarışmaya başlayacaktır. Abi senin yarışları görünce üzüldüm gerçekten yaw çok şansız bir gün geçirmissin. Ama en kısa sürede toparlanacağına eminim. Bu arada yeni fizik ile alakalı Efkan ve Bekir ile tartıştık. Senin de yorumlarını bekliyorum. Bekir ve Efkan ın da yorumlarını buraya yazmasını rica ediyorum. Berker zaten aramızdaki en istikrarlı kişi. Hem çok hızlı hemde az hata yapıyor. Ali den de haber vereyim .Evlerinde tadilat işlemi yapılıyormuş . Bundan dolayı çok fazla aktif olamıyor. Yakında aramıza tekrar dönecek. Bende biraz kendimi korumaya yönelik yarışıyorum abi elimden geldiğince de hızlı gitmeye çalışıyorum. Toplanalım biran evvel sohbetlerimizi arar oldum yaw .

    YanıtlaSil
  2. Yiğitin kendine özel vites ve el freni çalışması.

    http://imageshack.us/photo/my-images/268/82780816.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/217/37323102.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/810/99191920.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/42/73639317.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/401/95823608.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/402/26111773.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/6/97418092.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/23/80054060.jpg/

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba arkadaşlar. Buraya "iracing" hakkında yazdıklarınız bana oldukça yardımcı oldu, öncelikle bunun için teşekkür ederim. Umarım birlikte güzel ve çekişmeli yarışlar yaşarız ve iyi arkadaşlıklar kurarız. Benim düşüncelerim "iracing" ortamı oldukça iyi sayılır, pilot olamamış şahısları saymazsak. Ratingleri kaybetmek oldukça kolay, temkinli olmak kaçınılmaz ama bu defa yarış ruhundan ödün veriyor insan. Sabırlı olmak ve en uygun anı beklemek en iyisi gibi :) Tur bindirme konusunda çoğu özürlü, hatta tur bindireceğin sırada ilerde seni bekleyip araca vuran canlılara rastlamak bile mümkün. Umarım sistem buna bir çözüm getirir, mesela mavi bayrak gösteriminden 10-15sn sonrasında hala sürücü yol vermemişse Stop/Go cezası vermek gibi. Bunun haricinde sistem güzel. Herkese bol şanslar ve iyi yarışlar dilerim. Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah Husnu,
    Bilgiler icin tesekkurler, Ali'ye cok selam söyle özledik onu ;)

    Bekir, bugun iyi bir yaris cikarmis...tebrikler!

    Yigit arkadasimizin ise masallahi var, o vites kolunu ve el frenini herkez yapamaz, helal! Yakin zamanda onu iRacing pistlerinde yarisiyor görmek isteriz :)

    Ruzgar, hosgeldin Blogumuza arkadasim, buraya usenmeyip yazi yazmana cok sevindim. Yasadigin problemlere karsi sana gecerli bir sebep yazmak zor cunku acikladigin problemlerin cözumu su an yok...en azindan Cömez (Rookie) Klasinda yok!

    Klas yukseldikce ve daha yuksek klaslarda yarismaya basladigin zaman bu yukarida saydigin problemler neredeyse yok denilecek kadardir. En azindan ben simdiye kadar bahsettigin problemleri yasamadim ama onun yerine baska problemler cikiyor tabii.

    D-Klas'da yarismaya hak kazanmissin zaten, tavsiyem bir an evvel D-Klas yarislarina gecmen olur...Cömez klasda yarismak icin 12$ yeterli, yani önune gelen ufak bir miktarla istedigi gibi iRacing'de yarisabilir.

    Eger Rookie Klas'da yarismaya devam etmeyi dusunursen o zaman en iyi zamanlar TR saatiyle cumartesi ve pazar 19:00'daki yarislara girmen olacak!

    Skype ise bizlerin Xbox-Live'daki gibi beraberce toplanip birbirimizle hem yarisip-muhabbet edebilecegimiz bedava bir chat programi. Benim skype'daki kullanici adim: iracertk, ekle bizleri veya nasil eklenecegini cikartamazsan buraya kullanici adini yaz, ben seni eklerim.


    Bu aralar malesef pek zamanim olmuyor ama gelecek haftaya tekrar eski zamanlarima dönuyorum...özledim saatlerce antreman yapmayi sonrada yarislara girip saglam Sampiyon puanlari kapmayi yaw, sizlerle sohbet etmeyi...HPD'mi, Williamsimi, Skippy'mi vs. vs. ;)

    YanıtlaSil
  6. C-klas'tayım, hatta sanırım C klas aracıyla 4 race/tt zamanı yaparsam şu an B-klas'ta olmam lazım. Skype kullanmak istemiyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım. İyi yarışlar ;)

    YanıtlaSil
  7. Gördum Ruzgar, tebrikler...Skype konusunda teklif var-israr yok, online oldugumuzda antreman yaptigimiz odamizi görursun ve istersen katilirsin :)

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar ekibimiz çoğalıyor. Aramıza yeni bir karkadaşımız katıldı.
    Kullanıcı adı : Tarik Ogus
    Tarık çok iyi bir Netkar Pro oyuncusu . Kendisini takip ediyordum zaten. En sonunda kandırmayı başarmışız :) Aramıza hoşgeldin. Netkar Pro daki performansını buraya taşıyacağına eminim. Ayrıca tarık bol bol kendi yarış videolarını paylaşır . Umarım TTM ekibimizin güzel videoları ile de uğraşır .

    YanıtlaSil
  9. Eyvallah Husnu,
    Sagolsun eklemis beni Tarik, skype'i varmiydi onun, biliyormusun? Oradanda görusursek cok iyi olur ;)

    YanıtlaSil
  10. Abi benim skype mi verdim. Eklerse sizleri de ekletirim.

    YanıtlaSil