6 Kasım 2011 Pazar

TTM 2011-11-07

Ey Forzacilar,
Tum TTM'nin Kurban Bayramini candan kutlarim, umarim hepiniz iyi egleniyorsunuzdur. Ailelerininiz ve sevdiklerinizle guzel zamanlar geciriyorsunuzdur   ;)

iRacing'de ise haberler her zamanki gibi muthis, ISR'den Efsanevi Lotus 49'un iRacing'e yakin zamanda "Buyuk ihtimalle gelecek yil icinde"gelecegi resmi olarak aciklandi!

Aciklamanin videosu ve tabii ki daha fazla guzel bilgilerde mevcut videoda, iyi izlemeler...
 

Bir diger haber ise Yeni Pro Yaris Serisi...Pro olmak istiyorsan tam zamani!
Gecen haftaki yarisa katilma imkanim olmadi malesef, hic antreman yapamamistim ve bu yuzden katilmadim ama önumuzdeki haftanin yarisina katilmak istiyorum, Okayama 83 turluk yaris muhtesem gecer herhalde   ;)

Bu haftaki Prototype yarisi TTM icin bayag iyi gecti diyebilirim...
  • Husnu, Prototype Serbest Ayar Serisinde 87 puanla Divizyonunda 19'cu sirada
  • Bekir, 63 puanla Prototype Fix'de kendi divisyonunda 5'ci sirada
  • Berker, Prototype Fix'de kendi divizyonunda,...o da benim gibi yeni sezonda divizyon 2'ye yukselmistir! 93 puaniyla 20'ci sirada
  • Efkan, Prototype Serbest'de 103 puanla divizyonunda 8'ci siradadir, Fix'de ise 126 puanla divizyonunda 2'ci siradadir. Bu hafta kesinlikle senin haftandi Efkan, tebrikler!
  • Ben ise 108 puanla kendi divizyonumda Fix'de 15'ci siradayim
Bu aksam yetisebilirsem TR saatiyle 22:00 civari kendi odamizi acarim Watkins Glen'de...yoksa muhakkak Hosted oturumunda birisinin odasina katilma imkanimiz olur muhakkak   :)

TTM olarak gayet basarili gidiyoruz Prototype serisinde,...ben sezonluk 10$'imi doldurmak icin Nascar'da Late Model ve Yol Yarisinda Prototype'a agirligimi koydum ama su Pro Racing Serisinide birakmam, ona kesinlikle katilmak istiyirum ve cok zamanimi alacagi kesin. Pro Racing Serisine katilma imkaninizin olmasi icin A-Klas 4.00'in ustunde lisansiniz ve cok saglam bir kvalifiye zamani atmaniz sart! Spa yarisina katilanlara baktim ve hepsi iRating/SafetyRatingi dusuk Prolardi...bunlarin cogu elenecek bence,...bir baska tercumeyle, Here comes TTM    ;)


Simdilik bu kadar arkadaslar, sizleri tekrar guzel bir videoyla basbasa birakiyorum,...

 

Iyi yarislar,

8 yorum:

  1. Hepimizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar. Bayram dolayısı ile biraz uzak kaldık . Dün akşam güzel yarışlar yaptım. Yeni lastik fiziği ile beraber hpd gerçekten mükemmel olmuş. İnsan hep daha fazlasını yapabilmek için zorluyor. Muhabetlerimizi özledim. En kısa sürede görüşmek üzere . Bu akşam gelmeye çalışacağım

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Tebriller kardesim, cok saglam yarislar cikartmissin, iRacing/SafetyRating tavan yapmis...Husnu SR'ni 4-00'in ustune cikartmaya calis eger Pro yarisina gireceksen ;)

    Ben bu hafta halen bir yarisa giremedim...dun gece vakti CODMW3'u denedim, hosuma gitti, özellikle BlackOps fiyaskosundan sonra. Nedense Treyarch'in oyunlari hosuma gitmiyor.

    MW3 ise MW2'ye cok benziyor sadece hafif daha bir cilalanmis hali yani MW2,5 gibi geldi bana.

    Ara sira acip oynanilir ama ates etme oyunlarini seviyorsaniz asil almaniz gereken Battlefield3. Dun MW3'u oynadikca Battlefield3'u canim daha cok cekti.

    Referal programina artik 10$ degil, 15$ veriliyor ;)

    Bu aksam iRacing'e cikmaya calisacam :)

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah abi. Güzel yarışlar çıkardım gerçekten. Yarıştıkça temiz ve hızlı yarışlarım oluyor. Nascar kariyerime de ağırlık verdim biraz :) Fakat ayar olmadığı için biraz yavaş kalıyorum. Sadece dikkatli olmaya çalışıyorum . Nascar ayarlarından da anlamadığımız için birşey yapamıyoruz. Değişik bir ayar düzeni var. Yolda hangi çizgiyi veya şeridi kullanacakksanız ona göre ayar yapıyorsunuz galiba .

    İş başı yaptık. Güzel videolar paylaşalım.


    F1 pilotu nasıl antreman yapar.

    http://www.youtube.com/watch?v=g-KYASQKdSU

    2 Hafta önce yapılan İstanbul Drift Challenge den video ve fotolar. Güzel bir organizasyon oldu.

    http://www.techturkey.com/forum/drift/100284-landirenzo-drift-challange-istanbul-2011-fotograf-ve-yorumlar.html

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah Husnu, paylasimlar icin cok tesekkurler...harika bir Drift organizasyonu duzenlemis arkadaslar...ayakta alkislarim onlari, cok hosuma gitti :)

    iRacing'dede cok saglam yarisiyorsun vallaha, ben ise halen dogru duzgun bir iRacing zamani ayiramiyorum kendime :(

    Hep bu aksam, su aksam gelecem diyorum sonrada gelemiyorum, ...yaw hem sizleri hem iRacing'i cok özledim. Artik bu aksama görusuruz demiyorum, geldigimde/gelebilirsem görusuruz demek en iyisi olacak ;)

    YanıtlaSil
  5. Abi misafirlerin halen gitmedi mi yaw ? Birde CSR Elite üretimine başlanmış. Yakın zamanda siparişler alınacakmış herhalde. Senin set yakın zamanda gelir diye düşünüyorum . Biran evvel gelsinde test edelim :)

    YanıtlaSil
  6. Thomas'dan 1-2 hafta evel bir mail geldi seni unutmadim ama elimde su an Elite yok, geldiginde gönderecem diye, beklemedeyiz ;)

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir motion kokpit sistemi

    http://www.youtube.com/watch?v=WD47EFlt924&feature=player_embedded

    YanıtlaSil
  8. Paylasimlar icin tesekkurler Husnu, yeni Blog yazima ekledim ve muhtesem haerler bunlar,...özellikle o motion kokpit hem cok iyi gözukuyor-hemde fiyatida uygun ;)

    YanıtlaSil