26 Kasım 2011 Cumartesi

TTM 2011-11-26

Ey Forzacilar,
Dun super eglendik, hem yarislarda, hem antremanlarda ve de muhabbetler cok tatliydi   :)
Özellikle dun ben evdeki saraplari bitirirken, Bekir'de kanyaklari göturdu...Efkan'la-Berker'in yarislari iyi gittiginden onlarin sarapmis/kanyakmis gibi sivilara ihtiyaclari yoktu, he he he   :P

Gece yarisina dogru Husnu'de gelince gece bir kat daha guzellesti. Ruzgar arkadasimizla ayni yarisa girdik...dun tek kelimeyle cok tatli bir iRacing gecesi yasadim.

Sagolsun Berker Suzuka odasi acti ve ön antreman yaptik orada HPD'lerle, malesef onun zamanini halen gecebilmis degilim   ;)

Yarin (pazar) Efkan'la ben Radical'de yarisacaz, pist: Philip Island, katilmak isteyen olursa hosgelirsiniz.

Bugun, SoF'in yuksek oldugu gun, eger yaris yapacaksaniz, bugun tam gunudur...Herkeze bol sanslar.

 

Iyi yarislar,

11 yorum:

  1. 30 tur 0 hata ile devam ettiğim yarışı yine gt1-gt2'ler bozdu. Prototype'da sinir hastası olmamak imkansız gibi. Tek tip araçlı serilerde bile tur bindirmek problem olurken, sürekli tur bindirdiğin bir seride çok zor temiz yarış bitirmek. Saçmalık!

    YanıtlaSil
  2. Ruzgar,
    Sanirim son yarisindan bahsediyorsun...

    Gercek hayatta bile 3 ayri klasmanda yarisip hic hatasiz 30 tur atmak imkansiza yakindir.

    GT1 ve GT2'lerin yol vermek zorunlulugu yoktur Prototype-serisinde! HPD'ler daha hizli olduklarindan bir yolunu bulup kazasiz onlari gecmek zorundadirlar.

    Gördugum kadariyla sen Corvette ve Ford GT'yi satin almamissin, bu araclari surmek HPD'ye nazaran cok cok daha zordur, bunun haricinde kendi aralarinda yarisiyorlar ve bu yetmezmis gibi HPD'lerede dikkat etmek zorundalar.

    Simdiye kadar 260 kusur yaris yaptim iRacing'de ve hic hatasiz yaptigim yaris sayisi bir elin 5 patmagini gecmez,...zaten amacta tamamen sifir hatayla yaris bitirmek degil. En nihayet hepimiz heyecanli bir yaris yapip 1'ci gelmek istiyoruz.

    Birde su bir gercek, simdiye kadar yaptigim tum hatalarin/kazalarin %99'unu biraz daha sakin yarissaydim kesinlikle önleyebilirdim.

    Bence senin son yarisin gayet guzel gecmis, toplam 7 hata yaptigin halde hem 6'ci bitirmissin - hemde 11 iRating puani almissin ve ustelik hicbir SR'de kesilmemis ;)

    YanıtlaSil
  3. Yok son yarışımdan değil, 1 saatlik ondan önceki yarışımdan bahsediyordum. Benim hedefim 0 hata ile bitirmekti. 30 tur bunu başarıp, sonra karşına senle yarışmaya karar veren gt1-gt2 araçları çıkınca durum biraz değişti. gt1-gt2 araçları ile ilgili yazdıklarına katılıyorum. Sadece kendisinden hızlı üst seride bir araca direnmeye çalışmak ve onunla yarışmaya kalkmak saygısızlıktan başka birşey değil. Son yarışım yarım saatlikti, 30 tur sürmüyor biliyorsun. Neyse eğlenmeye devam :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Son yarışıma gelince tam bir faciaydı :) Daha ilk virajda öndeki araca vurmamaya çalışırken en sona düştüm. Sonra gt'lerle mücadele ettim, derken 7 hata kaçınılmaz oldu. Ki bu çok normal. Ama 1 saatlik bir yarışta 30 tur bunu başarıp sonra kaybetmek can sıkıcı oldu. Bütün sinirim bunadır :) Yoksa elbette hatasız sürmek imkansıza yakın ve evet asıl amaç bu değil. Ama bazen benim amaç böyle garipleşebiliyor :) O yarışta Efkan'da oradaydı ve 2. bitirdi. Tekrar tebrikler.

    YanıtlaSil
  6. Kizginligini anliyorum, kim olsa sinirlenir :)

    Bu hafta 4 yaris yaptim ve hepside muhtesem heyecanli gecti ama gel gelelim hicbirini dogru duzgun bitiremedim ve ustelik hepsindede eksi iRating ve SR aldim. Isin komik yani, her ne kadar baska yariscilarin hatalari yuzunden yaris disi kalmis olsamda, butun 4 yarisimda hirs yapmasaydim 4 yarisimda harika gecerdi. O an icin önumdeki araci gecmeye calismasaydim en gec 2-3 viraj sonra gecerdim. Tabii ki sonradan akilli olmak pek bir ise yaramiyor, he he he

    Simdi baktim, dogru son yarisin degil bir evvelkinden bahsetmissin...vallaha aldigin puanlari begenmediysen gel benimkilerle degiselim demek geliyor icimden :D

    Saka bir yana,...iRacing mukemmel degil ama piyasadaki en iyisi.

    Umarim yakin zamanda bir kulaklik edinirsin ve skype'da aramiza katilirsin, hem bilgi alis-verisleri yapiyoruz birbirlerimizle, hemde birbirimize destek cikiyoruz, iyi bir grubumuz var ;)

    Aksama Suzuka'dayiz, sifre "TTM", bekleriz.

    YanıtlaSil
  7. Bu arada Prototype uzun seride tek bir hafta katildigin halde kendi divizyonunda 23'cu siradasin, tebrikler.

    Eger diger haftalari kacirmayip, iyi smapiyonluk puanlari toplarsan eminim sezon sonunda ilk 3'e girersin, bol sanslar ;)

    Kisada 35'ci siradasin, ondada ilk 10'a girme imkanin var.

    YanıtlaSil
  8. TYKA F1 liginde sezonun son yarışı var bu haftasonu, Brezilya GP. Takımımla ona yönelik çalışmalara başlıcaz. Arada fırsat buldukça iracing'e katılırım. Size iyi yarışlar.

    YanıtlaSil
  9. Bu hafta zor gibi görünsede, Suzuka'ya katılmaya çalışacağım. Daha çok yarışa katılmam lazım, o zaman neden olmasın :) Belki iyi bir yerde biter sezon. Şans...

    YanıtlaSil
  10. Bu hafta yarışamadım ya off . Akşama son kez şansımı deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  11. Ruzgar,
    F1 liginde sana bol sanslar, bizim yerimiz belli...geldiginde görusuruz ;)

    Husnu,
    Aksama bekliyoruz seni kardesim, Suzuka'dayiz ;)

    YanıtlaSil