2 Kasım 2011 Çarşamba

TTM 2011-11-02

Ey Forzacilar,
Yarin iRacing'e yeni guncelleme geliyor ve bu yuzden iRacing sitesi birkac saatligine kapali, aksamina Oulton Parkta görusuruz artik  ;)

Dun aksam Late Modelde iyi bir yaris yaptim, onun haricinde GP ve Prototype Fix'de TT zamanlari attim. Gece vakti Seebring hem muhtesem gözukuyor - hemde cok cok zor bir pist, özellikle HPS ile.

Husnu'de 4'cu sezona hem Yol Yaris Klasmaninda A-Klasa cikmis, hemde Nascar'da D-Klasa, tebrikler...yakisir kardesime   :)

Fanatec, su an icin yeni cikacak CSR Elite direksyon setine Betatesterci ariyor, kayit olun, hic belli olmaz belki sizler kazanirsiniz...sart kosullari sunlar. Her 3 platformada sahip olacaksiniz (Pc/Ps3/X360) ve aktif olarak tum platformlarda yarisiyor olmaniz, bunlarin haricinde yazili/video incelemesi yapacaksiniz,...tabii ki abartmadan kendi öz görusunuzu yapmaniz en önemli noktalardan biri. Bu da ingilizce dilini kesinlikle sart kosuyor! Kayit icin su LINK'e tiklayin...Bol sanslar.

Bir baska haberde gecen gun benim TH2Go'nun nallari dikmesi oldu, anlayacaginiz su an tek tabanca takiliyorum ve pek memnun degilim yaris sistemimden. Siparisimi verdim ve yenisi yolda, bugun veya en gec yarin elimde olmasi gerekir  :)


Simdilik bu kadar, sizleri tekrar guzel bir videoyla basbasa birakiyorum, iyi izlemeler...

 

Iyi aksamlar,

17 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi.
    Aramıza yeni bir arkadaşımız daha katıldı . Ekibimiz genişliyor. Aramıza hoşgeldin Yiğit
    Yigit yusuf Mutlu

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu sagol :)
    Yigit arkadasimiza bende buradan hosgeldin diyorum, ona iRacing'de arkadaslik teklifi gönderdim ve bol sanslar diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. Husnu, Pro olma sansimiz var!!! Bu bilgiyi yarina en gec Blogla paylasirim ama bu yazdiklarimizida okuyanlar icin simdiden yatirimlarini yapabilirler.

    http://members.iracing.com/membersite/member/SeriesSessions.do?season=573

    Pro Sezonuna adam alacaklar, 12 haftalik bir yaris serisi...ilk hafta Spa'da 44 tur, ilk yaris gunu ise cumartesi TR saatiyle gece 00:00'da basliyor ;)

    YanıtlaSil
  4. Yaw abi bende merak ettim bugün bir bakayım dedim nasıl pro oluyorlar diye. Sana soracaktım hatta :) Şansa bak yaw

    YanıtlaSil
  5. Husnu, katilim icin en az 4.0 olman sart! Ilk yapacagin hic riske girmeden bir TT at, otomatikman 3.50'ye cikarsin gerisinide temiz yarisarak yukseltirsin ;)

    YanıtlaSil
  6. Abi daha önceki sezonlarda PRO sezonuna katılmak için SR miz PRO olmalıydı dimi yanlış hatırlamıyorum. Bu sene böyle birşey yapmışlar ki bence iyi olmuş. Ben haftasonuna kadar bir SR yükselteyim bari. İnşallah Cumartesi de uyarsa yarışa katılırım.

    YanıtlaSil
  7. Aynen öyle Husnu, su an lsansi en az A 4.00 olanlar Pro yarislarina katilabilirler "Yer oldugu surece", yani halen herkez istedigi gibi katilamayacak. Yanlis anlamadiysam kvalifiyede cok iyi zamanlar atanlara öncelik taninacak.

    Bu arada sen Yigit'e bizlerin skype kullanici adini verdinmi, eklesin bizleri?

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. O zaman Berker i bu aralar coşmuş vaziyette görebiliriz.
    Yiğite skype kullanıcımı adlarımızı verdim Tekrar hatırlatırım. Akşama gelmeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
  10. He he, evet banada öyle geliyor, Berker yapar bu isi vallaha ;)

    Okeudir, az evvel baktim daha eklememis, aceleside yok...önemli olan iRacing'i herhangi bir yaris oyunu diye dusunup yarislara dalmasin...F3 tusu, spotteri filan aciklayalim diye dusunmustum.

    YanıtlaSil
  11. TTM ekibimizden Rüzgar Kara abimiz ilk yarışını kazanmış. Kendisini tebrik ediyorum. Rüzgar abinin yarışında iki tane Türk arkadaşa denk geldim. Birisi Burak Ozvardar2 diğeri ise Türk mü emin değilim ama Elegan abi sizin oralardan bu arkadaş Hakan Thornqvist . Umarım tanışma fırsatımız olur.

    YanıtlaSil
  12. Ruzgar'a tebrikler, bayagda bir yaris yapmis...umarim iRacing hosuna gitmistir. Eger istiyorsa bizleri ekleyebilir, ara-sira hem beraber yarisiriz - hem guzel muhabbetlerle beraber bilgi alis-verisleride yapariz :)

    Isvec'te Håkan diye bir isim vardir ama heryerde "A"'nin ustunde "o" isareti bulunmadigindan yani "Å" Hakan olarak gecilmis bu kisinin ismi,...yani adi bizim Turk Hakan degil ve degisik bir sekilde okunur ;)

    En nihayet inancim su,...eskiden Isvec'le Turkiye arasinda siki baglar varmis, örnegin Isvec krali Isvec'i

    YanıtlaSil
  13. Güncelleme geldi 1120 mb. maşallah :)

    YanıtlaSil
  14. Eyvallah Husnu görmemistim, basladim guncellemeye :)

    Benimde TH2Go geldi yaw özlemisim surround yarismayi actim iRacing'i guncelleme var, he he he Beklemedeyim su bitsinde yarisacam diye :D

    Aksama iRacing'deyim, gelmeye calis ;)

    YanıtlaSil
  15. Tüm araçlar ile alakalı çalışılmış herhalde. Kapsamlı bir güncelleme gerçekten . Akşama gelmeye çalışacağım abi.

    YanıtlaSil
  16. Yukleme bitti ama iRacing daha hazir degil...
    Evet, bayag bayag hem tum pistleri-hemde tum araclari elden gecirmisler, aksama Oulton odasi aciyorum, gel kardesim gel...sensiz olmazsa olmaz ;)

    YanıtlaSil
  17. Abi yapma yaw. :) Naslı geleyim daha mesai bitmedi

    YanıtlaSil