29 Eylül 2011 Perşembe

TTM 2011-09-29

Ey Forzacilar,
Bu hafta iRacing'den guzel haberler var...

  • iRacing 2008'in yazinda acildi ve o gunden bugune 380 milyon tur atilmistir...bu turlar "Test" haric diger odalarin toplam hesaplaridir. 380 milyonun 170 milyon turu iRacingin Resmi Yaris Serilerinde atilmistir - 115 milyonu "Open Practice" - 11 milyonu kvalifiyelerde - 30 milyonu TimeTriallerde ve son olarakta Fun Races ile özel durumlarda iRacingin yarattigi yarislar mesela Indy500/Daytona500 gibi yarislarda atilmistir. iRacing ayni anda 200'un ustunde Özel Yaris Liglerin tek yeridir ve onlarinda birbirleriyle yaptiklari yarislarda 50 milyon civari turlar atilmistir.  2008'in yazinda bir avucu dolduramayacak kadar pist ve araclarla baslayan iRacing'de bugun 50+    dunyadaki en gercege yakin Laserle skanlanmis pistlerle ve her biri birbirinden degisik karakterde olan 27 aracla en gercekci yaris simulasyonu olmayi basarmistir   :)       

  • iRacing uyeligini uzatmak isteyenlere cok guzel bir kampanya var su an, iRacing uyeligini 1 yil ile uzatana hem %25 ucuzluk hemde uyelik harici oyun icinde kullanmasi icin 25$'lik kod gönderilecek, yani 1 yillik uyelige 99$ yerine 75$ ödeyeceksin ve uzerine birde 25$lik kod gönderilecek. Benim uyeligim 2013'e kadar ama bu kampanya kacmaz   ;) Uyeliginiz uzatacaginiz zaman su kodu: PR-1FOR75-0911 yazmayi unutmayin. Bu kampanya 10/7'ye kadar gecerlidir.

  •  2011 Nascar iRacing Series World Champion 17 hafta sonundaRay Alfalla kazanmistir, onuda buradan tebrik ederiz. Son Nascar haftasi Phoenix International Raceway'de gecmistir ve Pole pozisyonunda 2010 yilin sampiyonu Richard Towler ile basbasa baslayan Ray Alfalla arasinda muthis kapismalar gecerek en nihayet Ray 2011'de Rihard'dan Nascar Krali Tacini almayi basarmistir. Bu arada kendi adima Richarda Towler ile bir yarista tampon tampona gittigimi hatirliyorum   :)  Ödul olarak 2011 NASCAR Sprint Cup season finale ve 10 500$'i kapmistir! LINK
 **********************************************************************************

Dun Battlefield 3'un Betasini yukleyip oynadim ve oynanis/kontroller harici pek baska birsey hosuma gitmedi...belkide Beta oldugundandir ama ne grafikler-ne de sesler pek iyi degildi. Ön siparisim halen duruyor ama umarim son surum cok cok daha iyi cikar.

Dun iRacing'e cikmadan evvel biraz Gears Of War3 atayim dedim, butun gece takildim, he he Gears3 bu jenerasyona cikmis en iyi ve eglenceli oyunlardan biri, yalniz iRacingimi özledim!

Bu aksam iRacingdeyim, MoSport pistini severim ve Skippy'de 1-2 yaris yapabilirim...gerisinide bu hafta Radical'e caliscam. Bilirsiniz Radical Challenge'de cuma-cumartesi ve pazar yarislar olur ve bu hafta Suzuka'da 60dk yarislari var   ;)

Bizim gruptan ise Bekir C-Klasa cikmistir...tebrikler, geri kalan takimi genelde antremanlarda göruyorum, he he he   Herkez yarislara tam tekmil hazirlanmis bir sekilde girmeyi planliyor gibi...   ;)

iRacing'de saglam profesyonel pedallari arayan varsa, burada birisi gayet guzel bir ECCI pedalini satiyor - fiyatida cok iyi...ECCI Pedal Linki

Gecenlerde Bekir ile görustugumde Pc'de headtrackingi konusmustuk, link ve video ekliyorum ilgilenenlere... NaturalPoint 5 ve videosu... Bu TrackiR'yi sakin Kinect veya Move/kamera oyuncaklariyla ayni kefede tutmayin! TrackiR sadece ve sadece headtracking uzerine odaklanmistir ve isini cok buyuk basariyla yapar! **Bekir, halen G35 incelemeni bekliyorum**
 


 
 


Aksama görusmek uzere,...

Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Bu kampanyayı yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım ama şimdilik gerek yok gibi. Önümüzdeki dönemde illa ki bu tarz kampanyalar olur . O zaman değerlendiririz.

    Track IR güzel bir sistem ama bence onu yapana kadar güzel bir 3 lü ekran çok daha kullanışlı. Tabi bütçe ile doğru orantılı .

    Akşam bir yere davetliyim ama gelmeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu :)
    Bu kampanyanin artisi yillik uyeligin 50$'a gelmesi ve önumuzdeki sezona yeni pistlerin gelmesiyle onlarda bedavaya gelecek.

    TrackiR konusunda haklisin, 3'lu ekran kurmak cok daha iyi, tek ekran kullananlar icin gayet kullanisli ve ekonomik yönden daha rahat olur.

    Aksama gelirsen gireriz yarislara ;)

    YanıtlaSil
  3. Bence yeni kaydolan arkadaşlar bu promosyonu kaçırmasın . Abi sen promosyona katılmayı düşünüyor musun peki ?

    YanıtlaSil
  4. Kacmaz diye yazdim ya :)
    Nu promosyon cok cok iyi, hem bu sezonda 10$ + 25$'da bundan geldimi, gelecek sezonda cikacak pistler bedavaya gelecek ;)

    YanıtlaSil
  5. Biz bu promosyonları kaçırmaya kaçırmaya üyelik bitim tarihimiz toprağa giriş tarihimizden daha sonra olacak gibi geliyor abi :)

    YanıtlaSil
  6. He he, benim icin 2015'e kadar yolu var :)

    YanıtlaSil