22 Eylül 2011 Perşembe

TTM 2011-09-22

Ey Forzacilar,
Bu hafta haberler cok, nereden baslasam acaba  ;)

  • Efkan, piyangodan buyuk ikramiyeyi tutturmakla beraber iRacing'de almadigi pist/arac kalmamistir..Wellcome to Spa and Prototype kardesim   ;) Dun, ben ve Papayla Prototype antremanina girip birlac turdan sonra "Abi, bu Accurayla/Road Atlanta kombinasyonu bana hicbir sekilde Challenge vermedi" diyerek Skippy'sine geri dönecegini bildirdi, he he  :P
  • Bekir, D-Klasa cikmistir...tebrikler. Skippy ve Mustang yarislarina bekleriz   ;) Bununla beraber Team Turkiye MotorSport'un derin ormanlarindan yukselen tam-tam seslerinden Logitech G35 gibi sifreli kelimlere ele gecirilmistir, simdiden hayirli-ugurlu olsun, gule gule kullan G35'ini  :)
  • Husnu'yle dun gece Prototype 45dk.lik yarisa girdik, girmemizle cikisimiz bir olmustur...sebebini sormayin...Gitti yine iRatingler, he he he   :P
  • Fatih'in C-Klasa ciktigini biliyoruz zaten ama Suzuka'da pek göremiyoruz onu...Skippy/Legends Cup ikilisine devam  ;)
  • Bu aksam TR saatiyle en gec 22:00 civari insallah hepimiz toplaniriz ve kendi odamizda Spa'da yaririz, ne dersiniz   ;)
************************************************************************************
- Gears Of War III -
Elime gecti, kutusu acildi, CD'si Xbox360'a koyuldu ve Start tusuna basilmistir...takriben 13-15 saat kadar sonrada co-op'tan arkadaslarla en nihayet Locustlara son kez hadleri bildirdik ama bu yolculuk öyle kolay degildi!!!

Locustlarda öyle kötu yaratiklar degil hani, sagolsunlar bizleri bayag bir zorladilar   ;)

Incelemeyi fazla uzatmaya gerek yok, Gears Of War serisi bu jenerasyondaki en iyilerden biri ve 3'cu/Son bölumu muhtesem bir sekilde sona eriyor. Eger Gears Of War serisini bastan takip edip oynadiysan 3'cu bölumunde Gears Of War hikayesinin bircok bilinmezleri ortaya cikiyor ve yeri geliyor hikayenin bazi bölumlerinde guluyorsun, bazi yerleride selpak mendilini cikartip aglatiyor.

Gears Of War 3, grafiklerden tut, oynanis, kontroller, multisi, tum karierinde 4 kisilik co-op destegi ile en iyi Gears Of War oldugunu fazlasiyla kanitliyor ve bitmesini istemiyorsunuz.

5 yil evvel ilk kez Gears Of War'in oyun kutusunu elimde tuttugumda bu serinin, bu jenerasyonda favori oyun serilerimden biri olacagi aklimdan gecmezdi ve simdide bitmesini istemiyorum.

Bu muhtesem yapitda hata aramak/bulmaya calismak bence ayip olur. Her oyunda oldugu gibi ufak tefek bugglar bundada mevcuttur ama oyun zevkinizden 1miligram dahi eksitmiyor zaten bu maceraya basladiginizda size baska herhangi birseyi dusunmenize bile zaman vermiyor  :)

Bir an evvel alin ve bu muhtesem maceraya TTM olarak beraber dalalim cunku her ne kadar Gears Of War3 tek basina bile eglenceli olsa, iyi birkac arkadasla oyun zevki 10 defa daha eglenceli oluyor   ;)
**********************************************************************************

iRacin'den guzel bir tanitim videosu daha cikmistir...iyi seyirler,

Iyi yarislar,

5 yorum:

  1. Ne biçim akşamdı abi yaw . Valla tam konsantre olmadan yarışa girmemek lazım. Yarıştan 2 dk önce çocuğun gazını aldım öyle girdim yarışa :)

    YanıtlaSil
  2. Husnu, Allah senide guldursun iyimi...super bir yariscisin kardesim sen hic merak etme :)

    Aksam yoktun??? Bu haftada 1 TTMN toplantilarimizi tekrar elden gecirmemiz sart, herkezin muhakkak gelmesi önemli.

    Dun yine Efkan, Berker ve ben vardim sadece...Bekir bir ara geldi gitti ama Skype'i kapaliydi, Ali yanilmiyorsam bu hafta gelemeyecegim demisti daha evvelden...Fatih, skype'daydi ama kendisi ortalikta yoktu...kisaca, bu sekilde haftada 1 bulusma gunu olmaz.

    Herkezin kesinlikle katilacagi bir aksam kararlastiralim tekrardan cunku persembe cogu kisiye uymuyor.

    Dun sonuncu Skippy yarisimi yaptim, fena gecmedi...gayetde cekismeli gecti ama yinede birkac irating kesti yaw :P

    YanıtlaSil
  3. Abi çocuk kucakta olunca maalesef aleme geceleri akabiliyorum :) Şaka bir yana herkese uyacak bir gün belirlensin bende kendimi ona göre ayarlayayım. Bu arada sharkoon alacam abi büyük bir ihtimal. G35 ile neredeyse aynı fiyat sayılır.

    YanıtlaSil
  4. Simdiden hayirli ugurlu olsun Husnu, iyi gunlerde eskit ;)

    Sharkoon multiplatformdu degilmi?

    YanıtlaSil
  5. Evet abi multi. XBOX ta headset olarak kullanabiliyorsun.

    YanıtlaSil