12 Eylül 2011 Pazartesi

TTM 2011-09-12

Ey Forzacilar,
iRacing'de takilmaktan, Blogger'e tam yatirim yapamiyorum yaw...he he he

TTM ve iRacing'de son gunlerin haberleri,...

  • Fatih, gecen gun Skippy'de 1'ciligini elde etmistir, hemde geri kalan yariscilara dunyanin farkini takarak...aka TTM Style Farki, tebrikler   ;)
  • Efkan, stabil bir sekilde 2000+ iratingini tutturmus gözukuyor, ancak herkezin kafasindaki soru "Acaba Efkan, Mx5 yarisi bir daha ne zaman yapacak?". Bu sabah Skippy'de birinciligiyle 132 Sampiyonluk puanini kapmistir, tebrikler   ;)
  • Husnu kardesimle cok tatli yaris anlayisimiz vardir...antremanlara gireriz ve her ne kadar "Eglencesine ve Antreman" niyetine olsada, muhakkak icimizdeki "Rekabet" canavarina yenik dusup, antremandaki en iyi zamani atmanin gece cok rahat bir sekilde uyumanin anlamina geldigini biliriz, he he   :)
  • Aldigimiz son haberlere göre Ali'nin pedallari malesef bozulmus, gecmis olsun. Umariz yakin zamanda tamirini yaparlar ve aramiza geri dönusun cabuk olur!
  • Bekir, en son birkac gun önce iRacing'de görulmustur sonra tekrar kayiplara karismistir...görenleriniz olursa haber verin iRacing'de özlenmistir  ;)
  • Fanatec/Thomas'dan malesef halen herhangi bir haber yok daha...halen beklemedeyiz.
  • iRacing'de gecen aksam Pro Dunya Sampiyonlugu yarismasi vardi ve canli olarak yarisini izleme imkanim oldu,...buna eklenilecek tek sey, adamlarin yarislarina cok cok cok iyi hazirlanmis olmalari!
  • iRacing'de araclarimiza kendi grafik dizaynimiz ile calismalarim var, yakin zamanda paylasacam sizlerle
  • Dun gece Husnu'tyle Suzuka'da V8'lerle cok eglendik, muthis bir pist ve muthis bir araba   ;)
Simdilik bu kadar...unutmadan sizlere bahsettigim "The Secret Life of F1" filminden, muhakkak seyredilmesi gerekn bir yapit!

 

Aksama iRacing'de görusmek uzere,
Iyi yarislar,

4 yorum:

  1. Bozuk pedal bugun gönderilmiştir yarın büyük ihtimalle elime geçecek yenisi olmadı çarşamba, türlü şikayetlerimi paylaştım zaten Alper Beyde Almanya'ya Thomasla görüşmeye gidiyor, pedalda üretim hatası olduğu konusunda birleştik fakat clubsport hediye etmediler :D şimdilik böyle idare etmem gerekiyor çalışsında başka bi şey istemiyorum iracing içimde kaldı giremiyorum elim ayağım titriyor fenalardayım :D sizlere iyi yarışlar yakın zamanda görüşmek üzere ;)

    YanıtlaSil
  2. Ali keşke bütçeyi biraz zorlayıp, en azından standart pedalların üzerini tamamlayıp CS pedal alsaydın. Ne olursa olsun İracing gibi deli gibi kastırdığımız bir oyun standart pedallara her zaman fazla gelecek. Ben bazen CS pedallardan bile korkuyorum yaw. Umarım en kısa sürede aramıza göndersin . Herkese bol Blip li günler :)

    YanıtlaSil
  3. keşke zorlayabileceğim bir bütçe olsa :) şimdilik böyle idare etmek zorundayım ilerde ztn planlarım arasında CS almak var :)

    YanıtlaSil
  4. Ali,
    Tekrar gecmis olsun ve yakin zamanda aramiza katilirsin. Bekir dun cok iyi yarislar yapti, bende Efkan'la iRating kapismasindayim...kaybedecegim bellide, iste...son nefeslerimizi veriyoruz, he he

    YanıtlaSil