24 Eylül 2011 Cumartesi

TTM 2011-09-24

Ey Forzacilar,
Bu haftanin TTM haberleri...

  • Husnu'yle dun gece Prototype yarisina girdik ve Husnu en nihayet guzel bir sekilde 45dklik yarisi bitirmistir,...ben halen bir yaris bitirmekle ugrasiyorum  :/ Bunun haricinde Husnu'nun yeni karieri Nascar yarislarida olabilir...dun cok iyi yaris yapmistir Legends Cup'da  ;)
  • Husnu, yeni bir headset satin almistir, iyi gunlerde olsun kardesim, gule gule kullan. Marka ve Sharkoon, lltta kisa bir videosunu ekliyorum ilgilenenler icin. Husnu'de bizlerle incelemesini paylasirsa mis gibi olur   ;)
 
  • Efkan'da 2000 iratingi tekrardan gecmistir, merakla 1900'lere geri dönusu bekliyoruz, he he  :P
  • Fatih'in yarislari bu aralar super gidiyor, dun Skippy'de 1'ciligini kapmistir, tebrikler. Bunun haricinde, o da Nascar yarislarinda bayag ustadir...D-Klasa az kaldi, Late Modellere beraber girireiz o zaman  ;)
  • Bekir'de bugun gayet guzel yarislar cikarmistir Nvidia Cup'da...devaimini Skippy veya Mustang serilerinde bekleriz   ;)
  • Berker ise is iRatinge gelince aramizdaki en yuksek rutneli, bugunku bir yarisinla beraber aldigi iRating ile 2600'u gecmis bulunmakta...hedef 3000, yuru be Berker, kim tutar seni   ;)
Simdilik bu kadar, aksama görusmek uzere, bu asagidaki videodada C-Klas Nascarda ne tur yarislarin ve hangi stratejilerin kullanildigini cok guzel gösteriyor  ;)
 

Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Çok iyi bir hafta geçirmiyoruz maalesef. El emeği göz nuru iratinglerimiz göz göre göre elimizden kayıp gidiyor. :) 1900-2000 arası takıldık kaldı.Bir i.... var bu işte

    Sharkoon ile alakalı birkaç şeyden bahsetmek istiyorum. Xtatic modelinin analog ve digital olmak üzere 2 versiyonu var. Bu headsette her bir kulaklıkta 4 tane ufak hoparlör mevcut. Set xbox ve ps3 te de çalışmakta . Digital versiyonu ile beraber Dolby® Digital 2.0, Dolby® Digital 5.1 ve Dolby® Pro Logic çözücü bir kutu ile beraber geliyor . Analog versiyonunda bu kutu yok . Bu kutu sayesinde ses kartınızın optik çıkışından bağlantı sağlayabiliyorsunuz. Headset için de usb kullanıyorsunuz. Ses kalitesi gerçekten güzel. Her hoperlöre ayrı ayrı müdahale şansınız var. Ön , arka , merkez ve basların ses şiddetini kendi zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ürün gerçekten kalitei. Şimdilik benim için tek olumsuz yanı kabloları. Ortalığı biraz karıştırıyor maalesef. Analog versiyonunda bu karmaşanın olacağını düşünmüyorum ama bunda biraz fazla kablo var . Bendeki Versiyon 3 olarak geçiyor. Diğer versiyonlarda yaşanan kablo arızalanmalarını bu versiyonda gidermişler. Bildiğiniz gibi Bekir de G35 aldı.G35 de çok kaliteli bir ürün tabiki fiyat olarak sharkoondan biraz daha uygun. Piyasadaki çoğu kaliteli headset usb üzerinden bağlantı sağlıyor. Bu benim için biraz problem oluşturuyordu. Çünkü buttkickerim devre dışı kalıyordu. Bu nedenle sharkoona yöneldim. Buttkickeri sharkoon dolby çözücü kutusu üzerideki sub çıkışına bağladım ve ciddi bir performas yakaladım. Normalde onboard ses kartının bass çıkışını kullanıyordum ama iracing de pek performans alamamıştım. Sharkoon sayesinde bunu halletmiş olduk. Bangır bangır titriyor buttkicker. Biraz karışık oldu galiba ama idare edin işte :)

    YanıtlaSil
  2. Bence super bir inceleme olmus Husnu(Bir dahaki Blog guncellemesine ekleyecem), ellerine-emegine saglik. Buttkickerdeki performansin artmasi cok sevindirici, tekrar gule gule kullan mis gibi headsetini :)

    YanıtlaSil