4 Eylül 2011 Pazar

TTM 2011-09-05

Ey Forzacilar,
Dun, Efkan ile Skype uzeri görustum ve beraber Specracer Ford'da antremanda yaptik, gayet guzel eglendik   ;)

Gece yarisi ise bir Silverado yarisina girdim, Chicagoland'da 90 tur, super zevkli gecti. 10'cu basladim ve 6'ci bitirdim.

Thrustmasterin vites kolu test edilmistir ve gayet guzel gözukuyor. Fanatec'in harbiden saglam bir CSS cikarmasi sart   ;)

***********************************************************************************
iRacing haberleri ise yeni kisa pistlerin gelecegidir...bunlar kisa Nascar pistleri. Ilk 3'lunun siralamasi su sekilde iRacing Stafina göre...
  • Oulton Park
  • Kentucky
  • Motegi
Sonrada gerisi gelecek...bizim bir Atasözumuz vardir "Denizden babam ciksa yerim" diye, benim icinde iRacing ne cikarirsa alirim, kacmaz   :D

Gecen aksamdan Papa ile Watkins'deki Williams antremanlarimizdan kisa bir video, iyi seyirler...

Yarina görusmek uzere,

Iyi yarislar,

14 yorum:

  1. Abi Thrustmasterin shifteri güzel ama bu da biraz yumuşak gibi geldi. Yaw şunları şöyle geçişleri dişli bir şekilde yapamıyorlar mı anlamıyorum .

    YanıtlaSil
  2. Abi birde artık şu yazılarına " Ey Forzacılar " diye başlama yaw :) Aramızda GT ciler de var. Ama artık hepmizin İRacer ız :)

    YanıtlaSil
  3. Evet ekip çoğalıyor. Aramıza yeni bir arkadaşımız daha katıldı.
    Kullanıcı adı : Ali Demirkaya
    Skype kullanıcı adı : ali_demirkaya
    Hayırlı olsun diyorum ve İracing kariyerinde başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Husnu,
    150$'a bence Thrustmasterinki gayet guzel yaw...tabii ki Fanatec'in CSS'inede bakacaz ve en nihayet CST vites kolunada bakacaz,...hani su 500$ civari olacak olan vites kolu ;)

    Yaw Husnu, taa bastan beri hep Forzacilar olarak baslamisimdir yazima...Konsollardaki Forza ve GT serileri hakkindaki dusuncelerimi biliyorsun zaten ;)

    Forza'nin anlami Kuvvet ve Guctur! Burada Forzacilar deyince bahsettigim bizim bildigimiz Forzamotorsport degil...

    Fakat, yazilarima Forzacilar olarak baslamam...seni ve diger arkadaslari rahatsiz ediyorsa...oturup beraber görusuruz, sonucta Blogumuza ne sekilde baslamisim önemli olmamasi gerekir.

    Bu arada Ali arkadasimizinda iracinge katilmasina cok sevindim, ben onu skype'dan ve iracingden eklerim.

    Husnu,
    Sana zahmet, yeni gelen arkadaslara blogumuzun adresini herzaman veriver,...özellikle su son yazdigim bölum, hani iracing'deki önemli temel kurallar hakkinda!

    Aksama geliyormusun?

    YanıtlaSil
  5. Abi takılıyorum yaw :)

    Ben katılan arkadaşlara blogumuzun linkini veriyorum abi. Aslında o yazını biraz daha genişletebiliriz belli konularda. Blogda onu devamlı yukarda tutma imkanımız var mı acaba ?

    YanıtlaSil
  6. Malesef en ustte tutma gibi bir imkan yok ve kesinlikle haklisin iRacing'e yeni baslayacak olan arkadaslarimiz icin bayag bir genis yazi lazim. Önumuzdeki gunlerde oturup detayli bir sekilde bir yazi yazayim.

    Dun Efkan ile Skype uzeri görustuk ve ona yardimci olmaya calistim. Bekir ile bir turlu görusemedim daha, ilk gununden sonra Online olmadi...

    Sen aksama geliyormusun, özlettirdin kendini :)

    YanıtlaSil
  7. Husnu,
    Haftada 1 veya 2 haftada 1, bir gun belirlemeye ne dersin? O gun, kendimize bir oda acariz ve kendi aramizda antremanlar yapariz...

    YanıtlaSil
  8. Abi bir yaramazlık olmazsa geliyorum inşallah bende özledim valla muhabbetlerimizi . Bu akşam yeni arkadaşlarda içeride olursa çok zevkli antremanlar yaparız.

    Abi olabilir. Ekibimiz çoğaldı zaten. Referanslardan gelen para da var :) Bana uyar. Diğer arkadaşlar ile de paylaşalım. İnşallah ilerde kendi turnuvamızı yapacak çoğunluğa ve iyi bir ekibe sahip olacağız.

    YanıtlaSil
  9. Super olur, Efkan aksama geliyor...umarim digerleride gelir ;)
    Bu arada ben iRacing'e yeni katilan arkadaslar icin yazima basladim...buyuk ihtimalle yarina eklerim.

    YanıtlaSil
  10. Süpersin abi . Bekir le konuştum o da headsetini ayarlamış. Ali de akşamı sabırsızlıkla bekliyordu. Akşama toplanırsak süper eğleniriz.

    YanıtlaSil
  11. Helal Husnu, o zaman aksama kendi odamizi acariz, rahat rahat konusup, yarisiriz :)

    YanıtlaSil
  12. sıcak karşılama için teşekkür ediyorum fazlasıyla amatör size kafayı yedirecek adam geldi :D sabahtan beri antreman yapıyorum direksiyon kırmadan nasıl becerdim bilmiyorum delirmek üzereyim spin atmaktan bi hal oldum :D bu oyun neden bu kadar zor ya :( limerock'ta takıldım biraz kendi başıma 1.02.249'a kadar indim sizlerin yanında bir şey sayılmaz tabiki youtube'da 59 sn yapan adamları görünce moralim bozuldu, bu haftanın pisti olan o okayama var ya beni delirtti resmen, heel and toe konusunda çok başarısızım o yüzden vazgeçtim paddle shifterlarla daha stabil bir oyun sergileyebiliyorum biliyorum manuel oynamak daha ii ancak, kasmaya devam edersem ya pc'yi atıcam camdan ya direksiyonu :D akşamda milli maç var :( bir saat belirlerseniz buraya yazarsanız sevinirim öğleden sonra işim var evde olmayacağım pisttekilere başarılar, hayat koşuşturmacasındakilere sabırlar diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  13. Tekrar aramıza hoşgeldin Ali. Dün akşam katılırsın diye düşünmüştüm ama uymadı herhalde. Hep beraber bilgilerimizi paylaşarak kendimizi geliştiriyoruz. Sende bu paylaşımlardan kendi eksiklerini gidererek ve oyunun sistemine ve fiziğine alışarak eminim zamanlarını düşüreceksin. Fanatec gibi güzel bir sisteme sahipsin. Zamanla herşey düzene girecektir. Umarım uzun soluklu bir iracing kariyerin olur. Şimdiden başarılar.

    Akşamları illaki aramızdan birileri yarışıyor olacaktır. Skype açık olursa herkes birbirine rahat bir şekilde ulaşır.

    YanıtlaSil
  14. Tekrar hosgeldin Ali,
    Bu arada sendede Fanatec var, hayirli-ugurlu olsun, gule gule kullan. Piyasadaki en iyisidir, hakkini fazlasiyla verecegine eminim ;)

    Husnu'nun dedigi gibi dun aksam beklemistik seni...nasip bu aksama olacak gibi :)

    YanıtlaSil