23 Mayıs 2013 Perşembe

TTM 2013-05-23

Ey iRacingciler,
Dunku muhabbet ve antremanlarimiz herzamanki gibi guzel gecti. GT Challengede saglam bir Q atarak, önumuzdeki gunlerde yarisina girmeye calisacam. Bu arada Turkiye'mizdeki Hayvan Sevgisi ve Egitimine deginmek istiyorum.

Biliyorsunuz ben guvenlik sektörunde calisiyorum ve buradaki askeriyeye koruma amacli köpeklerin egitimi hakkinda bile bilgim var. HICBIRINDE...egitim amacli olarak bir köpegin veya herhangi bir hayvana EZIYETLE, ZULUMLE, DÖVULEREK egitildigini görmedim, duymadim!
Bu konuya deginmemin sebebi su asagida paylastigim videoyu seyretmem oldu...eger tanidiginiz, bildiginiz bir yerde kendilerini savunamayan hayvanlarimiza eziyet edildigini biliyorsaniz muhakkak yardimci olunuz...sususp-kafanizi cevirip baska yöne bakmayacaginiz kadar sizleri taniyorum ve guveniyorum.

Bu paylastigim video cidden insanin sinirlerini allak-bullak eden bir video...ben hepsini seyredemedim ve Allah buyuk, insallah su Antalyanin Duaci köyune birgun gidip bu insanlar orada nasil bu hayvanlara kimsenin haberi olmadan bu sekilde eziyet ve zulum ettiklerini arastiracam.
Tum gunum/gecem/uykum su eziyet edilen zavallilar yuzunden mahvoldu.

VIDEONUN LINKI


Su eziyet edilen hayvanlarimiz icin 1 dakika dusuncelerimizi ayiralim...


4 yorum:

  1. Abi Allah bin belalarını versin yaw şerefsizlerin!!! :/ Hayvancağızlar nasıl da inliyor acıdan, kodumun namussuzlarını alıcan atıcan bi pitbulun önüne de göreyim bakalım o zaman ona da vurabilecekler mi!!! :/

    YanıtlaSil
  2. Hic sorma Bekir, o kadar cok sey yazmak - söylemek, yapmak istiyorum bir bilsen... :/

    YanıtlaSil
  3. Abi paylaşımlar için teşekkürler. Geçen günlerde galiba İzmir deydi tam olarak emin değilim şerefsizler öyle birşey yapmış ki anlatmaya dilim varmıyor. Onları bulup kat kat fazlasını üzerlerinde uygulamak lazım.

    YanıtlaSil
  4. Aynen öyle Husnu,
    Bu tur cirkinlikler malesef her yerde yapiliyor, haliyle visuel ve audible ile görunce efekti 10 kat daha artiyor. Benim inancim, dunyamizda zulum ve eziyet cekmis tum varliklar zamani gelince Cennetin kapisinda kimin iceri girip-girmeyecekleri, kimlerin Cehenneme gireceklerine dair karar verecekleridir.

    Bu arada Allah böyle cirkinliklerin ortaya cikmasinda rolu oynayan herkezden razi olsun, yoksa böyleleri cirkinlikleriyle hicbirsey olmamis gibi devam ederler.

    YanıtlaSil