26 Mayıs 2012 Cumartesi

TTM 2012-05-026

Ey Forzacilar,

Dunku muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler, super eglendik   ;)

Efkan'in yaptigi GT Challenge yarisi malesef kötu gecti, bugun intikami feci olur diye dusunuyorum, he he he

Benim HPD fix yarisimda rahat gecti, 3'cu baslayip 2'ci bitirdim, SoF sadece 2000+'lardaydi. Bugun Indy500'e antremani ve sonrada yarisina girmeyi dusunuyorum.

Burak ise Skippy'de muhtesem bir yaris cikardi, 4'cu baslayip 1'ci bitirdi ama yaris demeye bin sahit ister, resmen Senna/Prost carpismasi gibi bir yaris cikti ortaya,...taaa bastan sona kadar ve en nihayet 2000+ iRatingine hosgeldin diyorum ona buradan, tebrikler. Hedef ---> 3000+ iRating   ;)





Iyi yarislar,

5 yorum:

  1. Dün malesef yarışamadım ama bu akşam girerim yarışlara :)

    YanıtlaSil
  2. Bigiler için teşekkürler abi. Bende artık Cumartesi gecesi değilde Pazar sabahı bir yarış yaptım. Yarıştan önce güzel bir sıralama zamanı atmıştım ve yarışa da 1. başladım. Fakat çok fazla antreman yapamadan girdim yarışa. Çok rahat 1. bitireceğim yarışta tek bir hata yaptım ve liderliği kaybettim. Onu da normal karşılıyorum artık. Bol antreman şart.

    YanıtlaSil
  3. Yarış eldiveni almak isteyenler buraya

    http://www.amazon.com/s/ref=bl_sr_hi?_encoding=UTF8&field-brandtextbin=Mechanix&node=228013#/ref=sr_pg_1?rh=n%3A228013%2Cp_4%3AMechanix&ie=UTF8&qid=1338187432

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah Husnu,
    Olsun yaw...iRating ve SR'yi kapmissin ;)

    Son zamanlarda bisiklet eldiveni kullaniyorum. Cok rahat ve ucuz, eldiven alacaklara tavsiyem olur.

    YanıtlaSil
  5. Elegan abi öyle yarış zor bulunur ben fraps ile çekim yapamıyorum bilgisayarımda sıkıntı oluyor ya bunu çözmemiz lazım yada replayı ben sana gönderiyim abi sen benden daha ii yaparsın :)

    YanıtlaSil