30 Mart 2012 Cuma

TTM 2012-03-31

Ey Forzacilar,

Son zamanlarda TeamTurkiye MotorSport Takimi olarak iRacing'de ortaligi kasip kavuruyoruz...yarislarimizin cogu muhtesem geciyor ve genelde rakiplerimizi eziyoruz   ;)

Bu arada  bazilarimiz kokpit arayisi icinde...buna ne dersiniz? Arka bölumde yarim fici Bira koyma yeride mevcuttur yani burada yarismaya calisan sirtini saglama almistir...orasi kesin, he he. Bu kokpitle beraber aklima Osmanli Kokpiti fikri gelmedi degil...hani bira yerine surucu yerinde Raki + Meze bölumu...hic fena olmaz   ;)


iRacing forumunda guzel bir ButtonBox satiliyor,...ilgililere duyurulur   ;)  LINK



Tek ekran kullananlar icin TrackiR gibi aletlerin buyuk yardimi oldugu inkar edilemez ama her yönden 150$ civarina patlar bu...iRacing forumunda daha ucuz bir secenegin oldugunu okudum. FaceTrackNo iR, bu programi kullanabilmeniz icin basit bir webcaminizin olmasi yeterli ve deneyenlerin gayet memnun oldugudur.

Daha fazla bilgi icin iRacing forumundaki LINK  ve FacTrack'in kendi sitesi LINK
Ve iRacing'de kullanicilarin birinin cektigi video...videodanda gördugunuz gibi Apex'leri almada kesinlikle buyuk avantaj sagliyor   ;)

 

iRacing forumunda kendi kokpitin basliginda su kokpit dikkatimi cekti...en azindan ekran seceneklerine,...ne dersiniz...? iSpeed'in belli basli islevleri direk yaris ekranina aktarilir ve digerleri mesela Split zamanlari, Benzin gideri extra ekranda kullanilabilir vs. vs.

 

Ve son olarak, Skippy'de harika bir kapisma   ;)

 

Iyi yarislar,

7 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Sana bahsetmiştim İSpeed farklı bir ekranda olsa güzel olur diye. Bu biraz abartmiş ama ufak bir lcd ekran olsan şık durur

    YanıtlaSil
  2. Yaw şu Leo Bodnar dın sitesini inceledim de biraz şu button boxlar için sattığı çiplerden alıp kendi button box umuzu mu yapsak ya da işi biraz daha büyütüp dijital ve analog göstergeler ile beraber güzel bir dashboard . Valla bir heves geldi bana. :)

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Husnu,
    iSpeed icin extra ekran uyar ama benim acimdan yinede iSpeed'in bazi bilgilerini yaristigim ekranda tutmak isterim.

    Dashboarda gelince, sansin var derim SimTech'den Eren'i taniyoruz...kendisinin daha evvel Dashboard uzerinde cok basarili calismalari bulunmustur ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=aTSZ0zuwoN0

    YanıtlaSil
  4. Eren bey coşturmuş resmen. Artık detayları kendisi ile görüşme fırsatımız olur inşallah.

    Bu arada CSW nin fiyatları kesinleştir. Simitler düşündüğümüzden pahalı çıktı yaw. Ama piyasadaki bu tarz simitlerin satış fiyatına baktığımızda normal .

    CSW Base : 499,95 EURO
    Formula Rim : 179,95 EURO
    BMW GT Rim : 249,95 EURO

    YanıtlaSil
  5. GTPlanet üzerinde test için bilgileri verdim .Bakalım birşey çıkmayacaktır büyük bir ihtimal . Fakat oylama ile seçim yapılacak. BU nedenle TTM üyeleri lütfen sülalesinde kayıtlı kim varsa, arkadaşı , sevdiği , sevmediği , platonik takıldığı vs. kim varsa GTPlanet e üye yapsın ve zamanı gelince bana oy versin rica ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Husnu,
    ECCI'yle karsilastirdiginda Fanatec sudan ucuz yaw ;)

    GT Planetin linkini ver, kayit olup sana oy verelim :)

    iRacing'dede testci olma imkaniniz var,...

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1868628.page

    iRacing bölumunede basvurun bence!

    YanıtlaSil
  7. Abi iracing kalabalık yaw. En azından GTPlanette bir şansımız olur diye düşünüyorum :) Zaten birşey çıkacağını sanmam. Bu arada Eren Bey ile ufak bir sohbetimiz oldu. Yakın zamanda görüşeceğiz inşallah. Üretimin yapıldığı yer çok yakın. Bu hafta yeni yerlerine taşınıyorlarmış. Müsait zamanlarında buluşacağız.

    YanıtlaSil