22 Mart 2012 Perşembe

TTM 2012-03-23

Ey Forzacilar,
Dun aksamki muhabbetler ve yarislar icin tesekkurler    ;)

Gece 02:00 yarisina Hunu'yle beraber girdik ama Husnu yaris baslamadan odadan dustu   :/

Benim gayet iyi gecti...hatta finishimden resimde cektim.


Bu aksam Silveradoyla Michigan'da 65 turluk yarisimida yaptim, o da gayet guzel gecti...15'ci baslayip 11'ci bitirdim, ufak bir pit strateji hatam yuzunden 3-4 sira kaybettim ama nemas problemas, yaris harikaydi   ;)


Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Abi kusuruma bakma . Haber vermeden çıkmak zorunda kaldım. Bebiş çok huysuzlandı hastaneye gidecektik. Neyseki bir süre sonra sustu. Herhalde yeni dişler geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Gecmis olsun Husnu, umarim bebisin birseyi yoktur eger gece cok huysuzlandiysa gunduz gözuyle doktora göturmekte fayda var bence.

    Sen odadan cikinca ben yarisima devam ettim, cok iyi kapisyik 4'cu bitiren elemanla...kafayi yemistir o zaten, son turda milisaniye ile gectim ;)

    YanıtlaSil
  3. Abi çok şükür birşey yok. Anasına çekmiş işte. Accık acıkmış biraz da burnu tıkalıymış galiba. Hanımefendinin keyfi bozuldu, güzel uykusu bölündü ortalığı ayağa kaldırdı. Giden iratinglerimin hesabını yanaklarını sıkırak soracağım.

    YanıtlaSil
  4. He he he, giden iRating olsun yaw...onlari geri almak SENIN icin sorun olmaz,...heleki yakinda CST F1 3B pedal setiyle ;)

    YanıtlaSil
  5. Trajikomik bir son tur

    http://www.youtube.com/watch?v=eGlkAQkO4Ig&feature=endscreen

    YanıtlaSil
  6. Bu videoyu kimbilir kac defa seyretmistim...son turda bu kadar sanssizlik olur :D

    Husnu,
    Benim videolari seyrettinmi,...iyimi sence,...devamini yapayimm?

    YanıtlaSil