19 Mart 2012 Pazartesi

TTM 2012-03-19

Ey Forzacilar,

Bu hafta muhtesem bir haftaydi benim icin,...iRacing olunca genelde haftada 2 belki 3 yaris yaparim bir seride ve sampiyonluk puanlari icin fazlasiyla yeterli oluyor ama Sebring ve Prototype serisi o kadar hosuma gittiki, bu hafta 6-7 yaris yaptim...yemisim Sampiyonluk puanlarini dedim ve tamamen zevkime baktim,...iyide etmisim, harika yarislar cikardim   ;)

Bu yarislarima birde 60'ci  Sebring 12 saat yarisi onuruna duzenlenen 2 saatlik Sebring yarisi eklendi, tadindan yenmez bir duruma dönustu bu hafta, birde su surucu degismeli Endurance yarislari gelse. Bu haftaki TTM kardeslerimlede ettigim tatli muhabbetlerde cabasi   ;)

2 saatlik Non-Stop Sebring yarisina TTM'den sadece ben ve Efkan katildik. Efkan, 1'ciligi kil payiyla kacirmis,...bende ise yanlis pit stratejisi yuzunden 5-6'ciligi. Beyaz bayragin ciktigi turda yanlis benzin hesplamasiyla pite girmek zorunda kaldim ve en az 2 sira daha dustum. Ama yarislarimiz cok cekismeli ve heyecanli gecti ve en önemliside bu zaten   ;)

Bu hafta Daytona gece yarislari var Prototype Fix'de, dun gece antreman odasinda bayag bir eglendim ama millet 1.36'lari atarken ben 1.40'larda geziniyordum. 4 saniye farki nasil kapatacam...I don't know.

 

Iyi yarislar,

3 yorum:

  1. Abi ben Corvette ile dün bol hatalı bir tur attım ve 1.42'ydi. Zaman farklı olmayacak galiba, işler çok karışacak.

    YanıtlaSil
  2. Ve ve ve Clupsport Shifter . Güzel gözüküyor. İşlev olarak nasıl olacak acaba. Umarım istediğimiz özelliklere sahiptir. Bizi CST masrafından kurtarsın.

    http://www.911wheel.de/files/faq_pics/tj4/CSS_prototype.jpg

    YanıtlaSil
  3. Botlarımız yakında gelir abi :)

    http://simboot.com/fullsize_images/group1_simBOOT_stickers.JPG

    YanıtlaSil