23 Aralık 2013 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2013-12-24

Ey TTM,
Dunku muhabbetler, antreman ve yarislarimiz herzamanki gibi super eglenceli gecti   ;)

Blogumuzun bu bölumunde kisaca deginmek istedigim birkac nokta var.

  • 3 ocaga kadar "Bonus kredi" kampanyasi var iRacingde. Bunun anlami 20$ öde 25$'lik alis-veris yap veya 75$ öde ve 100$'lik alis-veris yap anlamina gelir.
  • iRacing.com uzerinden arac ve pistlere baktigimizda 2 parca dikkatimi cekti. "Soon" yani yakinda cikacak ile isaretlenen BMW Z4 GT3 ve COTA (Circuit Of The Americas). 14S1'e bunlar buyuk bir surpriz yapabilirler...en kötu bu 2'linin en gec 14S2'ye cikacaklarina eminim.

Bu arada Fun serilerinde yarisanlar fark etmislerdir. iRating ve Safety Ratingin hukmetmedigi yerlerde önune gelen Senna kesilir. Divebombcumu ararsin, kasten carpanlarmi...nadiren bazi RUF yarislari profesyonelce gecse bile onlar dahi resmi yarislardaki medeniyetten cok cok uzaktalar, bir baska deyisle Aksiyon-Macera arayanlara Wellcome 2 The Wild Wild West diyorum.
 
RUFakar   ;)


Kral Midasin öykusunu bilirsiniz, iRacing/calisanlarin ve calisma sistemlerini biraz olsun bu muthis krala benzetiyorum. En nihayet Caliyi surme imkanim oldu ve arkadas bu iRacing neye el atsa altina dönusuyor yaw. Pist muazzam olmus, umarim yol varyasyonunu gelecek sezonun resmi yarislarina eklerler.  Pistteki puruzler, engebeler, zemindeki yariklar...her bir degisikligi mukemmel bir sekilde hem göruntu olarak ekrana ve de FFB'e yansitmislar, bundan iyisi can sagligi artik  ;)



 

Fazla zamani olmayipta halen vucudunu forma sokmak isteyenlere guzel bir haberim var. P90X3 cikmistir ve muazzam guzel bir calisma programi sunuyor. P90X1'deki her program en az 1 saatten olusur. P90X3'te ise her antreman programi 30 dakikadan olusur ve saka-maka 1 saatlik antremani yarim saate cok guzel bir sekilde uygulamislardir.

Bu P90X3 kimler icindir...
  • Fazla zamani olmayanlara veya antreman yapmayi sevmeyenler icin 30 dakika fazlasiyla vucudunuzu ve formunuzu korumaniza yeter.
  • Saglam "Ana" antremaniniz varsa, bu P90X3'teki 30 dakikalik antremanlar ön-isinma olarak muazzam is görur.
Bu arada her P90X3 antreman programi asagi-yukari 30 dakikadir fakat ilk 6-7 dakikasi isinma hareketleriyle gecer yani asil programlarin gercek uzunlugu 25 dakika civarindadir.
Herkez gunde 25 dakikasini kendi iyiligine, kendi gelecegine yatirim yapmalidir ve tekrarlamakta fayda var, ilk adim sporla degil, bogazla baslar!

Ve son olarak guzel bir Mix,...



Iyi yarislar,

18 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Valla söylediğin tarihte COTA gelir de Z4 GT3 yetiştirirlerse çok hızlı olur. Tabi Z4 GT3 ün üzerinde ne zamandan beri çalışıyorlar bilmiyoruz.

    Bende bu pisti nereden hatırlıyorum diyorum. Ferrari Challenge de vardı :)

    YanıtlaSil
  2. iki içerikte gelmez bence,Ruf ta da baya bir soon yazdı :)

    Ocak ayında muhtemelen Super Late model gelecek,Steve'de gelebilir yazmıştı

    Birazdan Assetto Corsa ile ilgili birşey açıklanacak bakalım ne ? :)

    YanıtlaSil
  3. 16.00 da imiş yanlis alarm :D

    YanıtlaSil
  4. Eee hani iracing ile alakalı 3. bir haber vardı. Herhalde gerekli anlaşma yapılamadı.

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah beyler,
    Ozan, 14S1'e COTA ile BMW gelirse cok buyuk surpriz olur zaten, bencede daha sonra gelir ama Nasreddin Hocamiz misali "Ya tutarsa" ;)

    Assettoya, Fujimi Kaido, Targa Florio, Amalfi Coast, Costa Rica, IoM gibi fantazi pistler aciklansin/gelsin yeter benim icin :)

    iRacing icin yeni bir partner demek buyuk birseyin aciklanacagi anlamina gelir. Buyuk ihtimalle tahmin etmedigimiz bir araba markasidir, Ferrari, Lambo veya yeni bir GT500 serisi araclari...

    YanıtlaSil
  6. Alonso nun koleksiyon sergisi

    http://www.youtube.com/watch?v=qPXmsaJqdkU#t=40

    YanıtlaSil
  7. boş yere meraklandırdılar insanları,Ring resmi atmışlar,bu kadar beklemeye hiç değilse bir tarama görseli koyar insan...

    http://u1312.hizliresim.com/1j/s/vuqk6.jpg

    YanıtlaSil
  8. Ama taranacağını biliyoruz en azından yine de güzel haber. Umarım iracing stuff ı gaza getirir :)

    http://www.racedepartme...49/page-11#post-1603263

    Burada şöyle demiş " based on our laser scanning technology. "

    YanıtlaSil
  9. oo bir de 10 araçlık bir DLC paketinin içerisinde gelecekmiş. Bu paket yakında ön siparişe açılacakmış. Hade hayırlı olsun Eylül 2014 gibi paket çıkacak

    YanıtlaSil
  10. AC kommunitisine hayirli olsun, umarim bu haber iRacingi Nordschleife konusunda harekete gecirir ;)

    YanıtlaSil
  11. daha 2014 bitmeden DLC kararlaştırılmış,hayatta almam

    iRacing yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben AC'yi 30$'a satin alarak zaten yaris dunyasina katkimi verdim, daha evvel söyledigim gibi DLC'lerine para vermem. Her ne kadar AC eglenceli olsada aradigim hardcoreculugu ne suruslerinde, ne de pist detaylarinda bulamadim. Daha iyisi cikana kadar iRacing akar :)

      Sil
    2. iRacing denedikten sonra her oyun boktan geliyor malesef :(

      Sil
  12. Aynen öyle abi adamlara destek olsun diye biz gerekeni yaptık. 2018 e kadar sözde DLC ler ücretsiz olacaktı. Neymiş Nordschleife olduğu için ücretliymiş. Tamam onu anladık. Ücret almana birşey demiyoruz da niye millete söz veriyorsun 2018 diye. Neyse yine de hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  13. 2018'e kadar ucretsiz DLC sözlerinin olduklarini bilmiyordum, o zaman bayag bir uye kaybederler. Yinede bu haberden cok guzel bir durum cikabilir ortaya, iRacingin Nordschleife icin ugrastiklarini biliyorum, bu...Nordschleifeye yatirimin bayag bir öne alinmasini saglayabilir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah abi inşallah yaw. Bir gelse zaten RUF la turlasak green hell duvarları ile sürtüşsek falan :)

      Sil
  14. Bu is bundan daha net olamaz. Burada Arcade oyunculugun ne kadar populer oldugunu ve satislarin böyle basitlestirilmis oyunlarda cok daha yuksek oldugunu resmen vurguluyor adam, millet halen AC'yi simulasyondur diye kandirsinlar kendilerini ;)
    Dedigim gibi beyler, AC fizik modelinde daha anca PGR ayarindadir ve öyle görunuyorki daha öteyede gitmeyecekler cunku simulasyonlarda para yok, basitlestirilmis fizik motoruyla herkezin aninda yoldan cikmadan rahatca surebilecegi oyunlarda ise tonla kazanc var. Simdi AC'nin neden bir NetkarPro ayarinda bile cikmadigini daha iyi anliyorum, AC daha ilk saatlerinde tum NetklarPronun yil boyu satislarini tokatlamis, adamlar bir daha simulasyon yaparlarmi yaw, ne yalan diyeyim...bende olsam bende yapmam ;)
    Helal olsun adamlara simulasyon ayaklarina iyi göturuyorlar mangirlari!


    Post at Facebook from Marco Massarutto (producer Kunos Simulazioni):

    if I listen them I would be convinced that GT5 is the most awful racing game ever created and that RBR is the greatest success of the simracing history. Well, the first one sold 15,000,000 copies, the second brought their developers to an undeserved bankrupt. Too sad, but this is an incontrovertible truth. Another truth is that some people believe that what THEY want is what ALL people want. We were used to believe the same, when we developed our first simulation, netKar PRO. And we all have seen the result.. Well, in the first hour, AC sold more copies than netKar PRO in one year. Believe me, today we are experienced enough know what people really want. Therefore, I know WHO I must listen today. And, if we made this announce today and in this way, we have our very good reasons. Haters gonna hate, the many others read, evaluate, make their choice, play. See you around on December 31th, for our gift to the community.


    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/2350/3222922.page

    YanıtlaSil