1 Ekim 2011 Cumartesi

TTM 2011-10-01

Ey Forzacilar,
Husnu'nunde asagida belirttigi gibi gercek hayatta Kucuk Lemans diye bilinen Road Atlanta Lemans Yarisi birkac saate baslayacak...10 saat veya 1000 mil, hangisi daha önce erisilirse!
Takip linki...

iRacing'dede tabiki Petit Lemans yarisi yapilacak,...herkezin katilabilecegi bu yarista HPD + Corvette ve Ford GT'lerin katilacagi, toplamda ayni anda 40 yariscinin yarisacagi ve 90 dakika surecek yarislar olacak...Varmi daha iyisini yapabilecek yaw     ;)

Ben kvalifiyemi dun attim,...1.09'lara dusme imkanim olsada garantili olarak 1.10'lari attigimdan 1.10'da kvalifiye turumu biraktim...

iRacing, tabii ki bizlere ödullerde sunuyor...her aracin Gridde ilk 3'une özel bir sertifika ve iRacing anasayfasinda  haber olarak yayinlanacak...3 aracinda ust duzey birincilerinin araclarinin resimleri cekilecek ve bundan böyle tum Petit Lemans Yarislarindaki Sertifikalari susleyecek...Bunlarin haricinde tombaladan cekis gibi Petit Lemans Yarisina katilan herhangi 3 kisiye Nvidia t-sörtu, fare altligi, ekran temizleyicisi, iRacing t-sörtu, kordon + decal ve 50$ iracing kredisi hediye edilecek.

iRacingdeki Petit Lemans hakkinda daha detayli bilgi icin buraya TIKLA

 

Iyi yarislar,

3 yorum:

  1. Yaw sıralama attık yarışa katılamadık uyuz oldum valla :( Elegan abi ve Efkana tebrikler. Abi sen sorun yaşadın herhalde. Efkanın yarışı güzel geçmiş.

    YanıtlaSil
  2. ve ve ve bekledim Fanatec CSW M3 GT2 Direksiyon Simidi . Mükemmel gözüküyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=enuhpqGwOCs&feature=player_embedded

    YanıtlaSil
  3. Dun sen gelirsin diye bekledik iyimi, yaris ve yaris havasi superdi...bir dahakine artik ;)

    YanıtlaSil