12 Ekim 2011 Çarşamba

TTM 2011-10-12

Ey Forzacilar,
Dunku muhabbetler, antremanlar ve yarislar icin tesekkurler super eglendik   :)

Prototype'da Philip Island muthis eglenceli ve fix ayarla 1.16'lar atilabiliyor...belki 1.15'ler bile atilabilir. Prototype serilerinin en kalabalik zamani ve hangi saatlerde en yuksek Strength Of Field'ine baktim...genelde TR saatiyle 21:00'da baslayan yarislar oluyor sonrada 23:00'da baslayan yarislar, bu...her 2 seri icinde gecerli - kisa ve uzun.

Eger iRating ve Safety Ratinglerinizi yukseltmek istiyorsaniz, bu saatlerde yarismaniz sizler icin en avantajlisidir!

Husnu'yle dun geceki yarisimiz cok iyi gecti, 2'ci ve 4'culugu kaptik. Husnu, tekrardan 2000+ iRating'e cikti, tebrikler ve ben 2400'lere ciktim, hedefim Berker, onun iRatingi 2700'lerde   ;)


Husnu'nun Oto-park.com'dan Nordschleife videosu paylasimindan sonra dun aksam bayag koyu muhabbetler döndu Bekir, Berker ve benle. Bekir, LeMans derken, Berker ve ben Nordschleife diye tutturduk...benim taaa ezelden beri Fransizlara asiri *sevgim* oldugunu bilmeyen yok herhalde  :P

Evet,...ne dersiniz, yaparmiyiz önumudeki yil veya yillarda bir TeamTurkiyeMotorsport Nordschleife toplantisi? Bu konumuza kisaca TTM-N olarak kodlandirlabiliriz ve eger öyle bir dusunceye sicak bakiyorsaniz, simdiden gizli gizli (benim hanim görmesin) kenara mangirlari atmaya baslayalim  ;)

Gelecek hafta bu sezonun son haftasi olacak ve sonrada 13'cu hafta...genelde ufak-tefek ödullu yarislar duzenlenir iRacing tarafindan...ayni anda Battlefield3 cikiyor o bosluk haftada, simdiye kadar bitiremedigimiz Gears3 ve Halo'larida o hafta icinde bitirme imkanimiz olabilir, ne dersiniz   ;)

Dun aksam Berker guzel bir konuya degindi, Lig Yarislari diye, iRacing'de 200'un ustunde lig var ve lig arasi kapismalar/turnuvalar duzenlenebilir...bu konudaki dusunceleriniz neler?

C.A.R.S. goes Live,...simdiden Betasini denemek isteyenlere ufak bir meblag karisiliginda deneme imkani sunuluyor. Sitesi ve iRacing'deki basligi...deneyip-denememem konusunda ilk evvela forumdaki yazilanlari bir okumam lazim...
  • http://www.wmdportal.com/
  • http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1816730.page

Ve son olarak sizleri guzel 2 videoyla basbasa birakiyorum, 1'cisi gelecegin teknolojisi hakkinda 50 dakikalik enteresan bir video...Iyi ingilizce sart bu video icin.

http://documentaryheaven.com/pt-33-visions-of-the-future-the-quantum-revolution/


Ikinci videomuz ise Bekir icin, bu adamin diger videolarinida seyretmenizi tavsiye ederim   ;)


 

Aksama iRacingdeyiz,



3 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. TTM-N toplantısı mükemmel olur. Hem tatil hemde N de turlama :)
    Abi bu C.A.R.S de hiç birşey lisanslı değilmiş yaw. Araç isimleri ve pist isimler uydurma.Sonrada fark ettim.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    TTM-N kesinlikle yapacagimiz bir olay, hersey zaman bakiyor...önumuzdeki yilmi yoksa daha sonrami ;)

    iRacing forumunde okuduklarimdan C.A.R.S. su asamada degmez ama ilerde degisebilir diyorlar. Rn azindan su haliyle potansiyeli var ama Beta'da dahi fazlasiyla eksikler var...belki 3-6 ay sonra oynanabilir bir duruma gelebilir.

    YanıtlaSil
  3. Dalırlarımız da gelmiş . Allah bereket versin.

    YanıtlaSil