6 Ekim 2011 Perşembe

TTM 2011-10-06

Ey Forzacilar,
Dunku muhabbet ve antremanlar icin tesekkurler...super eglendik   :)

Dun aksam Prototype 30 dakikalik Circuit Spa Francorchamp yarisimla beraber sezonluk 10$'imi tamamlamis bulunuyorum, darisi sizlerin basina   ;)

Bugun Prototyp'in uzun yarislari var, Circuit Spa-Francorchamp'da 60dk....tam emin degilim ama bir ihtimal benzin karisimini 2 numarayla yarisirsak yaris boyunca pite girmeme imkanimiz olabilir. Tur basina aradaki zaman farkina bakmak lazim.

*************************************************************************************
- Önemli iRacing Haberi -
Biliyorsunuz 9'unda Suzuka'da F1 Dunya Sampiyonlugu belirlenecek,...iRacing'dede Williamslarla Suzuka GP'nin figure8 pistinde 53 turluk turnuva duzenleniyor, zaman Cumartesi ve hesabim dogruysa TR saatiyle 19:00'da yaris basliyor. Simdiden antreman ve kvalifiye atma imkanimiz var...bu da beni iRacing'de nerede bulursunuz anlamina geliyor...en azindan cumartesi gecesine kadar  :D
Ilk 3 siradakiler iRacing uye bölumunde anons edilecekler ve özel bir diploma ile ödullendirilecekler...bana sans dileyin   ;)

Not: Bu yarisa elinde Williams ve Suzuka olan herkez katilabilir!


 

Aksama görusmek uzere,
Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi.
    Türkiye motorsporlarının en eski noktalarında birinin yeni halini sizlerle paylaşmak istedim. Bilmeyen arkadaşlar vardır belki. İzmit körfez pist yaklaşık 1,5 sene evvel çevre sakinlerinin araç seslerinden rahatsız olmazsından dolayı mahkeme kararı ile kapatılmıştı. Kısa süre önce bu problemler aşılarak pist yenilendi ve kullanıma sunuldu. Geçen hafta Türkiye pist şampiyonasının bir yarışı yapıldı. Pistin yeni hali pilotlar pek zorlayacak cinsten değil gibi gözüküyor ama yine de yenilenip kullanıcılara sunulması güzel oldu. İstanbul parkta turlamak biraz pahalı ve her zaman etkinlik olmuyor bildiğim kadarı ile bu pist biraz daha aktif olacaktır. Bu hafta bir etkinlik var ve 300 TL karşılığında katılım sağlayabiliyorsunuz . Şu anda beni pistte tatmin edecek hızlı bir aracım olmadığı için katılmıyorum . Ama izleyici olara gidilebilir. Aşağıdaki videoda pist bayağı bir tozlu gözüküyor ama şu anda bu durumda değildir diye tahmin ediyorum. Araçlar turladıkça temizlecektir ama uçan kaçan da çok olacaktır.

    http://www.youtube.com/watch?v=DnDN_3U838A&feature=player_embedded

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Bende tesekkur ederim bilgi paylasimin icin, super haber bu...TR'de olsaydim kesin giderdim...belki TTM iRacingciler orada bulusabilirsiniz ;)

    YanıtlaSil