15 Temmuz 2013 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2013-07-15

Ey iRacingciler,
Tum haftaki muhabbetler, antreman ve yarislarimiz super ötesi gecti. Team Turkiye MotorSport olarak basarimiz muazzam...Kerem, Proto Fix/Corvette kombosunda 1'ci sirada, bu...toplamda beyler! Simdiden tebrikler Kerem, bu sezonda 530 Covetteciden 1'ci gelmek herkezin basarabilecegi bir is degildir. Diploman eline gectiginde resmini cekip bana gönder blogumuzu suslesin   ;)

Aramiza yeni katilan arkadaslarimizdan ise Erdem ve Kunter'de cok saglam gelismeler göruyoruz. Yeni sezona Kunter saglam bir yatirimla, Skippy serisinde toplamda ilk 50'de bitirebilir, Erdem ise Global serisinde ilk 25 ve ayni anda Grand-Am'ede yatirim yaparsa ondada ilk 25 hicte imkansiz degildir ayrica C-Klasada hosgeldin. Ahmet'in ise en gec yeni sezona D-Klasa cikacagina eminim.

Bekir'ede buradan tekrar iRacinge hosgeldin diyorum. Gecen aksam iRacing'e geri dönus yaptim dedi ve 2 saatlik HPD antremanindan sonra atti kendini Spa yarisina ve sonuc muhtesemdi. Yarisini seyrettim ve eski yariscilardan kim kaldi kelimesi buraya tam uyuyor. Tamponunda 2 tane canavar HPD kac turdur Bekir'i gecemiyorlar, malesef son turlara yakin Corvette'in bir tanesi önunu kapayinca kaza yaratmamak icin yavaslamak zorunda kaldi ve kac turdur arkasindan tozlarini yutarak pesinden gelen HPD'lere yol vermek zorunda kaldi. Ilk yarisinda 7'ci baslayip 7'ci bitirdi, tebrikler Bekir.

Efkan ve Husnu zaman buldukca iRacing'e gelip yarislarini yapiyorlar ve genel olarak cok basarililar. Berke'yide yeni sezonda tekrar bolca iRacingde görmeyi umuyoruz. Burak, bu aralar yeni arabasiyla mesgul, Oguzu gören cennetlik, aynisi Caner ve Fevzi icinde gecerli...  :)


** iRacing'de ise guzel yeni bir haber var...I present 2 u Teh GS-Pro
** 13'cu hafta icin guzel bir fikriniz varsa buradan paylasiminizi yapabilirsiniz,...LINK
** TechTracks'a ne dersiniz? Tech Tracks, tam anlamiyla hazir olmayan pistlerdir, bu pistler lazer ile taranmistir. Herkeze cikmadan evvel Alfa veya Beta asamasinda isteyenlere örnek olarak 5$'a sunulabilecek ve ilerde pist hazir oldugunda satin alinmak istendiginde satin alma fiyatindan 5$ indirimli alinma imkani olacak. Ne dersiniz simdiden Long Beach'i surmeye   :)
LINK
Tony Pearce, CST'ler uzerinde hidralik fren eklemesi uzerinde calisiyor ve yakin zamanda isteyen CST'lerine siparisi verebilecek...LINK


Ve 2013 sezon 2'nin son haftasina giriyoruz bu gece...

2013 Sezon 2 Hafta 12'nin TTM Yaris Serilerimiz -



  •     Proto & GT Challenge Serisi Fix /  Serbest - Interlagos GP 25/65dk
  •     GT Challenge Serisi - Circuit De Spa De Francorchamps GP Pits 45dk.
  •     Skip Barber Serisi - Circuit De Spa De Francorchamps GP Pits 9 tur.
  •     iRacing Grand Prix Serisi - Circuit Zolder GP 50 tur
  •     Mazda Cup Serisi - Mazda Laguna Seca 10 tur
  •     Grand-Am Serisi - Sonoma "Infineon" IRL 50dk 
  •     iRacing Global Challenge - Virginia Full 25dk
  •     Nascar A Klas Serisi Fix/Serbest (multiklas) -  Indianapolis 35/70 tur
  •     Nascar B Klas Serisi (Fix ve Serbest) - Chicagoland Speedway 45/90 tur
  •     Nascar C-Klas serisi (Fix ve Serbest) - Michigan International Speedway 25/50 tur
  •     Indycar Serisi Fix/Serbest - Phoneix International Raceway 55/110 tur

12'ci haftanin Yol versus Oval en piskopat pist/yarislari...

Yol: Sezon 2'nin son haftasindaki en piskopat arac/pist kombosu Grand-Am bence, hem yaris 50dk uzunlugunda, hem pist dunyadaki en zor pistlerden biri ve de bunlar yetmezmis gibi multiklas. Gecilecek yer cok az ve onlar dahi adami bayag bir zorlar.

Oval:Ovalde ise Indycar/Phoneix kombosu fazlasiyla ben yarisciyim diyeni tirstirir...Arac desen arac degil resmen 4 tekerlegin arkasina roket takilmis, pist desen oval degil...yamuk-yumuk birsey...sur surebilirsen   ;)


********************************************************************************************************


Biliyorsunuz son 7 haftadir ciddi bir sekilde P90X'e yatirim yaptim ve sonuc tek kelimeyle muhtesem. Arkadaslar...ne yaparsaniz yapin ama en nihayet sporunuzu ihmal etmeyin, sporla beraber migdenize indirdiginizede dikkat edin...dogru yemek yemek isin 50%'sidir, bunu unutmayin!
Biliyorum oruc zamani...özellikle böyle bir ayda yediginize/ictiginize 1 kat daha dikkatli olun, oruc diye kendinizi salivermeyin   ;)

Unutmadan, 6 gun sonra MoSport'da 2s 45dk'lik ALMS yarisi var...LINK, kacirmayin beyler. Sagol Bekir!

Ve son olarak guzel bir video,...




Iyi yarislar,

12 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi.

    Ekipte yarışlara vakit ayırıpta iyi bir noktada olamayacak bir arkadaşımız yok zaten.

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle Husnu,
    Takim yariscilarimizin her biri harbiden cok saglam yariscilar, özellikle biraz yatirim yapildiginda aradaki fark bariz bir sekilde göruluyor ;)

    YanıtlaSil
  3. Yakın zamanda " driver swap " özelliği gelsede kapasitemizi göstersek yaw :)

    YanıtlaSil
  4. Tech Track Long Beach. Güzel gözüküyor yaw. Burada kan gövdeyi götürür o kadar diyorum.

    http://www.youtube.com/watch?v=QPXTD4dYIi8

    YanıtlaSil
  5. Driver swap bu sezona gelirse sahane olur, Long Beach bu haliyle bile super gözukuyor...zaten yol bitmis cevre hazir degil ama 5$'a hemen alirim, kacmaz ;)

    Bu arada yarislarinizi kacirmamaniz icin özel Yaris Alam Saati ;)

    http://teammpr.org/pkg/clock/clock.zip

    YanıtlaSil
  6. Ben de tam gelip techTrack haberini paylaşacaktım ki benen çok daha hızlı davranmışsınız :D

    P90X'ten sonuç almana sevindim abi. Spor gerçekten çok önemli, bende de artık bağımlılık yaptı diyebilirim. Hayatımdaki önceliklerden biri oldu. Verdiğin oran da doğru abi işin %50si hatta %70i ne yediğine bakıyor. Ne demişler "Abs are not made in the gym, they are made in the kitchen" :D

    YanıtlaSil
  7. Fanatec in eleştirilere kulak asmış ve CS vites için USB adaptörü çıkarmış. Ama be saftirikler niye parayla satarsınız bu parçayı. Fanatec her şeye para almaya iyi alıştı valla 20 EURO

    http://eu.fanatec.com/ShifterAccessories?product_id=702

    YanıtlaSil
  8. Husnu, Efkan,
    Beyler, dogru lafa hicbirsey denmez. Ikinizde konularinizda yerden göge haklisiniz. Yemege halen 100% yatirim yapmis degilim fakat her gecen gun yemek stratejimi bir kat daha iyilestiriyorum ;)

    Fanatec konusunda su an icin vites arayanlara pek baska secenek yok, bence piyasadaki en iyisi. USB kablosuna extradan para almasi hos degil, özellikle USB'nin fiyatini bayag yuksek buldum ama en nihayet bu da bir secenek.

    YanıtlaSil
  9. selamlar tekrardan iracing aldım 3 aylık bu sefer daha dikkatli yarışıp lisans kasıcam :) mclaren almak için önce lisansı d sınıfınamı geçmesi gerekiyor yoksa şimdide alsam yarışabiliyormuyum beyler ?

    YanıtlaSil
  10. bu arada bende 2007 den beri fitness body bulding karısımı spor yapıyorum yemeğime çok dikkat ederim şimdi ramazan dolayısıyla 1 ay ara veriyorum 15 gündür idman yapmadım hemen fark ediyor çok nankör spor :)

    YanıtlaSil
  11. Tekrar hosgeldin,
    McLaren'de yarisabilmen icin C-Klasa cikman sart fakat simdiden McLaren satin alip ve antremanlarina katilabilirsin istersen.
    2007'den beri antreman yapip - yemeginede dikkat etmen cok cok iyi. 15 gunde verdigini 3 gunde geri alirsin hic tasalanma ;)

    YanıtlaSil
  12. tesekkürler, peki mclaren ve pistleri aldığımda onlar hep süresiz benimmi oluyor yoksa 3 aylık bittiğinde onlarıdamı yeniliyoruz birde en iyi ihtimalle c klasa gelmek ne kadar süre alır :D

    YanıtlaSil