5 Temmuz 2013 Cuma

Team Turkiye MotorSport 2013-07-05

Ey iRacingciler,
Dunku muhabbet ve antremanlarimiz herzamanki gibi super gecti.  

Bu hafta icin kisaca birkac haberimiz var...

1) Leo Bodnar sitesine yeni simitler eklenmistir ve dahada eklenecektir. LINK
2) Temmuz 12 ve 13'unde herkezin katilabilecegi yani lisansa bakmadan...yeterki pist ve arac kombinasyonuna sahip olmaniz sartiyla Pocono 400 Indy yarisina katilabilirsiniz. Pocono tamamen oval degildir, daha cok ucgenimsi bir pisttir ve gayet zorludur. Burada Indy ile 160 turda yarisilacaktir. Imkaniniz varsa kacirmayin derim, böyle World Tour Of iRacing yarislari kacmaz   ;)
3) Z1 programi bugunluk 25% indirimle satiliyor. LINK
4) CST sahiplerine, damper kiti kacirmayin derim....LINK



Ve son olarak guzel bir video,...





Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Damper az daha ucuz olaydı almayı düşünürdüm de 35 dolar nedir yaw :D

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler için teşekkürler abi.

    Efkan doğru söylemişsin kardeşim. Kıytırıktan parça 35 dolar olur mu ? Yandık valla :) Ama sanki orjinalden biraz daha sağlam bir malzemeden yapılmış gibi duruyor.

    Bu arada Bodnar Avrupa pazarında ECCİ yi bitirir. Gördüğüm kadarıyla forumda 2. el ECCİ ilanları var. Millet bodnara dönüyor. Simitleri koymakla iyi etmiş. O sisteme bu direksiyonlar gider zaten.


    YanıtlaSil
  3. Bilgiler için teşekkürler abi, direksiyon ve simitler on numara şahane ;) herşeyi ayarladım geriye ufak bir mesele kalıyor sadece ... "para" :P

    Bu akşam meraklılarına duyrulur: Türkiye saati ile 22:00'da LIME ROCK ALMS yarışı var canlı olarak. Muhtemelen aşağıdaki linkten canlı verilecek (tıpkı fiawec sitesinde olduğu gibi).

    http://www.alms.com/

    Lime Rock yarışları manyak geçer söylemedi demeyin, bugüne kadar izlediğim en güzel yarışlar orda oldu :) Planınız yoksa kaçırmayın derim. Siteden açamazsanız nette illa ki stream vardır.

    Kendinize iyi bakın, görüşürüz :)

    YanıtlaSil
  4. Yarışı bu linkten takip edebilirsiniz

    http://www.viponlinesports.eu/sports/motosport.html

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah beyler,
    ALMS paylasimi icinde tesekkurler, mucho appreciated ;)

    CST'nin damper kitine gelince, bunlar normal lastikten yapilmiyor!!! Yani Todd'un sattigi lastik dampere nazaran asinma suresi hem cok daha uzun - hemde accuracysi **Turkce ismini bilmiyorum, kusuruma bakmayin** cok daha uzun muddet gidiyor diye yazmis Tony. Bu damper kitler "Polyurethane"'den yapilmistir ve sizleri yillarca göturur.
    Okudugum kadariyla bu madde isiya dayanikli ve gevseme derecesi cok dusuk yani uzun zaman kullanimda dahi cok cok iyi performans verir!

    Bu arada damper basina 35$ dunyanin heryerine kargo dahilmis, bence fiyat versus performans gayet uygun, özellikle böyle bir damper kitleri 5-10 yilda bir degistirecegini dusunursen. Bu zaman suresi tabii ki kullanima bagli.

    Diger yandan ise ögrenci kardeslerime 35$ gibi bir fiyati cok görmelerine yakistiramiyorum, ismi ustunde ÖGRENCI, bunun tercumesi Mangir babasi demektir, heleki birde saglam sponsorlari varsa sirtlari yere gelmez evelallah ;)


    Dun, GT Challengde McLaren antremanina girdim, canim feci sekilde yaris cekiyor...yarisa girsem sicaktan pestilim cikacak ama artik bicak kemige dayandi...Atin ölumu arpadan olsun anasini satayim diyip yarisa dalarsam hic sasirmayin ;)

    YanıtlaSil
  6. Dunku muhabbetler, antreman ve yarislarimiz herzamanki gibi super gecti. Alms video feed icin ayriyetten tekrar tesekkurler Bekir, muazzam yaristi ;)

    Bu aralar Erdem/Cadillac kombosu LimeRock'ta acayip costu, Kunter ise 3'lu ekrani kurmadan yarismam arkadas diyor, Husnu desen son 2 yarisinda istedigi gibi yaris sonuclari elde edemedi daha...Yaris Tanrilari sonumuz hayir ede ;)

    5Star simden SeQ'ler hazir...
    http://i717.photobucket.com/albums/ww179/Kangal_photo/FSsimSQ_zpsed36ea32.jpg


    Aksama görusuruz ;)

    YanıtlaSil