11 Temmuz 2013 Perşembe

Team Turkiye MotorSport 2013-07-11

Ey iRacingciler,
Dunku muhabbetler, antreman ve yarislarimiz genel olarak cok iyi gecti. iRacing'de 3'cu sezon yaris/serileri listesi aciklandi, isteyenlere LINK
Listede gördugunuz gibi yol yarislarindaki tum "FIX" yarislar gitti, artik 2 dakika antreman yapayim veya hic antremansiz yarisa gireyimde 25 dakikada yaris fiximi alayim yok. Sahsen bu coktan yapilmaliydi...25 dakikada saglikli bir yaris stratejisi kurulmaz. Halen 25 dakikalik yaris fixlerini gidermek isteyenler varsa kendilerini Radicale atabilirler   ;)

GT Challenge serisi tamamen kalkti, McLaren'de yarismak isteyenler artik Grand-Am'de Riley ile multiklasda yarisabilecekler.

Bunlarin haricinde Oval serilerin birkacina yol yarislari eklenmistir...artik tadindan yenmez bunlarin görusundeyim  ;)

Son olarakta Montreal pisti geliyor "Pamuk eller cebe" ve Lotus49 serisi aciklanmistir fakat linkte yazildigi gibi bu...Lotus49'un bu sezona kesin gelecegi anlamina gelmiyor! Cok sasirdigim ise RUF'un gelmeyecegi...biryerde RUF'un coktan hazir olduguydu, demekkili degilmis  :/

Baska haberler ise benim CSW bozuldu, zirt-pirt FFB dususu yasiyorum, anlasilan motorlar yandi. Forumdan baktim, bu aralar önune gelen CSW ve Elite sahiplerinin motorlari yaniyor.

TTM haberlerinde ise Kunter, saglam adimlarla Road Atlantada ilerliyor, Erdem, Cadillac/Interlagos ikilisinde cok saglam yarislar cikartiyor, Husnu'nun son yarisi cok cok iyi gecti....Yaris tanrilarina kurban ettiginiz mandalar, filler ise yaradi demek   ;)

Ve son olarak cok guzel bir video,...



Iyi yarislar,

10 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Fix yarışlarının gitmesi belkide iyi oldu. Bizde biraz ayarlara yoğunlaşırız. Ama inşallah Fix ayarları kaldırmazlar. He kaldırsalarda zaten ilk güncelleme o ayarlar işlemiyor.

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Aynen dedigin gibi...tek uzuldugum GT Challenge'nin tamamen kalkmasi ama böyle bir yolu secmelerinide anliyorum. Su haliyle yariscilar fazla serilere bölunuyorlar ve matchmaking sistemi odalar en az 2-3'e ayrilmadikca saglikli bir matchmaking tutturulmasi cok zor oluyor. Bu yeni sezonda ise cogu serilerde yarislar genel olarak 3-4-5'e bölunecek, haliyle cok daha saglikli bir matchmaking uygulanabilinecek ve yarislar bir kat daha kafa kafaya - tampon tampona gecek ;)

    YanıtlaSil
  3. Şunu bir izleyin bakem pilotaj görün

    http://www.youtube.com/watch?v=7pd3v09Omkw

    YanıtlaSil
  4. Paylasim super Husnu,
    Yuuh diyorum, baska birsey demiyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar herkese...

    G27 icin bi stand almam (yada benzer bisey uydurmam) gerekiyor. Yeni evdeki calisma masam hem fazla yuksek hem de profili uygun degil direksiyonu tutturmaya. 50 - 60 euro civarini gecmeden bunu cozmenin bi yolu var midir? Forumlarda falan, sagda solda gorup is gorur bu dediginiz bi cozum varsa iletebilir misiniz? Olmadi su ortadan direkli 100 euroluk standart standlardan birini alicam ama o kadar para vermek istemiyorum.

    Iyi yarislar hepinize...

    YanıtlaSil
  6. He is ALIVE :P

    Selamlar kardesim,
    Bencede en uygunu o 100 euroluk standlardan bir tane kapman olur.

    Ara-sira skype'a gelsene...Turkceyi unutmussundur ;)

    YanıtlaSil
  7. Yok yok, ben var hatirlamak Turkce biraz. :) Sis kebap cok guzel.

    http://www.wheelstandpro.nl/nl/home/8-wheelstand-pro-voor-logitech-g25g27-racing-wheel-deluxe-v2-5907734782057.html

    Daha uygun bisey bulamazsam bunu dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  8. hahaha şiş kebap çok güzel :D

    Bu arada izlediniz mi bilmiyorum ama assetto corsa'nın yeni 2 videosu yayınlandı. Grafiksel olarak gerçekten müthiş duruyor, çıksın da bi hissiyatına da bakalım artık :)

    http://www.youtube.com/watch?v=9N8DcMYwVJU

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z-L2KuoeyWQ

    YanıtlaSil
  9. Berker,
    Biz var aksamlari skypeda ve iRacing'de olmak, sen var gelmek ;)
    Linkini verdigin wheelstand gayet saglam is görur bence, hem garantili olmasida bir arti...bunlar bozulmaz ya, olsun garantili olsun yine.

    Efkan,
    Özellikle 2'ci video cok saglam gözukuyor ama en nihayet olay Online desteginde biter bence. rFactör'un Historic modunda Sicilyayi geze geze en sonunda ögrendim 72kmlik pisti, hani bana desenki Sicilyada kac tane bakkal var veya Don Pedronun kizlari nerede oturuyor diye kendi ellerimle koymus gibi bulup-gösteririm. Ama artik seytan gibi tek basina dön dön can sıkmaya basladi...bunun ustune Bekir'de cölden gelmis susuz kazazade gibi iRacingde ha bu yaris benim, ha su yaris senin diyerek baliklama daldigi odalarda muazzam yarislar cikartmasi hicte durumuma yardimci olmuyor. Isin asil komik yani,...Bekir yarisiyor - ben terliyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Efkan ac nin tech demosundaki lotus un fizikleri ile alakalı şunu söyleyebilirim . Mx5 ile sürüşü çok yakın fakat lotus u sürmesi çok kolay yani lastiklerini çime sokmazsan hata yapma şansın çok zor. He birde kontra olayı ac de daha rahat bu olay belki mx5 te pist altyapısı olmasından dolayı olabilir çünkü mx5 daha sert karakterli bir araç . Onun haricinde bence fizikler birbirine yakın . Aradaki farkı en iyi mclaren gt3 kullanınca anlayacağız ama videodan gördüğümüz kadarıyla ac de sürüş biraz daha kolay olacak gibi gözüküyor

    YanıtlaSil