17 Temmuz 2013 Çarşamba

Ey iRacingciler,
Dunku muhabbet, antreman ve yarislarimiz herzamanki gibi muhtesem ötesi gecti. Erdem dun gece Spa'da ilk siftahini yapti, sonuc... kendi klasinda "McLaren'de" 9'cu baslayip 7'ci geldi...hem iRating - hemde Safety Rating alarak gayet basarili bir sekilde yarisini bitirdi, tebrikler kardesim, cok guzel yaristin...zaten o kadar saglam antremandan sonra en az böyle bir basari beklenirdi  :)

Kunter ise Skippy'de dun muazzam bir antremanla geceyi kapadi...hedef cumaya yarismakti degilmi... Bu sekilde antremana devam edersen cumaya yerin 110% ilk 3 garantidir  ;)

Bir ara Husnu ve Bekir'de geldiler ve Interlagos'da HPD'lerinle rahat bir 1.24'leri tutturmaya basladilar, tebrikler beyler...bu zamanlarla katilacaginiz yarislarda cok basarili olacaginiz biliyorum.

Efkan'da bir ara geldi, birkac haftadir sabahtan - aksama ofiste tas tasimaktan ayaciklari - bilecikleri cok agriyormus, bu yuzden iRacing'de pek yarisamiyormus, buna söyleyecegim tek cumle....Cibili cibili Şak Şak Şak, Haydi yavrum bir daha vur Şak Şak Şak Şak   :P


Fanatec'e elimdeki CSW'de yasadigim sorunun videosunu gönderdikten sonra cevap geldi. Problem motorlar arizali...2 secenek sunuldu

1.- Elimdekini Fanatec Ingiltereye gönderip, onlar tamirini yapacaklar
2.- Motorlari bana gönderecekler ve motorlari ben degistirecem

2'ci secenegi sectim, simdi Ingiltereye göndersem en az 3 hafta ile 1 ay tutacak. Buraya kadar olan supportun destegi gayet hizli ve tatmin ediciydi benim icin. Eger motorlarda en gec haftaya pazartesi-sali elime gecerse supporttan herhangi bir sikayetim olmaz.

*******************************************************************************************************

Husnu'nun daha evel bahsettigi gibi Fanatec'in ClubSport Vites koluna USB adaptör destegi cikti ve fiyati 20€. Bununla kalmayip yakin zamanda Fanatec el-frenide cikartacak ve bu adaptör el-freninede kullanabilinecek. Isin kötu yani eger elinde Fanatec direksyonu yoksa ve hem Vites ve el-frenini kullanmak istersen 2 tane USB adaptöru satin almak zorunda kalacaksin yani 40€!

Her ne kadar sikayet etsekte, hosumuza gitmesede en nihayet ClubSport vites kolunu ve El-frenini kullanma imkani sunulmustur, hic yoktan iyidir bence. Gördugum ve izledigim videolardan su an piyasadaki en iyi vites kolu diyebilirim eger daha gercekci bir vites kolu arayisi icindeyseniz tavsiyem Tony Pearce'i beklemeniz olacak ama onun cikaracagi vites kolu en az 500-600 dolar olur ve en erken yil sonuna tanitilir.

Son olarakta her zamanki gibi guzel bir video...aksama görusuruz beyler   ;)





Iyi yarislar,

5 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. İnşallah motorlar en kısa sürede gelri ve sorun çözülür.

    YanıtlaSil
  2. Siparisi verdim, iki gunde ulasir diyolar. Hadi hayirlisi...

    O degil de; yogunluktan oturu ara verdigimde "ulan zaten 49'un cikisi da yalan oldu, cikana kadar ara veriyim" demistim. 7 ay olmus, ben geri donuyorum Iracing'e, 49 hala yok ortada. Aracin orijinalini tasarlayip gelistirmek bu kadar uzun surmemistir bea.

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Husnu,
    Cevap geldi, gönderme islemlerine basladik diye,...umarim degisim gönderdikleri PDF'deki kadar kolaydir.

    Berke,
    Simdiden iyi gunlerde olsun kardesim ;)
    Lotus49 icin ise seni söyle alalim...

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3202700.page

    YanıtlaSil
  4. Yeni güncelleme içeriği belli oldu. Montreal , Lotus 49 ve Tech Track Long Beach kullanımda. Skip Baber e son versiyon lastik fizği eklenmiş. Radikal de motor sesi güncellenmiş.

    Abi ellerinden öper :)

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3203196.page

    YanıtlaSil
  5. Birazdan Blogu tazeliyorum :)

    YanıtlaSil