28 Nisan 2013 Pazar

TTM 2013-04-28

Ey iRacingciler,

13'cu hafta bitmek uzere ve 2013 sezon 2 icin bazi araclarimizin tasarimlari hazirdir. Tasarimlari hazir olan araclar...McLaren , KIA ve Corvette. KIA'yi ben haric baska kimsenin satin almayacagina eminim, ondan onun tasarim paylasiminla ugrasmadim, olurda satin aldiysaniz veya alacaksaniz bana haber verin size KIA'nin sezon 2 tasarimini hazirlayip gönderirim.

Ilk evvela resim paylasimlarimiz...

- McLaren "Kara Sövalye"-







- KIA "Kara Sövalye" -





- Corvette "Hennessy" -






- Corvette "Kara Sövalye" -






Cok sanslisiniz beyler, Corvette 1 degil 2 tane muhtesem seceneginiz var   ;)

- McLaren "Kara Sövalye" Targalariniz -

-  Corvette "Hennessy" Targalariniz -
- Corvette "Kara Sövalye" Targalariniz -

***************************************************************************************************

2013 Sezon 2'ye baslamadan evvel, kisaca önemli haberler...
  1. Thrustmaster yeni bir simit cikaracak LINK
  2. Thrustmaster simitlerine yeni Emblemler LINK

 

Son olarak hepinize yeni sezonda basarilar diliyorum ve herzamanki gibi guzel bir video paylasimi...


Iyi yarislar,


11 yorum:

  1. Selamlar, dhforum kullanıcısıyım, uzun zamandır blogunuzu takip ediyordum iç geçirerek; sonunda csrme kavuştum. Direksiyon setupları ve iracing hakkında ayrıntılı bilgi nereden alabilirim. fw atılıyormuş bir de zannedersem. Hepinize iyi yarışlar, bol eğlenceler.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Kunter,
    Ilk evvela CS'n iyi gunlerde olsun. Direksyon ayarlari kisiden kisiye degisiyor...iRacing'de simiti istedigin dönguye ayarlayip istedigin araci o sekilde surersin. Ayar cekerken, ayagindaki pedallar load cell destekliyse fren basincini 0(sifir) degilse 1.80-2.00 arasi tutmandir. Direksyondaki FFB herzaman 100 olmak sartiyla FFB cok yuksek ise FFB ayarini iRacing oyun icinden dusureceksin.

    iRacing'deki tum araclarin gercek hayattakileriyle 1:1 ayar yapmak istiyorsan CS'ni 900 dereceye getirecen sonrada sana 90 derece sola cevir yazisi ciktiginda 450 derece yani tamamen sola cevireceksin. Bu sekilde direksyon simiti her araci surdugunde otomatikman gercek hayattaki döngusuyle calisiyor.

    FW konusunu tam anlamadim...iRacing'de herhangi bir FW durumu yoktur.


    iRacing'e yeniysen iRating sahibi olana kadar...buna en erken D-klasda sahip olursun. Tamamen sifir hatayla yaris bitirmen seni en cabuk D-Klasa cikarir, sonrasi ise saglam yariscilarla yarislar yapmak istiyorsan iRatingini (Mx5 Cupu icin gecerli) 2000+ iRatingin ustune cikartmaya calis.

    Bol sanslar ve baska bilmek istedigin konular varsa cekinmeden sor.

    YanıtlaSil
  3. Uploadlar için eline sağlık abi. Bir önceki blog sayfasında söylediğim gibi güncellemeler yaptım daha güzel oldu meret :) Corvette Hennessy skin isteyen arkadaşlar skype üzerinden bana başvursunlar, yan ayna ve kanat renklerini söylerlerse 5-10 dakikada son versiyonu onlara göndereyim ;)

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah Bekir,
    Sorun degil, birazdan iRacingde görusuruz ;)

    YanıtlaSil
  5. Tasarımlar için ellerinize sağlık arkadaşlar. Bu işin de üstesinden geldik artık :)

    Bu arada evin panaromik bir fotosunu çektim. Kaymalar var ama idare edin :)

    http://360.io/jWEMCV

    CST den bir görsel sunayım . Şaseye sabitlemiştim. Biraz ağzınız sulansın :)

    http://i1139.photobucket.com/albums/n551/Husnuguven/B58C76C1-5A00-4C7B-B0EE-291580BF4ACB-625-000001AE992EB30E_zps1a9599d4.jpg

    Kokpitin son hali. Direksiyonun yüksekliği f1 ile GT araçları arasında bir konumda. Pedallar ise biraz daha GT araçlarına yakın diyebilirim. Belki koltuğu burun kısmını birkaç civata ile kaldırabilirim. Ama şu an istediğim gibi oldu. Direksiyon altına koyduğum profiller ile şasi hiçbir türlü hereket etmiyor çok şükür. Yakında seri üretime geçiyorum :)

    http://i1139.photobucket.com/albums/n551/Husnuguven/3D1DFB12-4F98-4FA4-8712-351319E28ED8-625-000001AE92BCBAC0_zpsabd584ef.jpg

    YanıtlaSil
  6. Yeni eviniz iyi gunlerde olsun Husnu, gule gule oturun - cok cok guzel. Resimde kizin yeni evinizi hemen benimsemis ;)

    Kokpit super, pedallardan tut, koltuk ve direksyon mukemmel bir sekilde yerine oturtulmus, pilotda supermis - hemen yerine gecmis, he he
    Kokpitin bulundugu oda senin yaris odan galiba degilmi...yakin zamanda iRacing'e bekliyoruz artik...cok uzak kaldin :)

    YanıtlaSil
  7. Eyvallah abi. Darısı bütün arkadaşlarımın başına. Daha iyileri sizin olur inşallah.

    Öyle oldu abi valla uzak kaldık. Yakında eskisinde çok daha aktif olarak geri döneceğimi düşünüyorum :) İnşallah diyelim..

    Kokpitin bulunduğu oda şimdilik benim abi . Gelecekteki odamı da şimdiden ayarladım. Arka tarafta bir depo var oraya geçmeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Bilgiler için teşekkürler TTM iRacerTK
    Dün akşam test yapabildim ama artık yapamıyorum. İnternet sayfasından ileri geçip de bir türlü oyun başlamadı.
    Bu arada csports pedal setim var, ama fren ayarlamasını bilmediğimden dolayı fren pedalına iyice basmam gerekiyor.
    Bu arada @Hüsnü Güven'e de mesaj attım forumdan ama yoğun olduğunu şimdi gördüm.

    YanıtlaSil
  9. Kunter,
    Arkadasim yasadigin sorunu rahat bir sekilde halletmek icin en uygunu skype uzeri beni eklemen olur. Headsete ihtiyacin yok, direk yazisiriz. Skype nikim: iracertk

    Takriben 1 saate iRacing'e gelirim, genelde skypei acik tutuyorum.

    YanıtlaSil
  10. ekledim. Yine açılmıyor bir türlü oyun. Ne kadar browser var ise yükledim

    YanıtlaSil
  11. sorunlarin hepsi çözüldü. Elegan' a çok teşekkürler. Yardımlarından çok uykum olmasına rağmen zevkli muhabbetinden dolayı. şu fren olayına daha ısınamadım, stand kesim şart belime ağrılar girdi akşam. bir de taktığım şu 3lü monitör olayını araştıracağım. 27" sistem epey tuzlu olacak gibi ama 27 + 2x 22 garip durur gibi geliyor özellikle başka oyunlarda. 27' ise 1000tl daha demek

    YanıtlaSil