3 Nisan 2013 Çarşamba

TTM 2013-04-03

Ey iRacingciler,

Dunku muhabbetler ve antremanlarimiz herzamanki gibi superdi   ;)

Dun aksam Skippy ustalari Burak ve Kerem'le beraber bu haftanin en piskopat pistinde antremana basladik, Kerem, 1.21'leri rahatlikla atarken ben ve Burak (uzun zamandir kayiplardaydi fakat dun tekrar aramiza katilma imkani buldu) 1.22'leri anca göruyorduk. Malesef Hakan arkadasimiz iRacing'e gelemedi...gelseydi Kerem ve Burak'la tanistirirdim ve yardimlari buyuk olurdu. Bir dahakine artik... 


Bu arada haftanin ve eminim tum pistlerin arasinda piskopatlik ve zorlukta kesinlikle ilk 3'te yer alan Road Atlanta Club'i denemenizi tavsiye ederim.





Bugun Neo Endurance Pre-Kvalifiyelerine basliyoruz...TTM'den katilanlar,

Gani Mutlu G.  (McLaren)
Bekir K. (McLaren)
TK Y. (Riley DP)


Toplamda 20 Riley ve 21 McLarenin katilacagi yarisa toplam 62 kisi basvurdu. Yarisa katilabilme imkanin olmasi icin su 3 Pre-Kvalifiye zamanlarinda klasinin ilk 20 versus 21'ine girmek zorundasin. Yaris, canli yayindan verilecek...glaciertv sagolsun   ;)


Hepimize simdiden bol sanslar, McLaren icin elimde saglam bir ayar var, ona bu LINKTEN ulasabilirsiniz. Bu ayarin orijinali Oran Park sonradan BrandsHatch'e ayarladim ve en nihayet ufak-tefek degisikliklerle Barber MotorSport Parka gayet guzel uydugunu dusunuyorum.

****************************************************************************************************
Surayada Lotus49'un en az B-Klas olmasi icin oy vermenizi tavsiye ederim. Hani SR klasi kimin ne kadar iyi bir yarisci olduguna dair kesin kanit degil ama Lotus49 gibi cok zor bir aracin daha yuksek klaslara sart kosulmasi hepimiz icin daha iyi oldugunu dusunuyorum.

LINK



Ve son olarak guzel bir video,...



Iyi yarislar,




15 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi.
    Dün gece 20.6 yı gördüm bi virajda biraz zaman kaybederek:)

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Kerem,
    Masallah diyelim, optimal 1.19.xx kusurlardadir o zaman ;)

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler için teşekküler abi

    YanıtlaSil
  4. optimal 20.3 abi 19lara inmek alyan işi:)

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah Husnu,

    Kerem,
    1.19.xx'lara duseceginden eminim, daha haftabasi ve simdiden 1.20.6xx'yi görmussun bile ;)

    YanıtlaSil
  6. Bu arada aklima gelmisken sizlerle paylasayim...iRacing Auto Join 1.0

    Bu, Paul'un kendi yazdigi ufak bir skript ve gayet guzel is göruyor, tavsiye ederim. Birkac gundur bunu kullaniyorum ve cok memnunum :)

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/2542906.page

    YanıtlaSil
  7. Dynku muhabbetler, NEO-kvalifiyelerimiz ve yarislarimiz her zamanki gibi super gecti ;)


    Bildiginiz gibi Neo Ligimizde tek yaris odasi olacak ve bu yarisa katilabilmek icin Pre-kvalifiyede klasinin ilk 20 (Riley DP) versus 21(McLaren)'ine girmis olman sart. Dun aksam ilk Pre-kvalifiye odasi acilmisti ve Riley'de toplam 18'den 13'cu sirayi almayi basardim. Bekir'de hem pist ve aracta sadece göz gezdirdigi halde ilk 21'e girmeyi basarmistir. Bugun ve yarin Pre-kvalifiyelere devam edilecek, eger ismin yesil ise yaris odasina girmeye hak kazanmissindir demektir ve ismin kirmiziysa daha iyi bir zaman atman sart demektir.

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/2880685.page


    iRacing'e yeni bir arac lisanslandi, hepimize hayirli-ugurlu olsun ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=z5u_2bGPdUY


    Ve son olarak, Oculus ve ona benzer sistemler gelecekte tv yerine kullanilacakmi dersiniz?
    http://www.youtube.com/watch?v=P50fvL_EWYY&feature=player_embedded&list=UUiDJtJKMICpb9B1qf7qjEOA

    YanıtlaSil
  8. Dunku muhabbetler, antreman ve yarislarimiz herzamanki gibi superdi ;)

    NEO Spider Endurance yarisina katilmaya hak kazandim. Barber'de RileyDP ile 1.16.9xx'a dusunce yaris icin yerimin garantiye girdigini biliyordum ve dun aksamki 3'cu Pre-Q'ye katilmadim.

    Toplam 25 Riley katilimcisindan 12'ci sirada yerimi aldim, yarinki (pazar) yaris icin kvalifiye zamani özel olarak atilacak.

    Yarisimi canli olarak iRacing uzeri izlemek isteyenlere seyirci sifresi "arachnophobia"...tekrar hatirlatayim, katilacaksaniz seyirci olarak, yarisci veya spotterci olarak degil!

    iRacing uyesi olmayanlara ise guzel bir yaris seyretmek isteyenler Glaciertv'nin 2'ci kanalindan yarisimizi canli olarak izleyebilirler.



    Bu hafta en cok Kerem'le, Buraga yaradi...Skippy'de varmi ulan bize yan bakan dermis gibi girdikleri cogu yarista en kötu 1-2 bitirdiler. Tebrikler beyler! Skippy'de elinize su dökecek cok az kisi var, bunu iyi bilesiniz...


    Ve son zamanlardaki favorilere girmeyi basaran yapitlardan biri...Bu eserin sahibi (Steve Jablonsky) ayni anda Gears Of War, The Sims3, Command & Conquer, the Island, The Battleship, A Nightmare On Elm Street gibi serilerininde/filimlerinde sanatcisidir!

    http://www.youtube.com/watch?v=kxc-Ia7HxsU



    YanıtlaSil
  9. tebrikler abi. Katılmaya hak kazanan arkadaşlarımıza güzel bir yarış diyorum. Ben canlı olarar izlemeye çalışırım

    YanıtlaSil
  10. Eyvallah Husnu,
    Tasinma haberlerini aliyoruz ve gelecek sezona katilimini bekliyoruz ;)

    YanıtlaSil
  11. Canli zamanlama icin,...

    http://live.neo-endurance.com/livetiming.html

    YanıtlaSil
  12. Abi büyük geçmiş olsun yaw. Bu kadar şansızlık olmaz. Düm düz yolda sen gimlere kaptır arabayı spin at ondan sonra gelsin senin arabaya vursun. Valla yuh çektim .

    YanıtlaSil
  13. Eyvallah Husnu,
    En cok yarisi bitiremem hosuma gitmedi ama bazen kazalar oluyor, bir dahakine artik...kimbilir belki bir dahakine sende katilabilirsin :)

    YanıtlaSil
  14. Abi beraber katılırsak zaten kaçarı yok birimiz patlayacak :)

    Zaten adama dokunan da o olur. O kadar yarışmıssın ki sende yarışın 2/3 ni bitirmişsin. Çok garip bir kaza olmuş.

    YanıtlaSil
  15. Olsun Husnu, birimiz ucacaz orasi kesin...bu demektirki digeri ilk 3'te bitirecek, böyle olmasi icin ben kedimi severek feda ederim yaw ;)


    Aynen öyle, yaristaki ilk kural...1'ci olabilme sansin olmasi icin ilk en önemli kural yarisi bitirmen lazim. Ama, bu durumda benim yapabilecegim hicbirsey yoktu malesef. Bazen sanssizlik oluyor, kacamiyorsun.

    YanıtlaSil