3 Şubat 2014 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2014-02-03

Ey TTM,
Dunku muhabbetler herzamanki gibi superdi beyler, cok tatli eglendik ayni anda sezonun ilk haftasina cok saglam bir sekilde giris yaptik, hepimize tebrikler. Her sezonda oldugu gibi bu sezondada iRacingde sadece yarislara katilarak ödul kazanabilirsiniz. Bu sezonda bir CSW Fanatec setine ne dersiniz veya bir Obutto Yaris Kokpitine  ;)

2014/1/27 - 2014/4/21 tarihleri arasi en az 10 resmi yarisa katilacaksin ve tabii ki bas logo olarak yaristigin aracta Fanatec secili olmak sartiyla. Sezon bitiminde kurrayla bir adet CSW temel, CSP V2, F1 simiti ve CSS kazanabilirsin.
Aynisi bir Obutto yaris kokpiti kazanmak istiyorsanizda gecerelidir fakat tabii ki bu defa bas logo olarak Fanatec yerine Main Performancein logosunu kullanarak en az 10 resmi yarislara katilacaksiniz, simdiden seytaniniz bol olsun  ;)
LINK1 ve LINK2



Simdi gelelim kurufasulyenin faydalarina,...

- Team Turkiye MotorSport 2014 Sezon 1 Hafta 2 Yaris Serilerimiz -

  •     Proto & GT Challenge Serisi  - Mount Panorama aka Bathurst 45dk
  •     Skip Barber Serisi - Silverstone Circuit International 16 tur.
  •     iRacing World Sports Car Serisi - IndianaPolis Motor Speedway/Road 45dk
  •     iRacing Grand Prix Serisi -  Circuit Gilles Villeneuve aka Montreal 50 tur
  •     GT3 Challenge Serisi - Mount Panorama aka Bathurst 30dk
  •     RUF Cup - Mount Panorama aka Bathurst 25dk
  •     Nascar C-Klas serisi (Fix ve Serbest) - Kentucky Speedway 35/70 tur
  •     Nascar B-Klas Serisi (Fix ve Serbest) -  IndianaPolis Motor Speedway 30/60 tur
  •     IZOD Indycar Serisi Fix/Serbest - Phoenix International Raceway 55/110 tur

- 2014 sezon 1 hafta 2'nin en piskopat Yol versus Oval yaris kombosu -

Yol  : Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu Proto & GT Challenge Serisine ait. Pist zaten en zorlu pistlerden biri, daracik ve engebeli virajlarinin olmasi yetmezmis gibi birde birbirinden cok farkli hizlarda olan 3 degisik klasmanda yarismak hicte kolay olmayacak.

Oval: Bu hafta Ovaldeki piskopat/arac kombosu gözu kapali Indy/Phoenix ikilisine ait. Dusununki uzaktan kumandali kucuk bir roketle sarap sisesinin icinde hic carpmadan devamli döneceginiz   ;)

Simdiden hepimize bol sanslar ve iyi yarislar,

**********************************************************************************************************

iRacingdeki How-To videolarini izleyip izlemediklerinizi bilmiyorum fakat kesinlikle bir göz atmaya deger. Bu yararli videolari Reference'in alt bölümünde bulabilirsiniz.


GT3 serisine gelince halen 30 dakikanin kisa oldugu görüsündeyim, 1-2 yarisini izledim ve yariscilar oturakli yarisamiyorlar, cogu gereginden fazla riske giriyor. 70 dakikalik yarislarin cok daha adamakilli gececegine eminim. En nihayet GT3 Challenge serisi bu sezonda cok büyük sükse yaratti, su an Skippyle kafa kafaya gidiyor desem yeridir. Umarim gelecek sezona yarislari en az 45 dakikaya cikarirlar, hatta 1 saat yapsalar cok daha zevkli ve saglikli yarislar cikar ortaya.


Güzel bir He Sim Pedali incelemesi,...LINK

Dun aksamüstü arkadaslarimla oturup hem muhabbet ediyorduk, hemde televizyon izliyorduk. Istanbul'un Fethi diye cok güzel bir dokumenter cikti ve izlemeye basladik. Fatih Sultan Mehmet'in yuzyillarca hiristiyanligin ve tum dunyanin merkezi olan Istanbul'u nasil feth edisini anlatan bu dokumenteri izledikce arkadaslarimin agizlari acik kaldi, bende gerildikce gerildim, he he
Bunlar birde Atamiz, Atatürk'ün hayatini ve basardiklarini bir bilseler Türk olmak icin siraya girerler.
Bizim böyle imkansizliklari basaran Atalarimiz var, varmi bu dünyada TÜRK'un üstüne bir ırk, yok anasini satayim. Ne Mutlu Türküm Diyene!




Bunun haricinde zaman gectikce hayalimdeki sisteme her gecen gün dahada yaklastigimdan satin almayi planladigim sistemler üzerine biraz daha yogunlastim. SimXperience Stage 3 veya 4 kesinlesti desem yeridir fakat GS-4 koltugu konusunda biraz kararsizim. Fonksiyon olarak, GS-4 isini 10 uzeri 10 yapiyor sorun orada degil...sorun maintainanceda, bakalim, biraz daha zamanim var belki 1-2 duzeltme yaparlar.

Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir video paylasimi,...




- Güç ve Kontrol -

8 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Arada geliyorum ama benim şansıma herkes çıkmış oluyor herhalde. Gececi kimse kalmadı herhalde :) Bu arada sitedeki " 1 iracer online " durumu nedir yaw . Düzelmedi bir türlü

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Ben gunduz vardiyasina gectigimden beri sabahlari tavuklari uyandirma görevini ustlendim ondan gec saatlere kadar kalamiyorum artik :P

    Bu guncellemeyle iRacing nazara geldi, neredeyse 1 haftadir site stabil bir sekilde calismiyor. Son okuduklarimdan iRacing calisanlarida problemin nerede oldugunu bilmiyorlar bu yuzden hata ve deneme metoduna (trial & error) basvurdular. Umarim bir an evvel problemi bulup duzeltirler. Skype olmasa birbirimizi zor buluruz yaris ve antremanlarda :/

    GT3 Challenge gayet zevkli bir seri ama odalar en az 4-5'e bölunmeden yarislarina girmeni tavsiye etmem. Dusuk odalarda kasap cok. Trackla 1.19.4xx atmissin, yaris deposuyla attiysan gayet iyi bir zaman...yaris deposu 75l.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Görüşürüz abi inşallah

    Bu arada stabiz yine güzel bir video hazırlamış

    http://www.youtube.com/watch?v=ogr1dn-dh38

    YanıtlaSil
  5. Online members kısmı düzeldi nihayet

    arkadas test turları atıyor GT3 22.00 yarısına yetisirim :)

    YanıtlaSil
  6. Haftayı mükemmel bir proto yarışıyla kapadım. Şu ana kadar ki en zevk aldığım yarışlardan birini yaptım. G27 ye de yavaş yavaş ısınıyorum. Cspec ve HPD ile gittikçe hızlanıyorum. Formula 1 yarışı yapacak zamanım olmadı,Pazar günü şehir dışındaydım. Planımda tek aksayan o oldu. Artık hafta içleri de alıştırma yaptığım için daha fazla zevk almaya başladım iRacing den. Bakalım ilerleyen haftalarda neler göreceğiz, herkese bol iRatingli bir hafta diliyorum. Bu arada Bekir abi yide tebrik ederim, HPD ile genel klasmanda 2. sırada. 158 puan almış, sağlam bir yarış çıkardığı belli :).

    YanıtlaSil
  7. Bu hafta yarışlarda çok patladım yaw, bunun nedeni de sanırım kualifiye atmamış olmamdı :D Ama olsun en geriden gelip yükselmek de ayrı bi zevk. GT3 yarışları gerçekten çok zevkli geçiyor, bu sezon kesinlikle bu seride devam ederim. iratingim epey düştü ama olsun :D

    YanıtlaSil
  8. efkan öyle zevkli oluyorda kendini azrail e teslim etmek gibi oluyor valla :D diken üstünde gidion ehehehhe
    elegan abi bu arada dün gece b class oval atlantada 4. bitirdim ama 3 tane kazanın icinden resmen gectim gittim patlamadık 2 tanesi cok yakındı :D aksama replay den kesikler atıp paylasırım 8. başladım 4. bitirdim sarı da pitin bir tanesinde 4 lastik change yaptım hata oldu geriye düştüm 2 yapıyordum normalde gözden kacırdık onu :D bu hafta indinada beraber girelim yarıslara ozanda gelir :D 3 lü dalarız orda pushing iii oluyor :D

    YanıtlaSil