19 Haziran 2012 Salı

TTM 2012-06-19

Ey Forzacilar,

Hemen TTM Haberlerine geciyorum...

  • Söylentilere göre Burak'la Kerem ortaklasa adam basina 2ser DEVE kurban etmisler yaris tanrilarina. Sonuc,... Burak 2-3 yarista 2707, Kerem ise 1198'e cikmistir, tebrikler beyler   ;)
  • Bekir ise 2 Fil, 2 Deve, 4 Manda kurban ettikten sonra Alyanlari tokat manyagi yapmistir son yarisinda, Helal   ;)



- iRacing Haberleri -
Husnu ve Efkan, iRacing 13'cu bölum videosu paylasimi icin tesekkurler, buraya önemli noktalari yaziyorum...

  • Thruxton Circuit, Rockingham Speedway, Mallory Park, Croft Circuit ve Snetterton pistleri lisanslanmistir ve buyuk ihtimalle gelecek yila cikacaklar. Mallory Park ile Snetterton pistlerini bilirim, ikiside cok zevkli pistlerdir.
  • SK Modified araci fizik yönunden tamamen temelden tekrar programlanacak, Legends Ford 34' Coupe'nin lastik fizigi guncellenecek.
  • Zolder pisti agustosta, Oran Park eylul veya ekimde cikacak.
  • Motegi ve Yeni Izmir pistinde bulunan yeni shaderler yavas yavas diger pistlerede eklenecek.
  • Degisik bayrak animasyonu uzerinde calismalar var, buyuk ihtimalle gelecek yila cikar bence ama yilbasina dogruda surpriz yapabilirler.
  • McLaren bir ihtimal gelecek sezona hazir olmayabilir! Arac grafiksel olarak hazir ama fiziksel olarak malesef fazla yol kat edememisler.
  • Yeni Lig fonksiyonu gelecek sezon guncellemesiyle geliyor, aslinda bu sezonun ortasinda guncelenecekti ama su an BUG asamasinda ve sezon sonuna kadar arta kalan zamanla ekstradan birkac yeni fonksiyon daha eklenecek  ;)
  • Surucu degismeli yarislar unutulmus degil ama cok buyuk bir proje oldugundan zaman alabilir ve gelecek sezona yetismeyecek ama bayag ilerlemisler bu konuda cunku test asamasindalar su an  ;)


Ve son olarak iRacing'in 13'cu bölum videosu...


Iyi yarislar,

9 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Bunlar ingiltereye gitmişken ne var ne yok lisanladılar herhalde. Bence biraz daha üst seviye yarışlarda kullanılan pistler gelmeli. Mesela geçen gün Ferrari Challenge nin Mugello daki yarışı vardı. Mugello yu elden mi geçirmişler bilmiyorum ama süper bir pist ve çok zorlayıcı . Ciddi eğim farklılığı olan bir pist . Mesela İmola da aynı şekilde zorlayıcı bir pist. İngiltere den italya ya geçselermiş iyi olurdu.


    Abi birde simxperiencenin simvib adında yeni bir programı çıktı. Aslında yeni değil diye düşünüyorum. Tahminimce simxperience ürünlerini kullananlar bu programdan haberdardır. Buttkicker tarzı ürünleri kullananlar için ayrıca sunuyorlar diye düşüyorum. Biraz inceler misin ? Bunu deneyeceğim büyük bir ihtimal

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1981710.page

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Bencede, artik diger avrupa ulkelerindeki pistlere yatirim yapmalari gerekir.

    Bu SimVibe tamamen ses uzerine kurulu bir sistem ve elinde Butkicker veya Basshakerleri olanlar icin cok iyi bir yatirim. Senin elinde Buttkicker var zaten, tavsiyem bu SimVibe'a kayitini yap ;)

    YanıtlaSil
  3. Bugün fixed'te 1.35.9'u attım bakalım daha gelişecek mi :D

    YanıtlaSil
  4. Dün gece kimse yoktu yaw. Accuk antremandan sonra bu zamana kadar pek fazla yarışma imkanı bulmadığımı Daytona da en sonunda bir yarış yapabildim . Ama o da biraz şansız da olsa iyi geçti. Hatta yarışı kazanmayı bile düşünüyordum :) 6. başladık 2.liğe kadar yükseldik. Sonlara doğru en güzelinden şikanımı kesiverdim. Saoğlsun sistem bana kapkara bir bayrak hediye etti. Son tura girecektim hade dedim bastırayım birşey olmaz. Baktım kara bayrak ortadan kalkmıyor tam arkamdakine yok verecekken bir de üzerine 18 sn pit cezası yedik. Ulen bari adam yol vermeyeydik. Neyse yarışı 3 bitirdim. Oh yırttık derken birde baktım yarış sonucunda zamanıma 18 sn gömmüş ama yine de güzel yarıştı. BU arada yarışacak arkadaşlarıma söyleyeyim. Lastiklere dikkat ciddi aşınıyorlar. Sonlara doğru uçmayasınız. İlk başlarda çok fazla kastırmayıp patlayanları izledikten sonra sonlara doğru güzel bir atak ile yarışı alırsınız diye düşünüyorum. Ben öndeki ile aramdaki farkı 2 sn altına indirdim ki lastiklerim çok iyi değildi. Ama şikan kesince hayallerimde aynı keskinlikte sona erdi . Off hikaye yazdım AMK . Alın okuyun AMK . He bu arada AMK diye spor gazetemiz var elegan abi yanlış anlaama :)

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah Husnu,
    Ilk evvela 1.35.784 harbiden cok iyi bir zaman, dun gece gelecektim ama bugun sabah isim vardi mecburen erken kactim.

    Yarisini inceledim biraz ve hakikatten cok sanssizmissin, basina gelenleri ve tavsiyelerini yazman iyi oldu, yarislarda bunlara dikkat edecem ;)

    Bu arada AMK'yi acikladigin icin tesekkurler yoksa aklima neler gelirdi kimbilir, he he he

    YanıtlaSil
  6. Bunun tam olarak ne olduğunu anlayan var mı ?

    http://img24.imageshack.us/img24/7255/panfi1.jpg
    http://img840.imageshack.us/img840/6739/muestra2h.jpg

    YanıtlaSil
  7. Husnu,
    Genis cözunurluk ekranina benziyor, emin olmadigim bu ekranmi yoksa projektörlemi calisiyor.

    YanıtlaSil
  8. Bende onu anlamadım abi ama değişik birşey

    YanıtlaSil