10 Haziran 2012 Pazar

TTM 2012-06-10

Ey Forzacilar,

Dun aksamki muhabbetler, antremanlar ve yarislar icin tesekkurler...her zamanki gibi super eglendik  ;)

Radical antremanim benim diger yariscilara nazaran cok yavas oldugumu gösteriyor...benim ayardaki yariscilardan 1.5 - 2 saniye gerideyim tur basina. Bu,...muhtesem bir zaman farki, her ne kadar Silverstone Historic GP hosuma gitsede öyle gözukuyorki, bu haftaki Radical yarisina girmeyecem. Tabii ki hemen pes etmek yok,...tekrar bir antreman yapip bakarim bugun ama baktimki degisen pek birsey yok, o zaman ya guzel bir Nascar yarisina veya Prototype yarisina girerim   :)

Husnu, dun aksam ilk Prototype Fix yarisina girdi ve buyuk talihsizlik yuzunden 2'ci baslayip 7'ci bitirdi. En kötu 2'cilik garantiydi aslinda...bir dahakine daha iyi gececegine eminim   :)

- Haftaya iRacing -

  • Prototype Fix/Serbest - Sebring gece varyasyonu 30dk/60dk
  • GT Challenge Serisi   - Sebring gece varyasyon 45dk
  • Radical Serisi             - Brands Hatch GP 45dk (Bu aracla bu pisti kombinasyonunu hangi hiyaragasi sectiyse, bana adresini verin onu 2 gözunden bir öpeyim. Yaw yagmurdan kacalim derken doluya tutuluyoruz)           
  • Skip Barber Serisi      - Road Atlanta full 15 tur
  • Nascar Silverado        - Pocono Raceway 50 tur. Bu pist Oval olmayan cok nadir pistlerden biridir ve sadece buyuklugu sayesinde berbat bir pist olmaktan kurtariyor. Pocono, Daytonayla ayni buyukluktedir. Altda resmi...




Dun gece yol yarislarinda Pro Dunya Yarisi vardi...Virginia pistinde 58 tur. Her zamanki favori Greger H. 1'ci basladi ama sonlara dogru Brazilyali Hugo L.'ye gecildi ve bir dahada farki kapatamadan 2'ci olabildi. Guzel bir yaristi...kacirmis olanlar icin arsivden tekrar streamleyebilirler.

iRacing forumunda Hollandali bir adam yaris kokpitini satiyor...dikkatimi ceken adamin kokpitinin harbiden cok saglam olusuydu...birde siz bakin, ne dersiniz...LINK   ;)

Bu adamin diger videolarinida izlemeyi unutmayin....



Iyi yarislar,

6 yorum:

  1. Adamın sistemi harbi müthiş ya. Ama Bekir abiyle hep şunu saçma buluyoruz: o direksiyonun ve pedalların sabit kalıp sadece koltuğun hareket etmesi. Hiç konforlu değildir bence. Keşke tüm sistem hareket etse.

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler için teşekkürler abi. Yarıştan sonra tekrarı izledim. Çok garip bir olay yaw. Yani adamla aramızda mesafe varmış ama lagdan dolayı böyle saçma bir olay oldu herhalde. Birde ne oldu tahmin et. Senin başına gelen direkaiyon arkadasındaki pad kırıldı. Bu olay son turdayken oldu. Yarışı nasıl bitirdim bilmiyorum. Garanti süremiz de bitti ne yapacağız bilmiyorum valla.

    http://i1139.photobucket.com/albums/n551/Husnuguven/IMG_0482.jpg
    http://i1139.photobucket.com/albums/n551/Husnuguven/IMG_0481.jpg
    http://i1139.photobucket.com/albums/n551/Husnuguven/IMG_0480.jpg

    Efkan aslında dediğin doğru pedallar ve direksiyon da aynı hareketin içerisinde olsa daha iyi olur. Ama onların hareket etmemesi senin sürüşünü çok fazla etkilemiyor. Oturma posizyonunu iyi ayarladıysan sorun yaşamıyorsun :)

    YanıtlaSil
  3. Gecmis olsun Husnu,
    Direksyon hakkindaki dusuncemi biliyorsun zaten, mesaj attim sana.

    Efkan,
    Husnu'nun dedigine katiliyorum. Oturdugun kokpitteki hareketliliginden pedal ve direksyonun hareket etmemesini yadirgayacagimizi sanmiyorum. Tum sistemi hareket edenlerde muhtesem pahali yani normal bir iste calisilarak satin alinabilecek fiyatta degiller ;)

    YanıtlaSil
  4. Pad kırıldıktan sonra rica için bir video çektim. Çok şükür vites değiştirebiliyorum

    http://www.youtube.com/watch?v=_gkIH0qVO6M

    YanıtlaSil
  5. Guzel video Husnu, insan istedikten sonra neleri yapabiliyor degilmi, he he he :P

    YanıtlaSil
  6. Fanatec için yeni güncelleme yayımlandı. Nedense her güncelleme çıktığında özellikle BETA koyu ve büyük harflerle yazılıyor. Olası bir sorunda hani biz bak burada beta olduğunu belirtmiştik diye yırtmak için mi ?

    http://www.911wheel.de/?q=node/8543

    YanıtlaSil